Kako naj vem kakšen je?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Avg. 2010 22:44

delusional napisal/-a:premlada si za slabe izkušnje.
A smem vprašat, kdaj si pa ti začela svojo superduper uspešno kariero z jebači & obupanci (in kar je še tega)?
Uporabniški avatar
PrincessBella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a PrincessBella » 29. Avg. 2010 22:45

:)
Zadnjič spremenil PrincessBella, dne 29. Avg. 2010 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Princess Bella :*
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Avg. 2010 22:47

mene sprašuje.

3 leta.

prej sm pa bla par let z enim, k me je hotu poročit, ker sem bla devica in me zaprt v kletko.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 29. Avg. 2010 22:58

Dajte nooo.

Ko sem bila jaz toliko stara so mi vsi potencialni tipi pesmi pekli. Moj tip, s katerim sem bila skupaj 3 leta (in sva še vedno na nek način skupaj) je bil kao na hard plejer, večina me je svarila, naj se ne zapletam z njim, ker ne bo dobro.

Koliko je sploh lahko 20-letnik škodljiv? :D

Sama se prepričaj, ne poslušaj drugih ljudi. Ampak, vseeno - na prvi dejt pojdita raje na javni plac in ko je še svetlo. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
PrincessBella
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a PrincessBella » 29. Avg. 2010 23:06

g00fy.. mislim da bom upoštevala tvoj predlog. hvala :)
Princess Bella :*
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Avg. 2010 23:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 30. Avg. 2010 7:31

ah..sama se prepričaj..pojdi z njemu ven, spoznaj ga...sam hkrati poskusi nič pričakovati pa pač met mejo z navezovanjem :)
nobena izkušnja ti ne bo nardila nč slabga, sam neki se boš naučila pa boš vedla za drugič :)

mam js že ene 3 dost slabe izkušnje na ta način pa sm 18 stara tk da, mislm da nisi nč premlada za slabe al pa dobre izkušnje :razz:
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 30. Avg. 2010 7:55

Tako je kot je sirova štručka rekla. S tabo se da manipulirati z lepimi besedami. Če ti bomo tukaj ponudili 1001 in eno možnost, boš izbrala tisto 1, ki ti bo najbolj pihala na dušo glede na to kaj si želiš pa četudi bo najbolj napačna. Zakaj sploh potem sprašuješ na forumu? Hočeš slišat, da bo ena rekla kako pravi je zate, najboljši, poroka,... ne, ne bo šlo tako.
Nivea
Uporabniški avatar
Jetta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Jetta » 30. Avg. 2010 20:18

Ko si zaljubljen, največkrat ne izbereš prave opcije. Ko se boš zaljubila pri (recimo) 25, ob predpostavki, da boš takrat imela drugo pamet kot zdaj, ko ti je to še "dovoljeno" (ker nekatere še pri 20+ ne znajo seštet 1+1 ko gre za spoznavanje tipov), boš po vsej verjetnosti izbrala tisto opcijo, s katero ti bo prihranjeno zlomljeno srce. Z leti se naučiš prebrati človeka, ker fantu, ki te zmede, ni težko verjeti lepim besedam. :wink:
Ni vedno za verjeti govoricam, še manj pa človeka soditi po njegovih prijateljih, čeprav načeloma velja rek: povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si. Če te pred njim svarijo osebe, ki so ti blizu in ti želijo samo dobro, potem bi jim jaz na tvojem mestu verjela. Če pa so to kakšne "prijateljice", pa bi si upala trditi, da gre le za ljubosumje.
Drugače pa - človek ni nikoli premlad za slabe izkušnje. Prej ko ugotoviš, da se po svetu ne sprehajajo samo dobri škratki, bolje je. Naivnost pusti lepo doma, njega pa imej na neki distanci, da ne boš čez en teden odprla temo kako te je izkoristil. :wink:
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 30. Avg. 2010 20:32

Jst bi ti tudi svetovala, da ne kar tako prekinit stikov...sicer bodi previdna in si ne delaj nekih utvar, da si kot junakinja iz filma, ki je spreobrnila bad guy-a :P :D
itak si še mlada, če boš končala z zlomljenim srčkom, si ga boš hitro pozdravila, pa še dobila boš izkušnjo, da boš lahk take tipčke kasneje sama prepoznala in ti ne bo potrebno poslušat drugih :) če ne, se boš verjetno še nekaj časa spraševala, kaj pa če bi....tk boš pa lahk rekla usaj hej, jst sem dala use od sebe ;)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 31. Avg. 2010 10:55

PrincessBella napisal/-a:To sem tud jaz razmišljala ampak, če bi hoto bi si že eno našo, ker je vsaki dan veni in zgleda reeeees super.
Ti si ubistvu ze "odlocena" (na custvenem nivoju) da hoces bit z njim, ampak imas problem, da tvoja okolica tega ne odobrava in zdej isces racionalizacijo zakaj bi lahko bila z njim.

lol twilight
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 31. Avg. 2010 13:13

sirova štručka napisal/-a:Slika
sama si primer kako enostavno je manipulirat s 16 letnico :D
prej se že odločila, da prekineš stike, ena napiše tako kot tebi bolj paše in takoj spremeniš svojo odločitev...
Pa sej kaj misliš, da se bosta poročila in imela čez deset let tri otroke? Pač bo to ena izkušnja več v tvojem življenju, zakaj ne bi poskusla, če želiš.
Odločaj se tako, da ti ne bo treba nič obžalovat, pa oglas se še kej na forum, če bo kaka dilema.

