Kako osvojiti fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 189 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- bittersweet2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2010
mah... pač ni tak, ko je bil, ko sma bla skupej... mogoče je krivda v tem da se nisma videla skoraj 3 tedne... pa da bi bilo, če bi se dejansko dobila, drugače... ne vem... js bom pustila stat... če bo pa on ugotovil, da me zdej pogreša al pa kej... bomo pa vidli...
- charmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2010
živjo,
jz bi rabla tud en nasvet. pred približno dvema mesecema sem spoznala nekega fanta in pričela sva se družit. parkrat sva šla na pijačo, potem pa se je kar naenkrat zgodilo, da je on prespal pri meni in se ni zgodilo nič. razen mal objemanja pa crklanja... NIČ! sedaj se včasih oglasi pri meni, al pa po šihtu prileti in se lahko druživa cele ure. in ravno zaradi te njegove nevsiljivosti mi je postal zanimiv in sedaj celo do te mere, da si želim biti v zvezi. povedal mi je, da je zelo sramežljiv in zavedam se, da bom prvi korak morala storiti sama. samo me skrbi, da sva vseeno mal preveč prijateljska, čeprav po drugi strani pa včasih celo prespi pri meni. vesela bi bila kakšnega mnenja, kaj si ve mislite o takšni "prijateljski" zvezi in ali naj grem in mogoče s svojo izpovedjo tvegam prijateljstvo?
jz bi rabla tud en nasvet. pred približno dvema mesecema sem spoznala nekega fanta in pričela sva se družit. parkrat sva šla na pijačo, potem pa se je kar naenkrat zgodilo, da je on prespal pri meni in se ni zgodilo nič. razen mal objemanja pa crklanja... NIČ! sedaj se včasih oglasi pri meni, al pa po šihtu prileti in se lahko druživa cele ure. in ravno zaradi te njegove nevsiljivosti mi je postal zanimiv in sedaj celo do te mere, da si želim biti v zvezi. povedal mi je, da je zelo sramežljiv in zavedam se, da bom prvi korak morala storiti sama. samo me skrbi, da sva vseeno mal preveč prijateljska, čeprav po drugi strani pa včasih celo prespi pri meni. vesela bi bila kakšnega mnenja, kaj si ve mislite o takšni "prijateljski" zvezi in ali naj grem in mogoče s svojo izpovedjo tvegam prijateljstvo?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Naslednjič ko prespi pri tebi in se objemata in crkljata (BTW: ne poznam nobenega, ki bi to počel s prijatelji, ampak ok) ga poljubi. Simple as that
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tara_108 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
...da nije možda gej? hehe, ne, sj se hecam.
jst tud mam enga kolega, ga poznam že par let in vem da on nikoliii ni naredu prvega koraka pri punci, pa čeprav zlo dobr zgleda in je navzven zelo samozavesten...ponavadi si je pol vedno našu kake take močne, napadalne punce in so one vedno mogle nardit prvi korak...tip je sramežljiv do te mere, da si svoje punce ne upa poljubit v javnosti
tk da jst ti svetujem isto kot *mala*, če prespi pri tebi in te objema in crklja mu že mora bit neki do tebe...sicer bi pa o tem verjetno znali moški tule gor kj več povedat ))
jst tud mam enga kolega, ga poznam že par let in vem da on nikoliii ni naredu prvega koraka pri punci, pa čeprav zlo dobr zgleda in je navzven zelo samozavesten...ponavadi si je pol vedno našu kake take močne, napadalne punce in so one vedno mogle nardit prvi korak...tip je sramežljiv do te mere, da si svoje punce ne upa poljubit v javnosti
tk da jst ti svetujem isto kot *mala*, če prespi pri tebi in te objema in crklja mu že mora bit neki do tebe...sicer bi pa o tem verjetno znali moški tule gor kj več povedat ))
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Eh...veš kolko tipov sem to že slišala rečt.
Z enim sem bla 3 leta, drugi zdej živi z mano.
pa še kak se najde (ne ravno v relaciji z mano...ampak s kako frendico). Pa tudi dosti žensk je to reklo: če se omejim na zadnje leto samo....ena je čisto presrečno zaljubljena in bosta skupaj for eva, druga je bla pa komaj en mesec sama, kljub temu da je bil plan uživat v samskem življenju.
Aja ena tretja tudi že živi z dečkom, čeprav je zatrjevala, da noče met tipa. Četrta, ki prav tako ne išče nobene zveze, nobenega random seksa ne nič....bo pečena v roku enega tedna.
Oh, I feel so Dr. Phillish now.
Z enim sem bla 3 leta, drugi zdej živi z mano.
pa še kak se najde (ne ravno v relaciji z mano...ampak s kako frendico). Pa tudi dosti žensk je to reklo: če se omejim na zadnje leto samo....ena je čisto presrečno zaljubljena in bosta skupaj for eva, druga je bla pa komaj en mesec sama, kljub temu da je bil plan uživat v samskem življenju.
Aja ena tretja tudi že živi z dečkom, čeprav je zatrjevala, da noče met tipa. Četrta, ki prav tako ne išče nobene zveze, nobenega random seksa ne nič....bo pečena v roku enega tedna.
Oh, I feel so Dr. Phillish now.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
charmy napisal/-a:evo nrdila korak v smer... in je ratalo bla super noč in vse, samo potem se je izkazal, da on trenutno ni prpravlen met punce
tko da...to je to
in to ga nisi mogla vprašat prej, če bi mel punco al ne?
no, a se mu je splačalo dat?
najboljše da vsakemu daš, potem ti bo pa vsak reku, da ni pripravljen met punce. tko ne boš nikol dobila tipa.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
tukaj bi blo na njemu da preden kaj mata, reče da noče zveze.
se mi zdi, da je mal blesavo ga najprej spraševat, če bi mel punco, ker pol je to tko...ena resna "ponudba" al kako naj se izrazim. ne vem, vsaj jaz ga ne bi šla to spraševat, pa tud bi mi blo bedno če bi mene kak tip to vprašal preden bi kaj mela. saj potem vidiš kako se stvar razvija
se mi zdi, da je mal blesavo ga najprej spraševat, če bi mel punco, ker pol je to tko...ena resna "ponudba" al kako naj se izrazim. ne vem, vsaj jaz ga ne bi šla to spraševat, pa tud bi mi blo bedno če bi mene kak tip to vprašal preden bi kaj mela. saj potem vidiš kako se stvar razvija
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
charmy napisal/-a:evo nrdila korak v smer... in je ratalo bla super noč in vse, samo potem se je izkazal, da on trenutno ni prpravlen met punce
tko da...to je to
Če se je izkazalo, da on ni pripravljen imet imet punce, potem te moram razočarati, ampak najverjetneje ni bila super noč, ampak povprečno slab seks. Tega vsakodnevno noče, pri vezavi s tabo pa bi mu samo to ostalo, ker bi imel "prepoved seksanja z drugimi ženskami".
Če bi on to noč videl kot "super noč" int ebe kot "super žensko", bi bila zdejle vezana in oklepu bi se te tako, da dihat ne bi mogla
Če se z nekom ujameš tako izven postelje (prijatelja), kot v postelji (super noč), je to terna. In ne rečeš, da nisi pripravljen na zvezo, tudi če do tedaj nisi bil
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
and the wise woman has spoken.
in spet ma prav. omg! barbi. za guruja te bom vzela
in spet ma prav. omg! barbi. za guruja te bom vzela
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
+1floribunda napisal/-a:omg! barbi. za guruja te bom vzela
Prvi neprebran prispevek • 189 prispevkov