Lol, točno to. Včasih se mi zdi prav grozljivo, na kako lahek način se da zapeljati najstnice in kako naivne so. Par lepih besed in že mislijo, da je prišel princ na belem konju, s katerim bo dočakala starost. Slika Večina teh deklic je potem izkoriščenih s strani takšnih 20+ letnikov, katerim so le-te zgolj trofeje in čisto nič drugega. Resne zveze niso njihova prioriteta.

Že to spreminjanje odločitev v tej temi pove vse o tebi. V bistvu si samo čakala nekoga, da napiše tisto, kar bi rada naredila tudi sama, da dobiš nekakšno potrditev, čeprav ti je že več ljudi prej reklo, da se ne zapletaj z njim. Ampak OK, ane, te bo že teplo, ena izkušnja več. On bo čez kratek čas, ko bo opravil s tabo, že osvajal drugo, medtem, ko boš ti še vedno mislila nanj.

Takle mamo.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 31. Avg. 2010 13:32

Lepo te prosim, 16 let je stara. A od 16 letne punce pričakuješ neke zrele poglede na zvezo? Se vprašam kdo je tisti, komur se je smiselno hihitat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 31. Avg. 2010 13:56

Jetta napisal/-a:Ko si zaljubljen, največkrat ne izbereš prave opcije. Ko se boš zaljubila pri (recimo) 25, ob predpostavki, da boš takrat imela drugo pamet kot zdaj, ko ti je to še "dovoljeno" (ker nekatere še pri 20+ ne znajo seštet 1+1 ko gre za spoznavanje tipov), boš po vsej verjetnosti izbrala tisto opcijo, s katero ti bo prihranjeno zlomljeno srce.

bullshit.

al sm pa samo js taka, ki se ji zlomljeno srce ne zdi tak problem, da se ne bi brezglavo podala v nekaj.

v končni fazi...če ne probaš, ne moreš vedet. in ja. iz slabe izkušnje se lahko nekaj naučiš :D

če bi se v vsako zvezo podajali po tehni rekalkulaciji + in - in se pozanimali o njegovih/njenih dosedanjih podvigih, izkušnjah in nevemšečemvse....bi blo življenje precej dolgočasno.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 31. Avg. 2010 16:05

PrincessBella napisal/-a:... Pred kratkim se se začela pogovarjati z fantom, ki je star 20 let jaz pa sem 16. Ful je luškan & ma dobro postavo, skoraj popoln na zunaj.
Ampak vsi v njegovi družbi slovijo po tem, da so taki.. En dan ena, drugi dan druga, in tako naprej...
Je od mojega bratranca najboljši prijatelj. Večkrat sma se že pogovarjala, da bi šla na pijačo in podobno, ampak nevem kaj me zadržuje.
Skeptična sem glede tega, po čem naj bi slovel - punce.
Zdi se, da se je spremenil. Poslal mi je besedilo neke pesmi, ki poje o tem kako se (po ang. ->) player spremeni, ko spozna neko punco in mislim, da mi je s tem mislil povedat to, da se on je spremenil.
Vsi pravijo, da to naj ne bi bilo dobro ampak jaz mislim, da je zdaj drugačen.
Moja sestrična - sestra od tega bratranca pravi, da se oni nikoli ne spremenijo, da taki so & da je tak tud njen brat. Jaz pa nevem kaj naj naredim... Vsi so proti, ampak jaz mu verjamem.. Mislim, da mu.
Kaj bi naredile na mojem mestu? Bi mu pustile, da pride po vas z avtom čeprav ga ne poznate tako dobro & bi se spustile v kaj več z njim ali ne?

Glede na to, da je se tako mlad, bi jaz tega tipa malo z rezervo jemala in se nekak probala sprijaznit s tem, da verjetno res ni kaj drugacen od svoje druzbe....ker je pac mlad i lud :D in se preprosto se mora zdivjat.....

....zato bi jaz na tvojem mestu vse malo z rezervo jemala in pac samo izkoristila priloznost biti z njim, ce se ta pojavi in ce si to zelis...pac da vneprej ves da je stvar brez obveznosti, da verjetno ne bo tip tvoj fant, ampak samo mala zabava. Ce pac tako nisi pripravljena funkcionirat ker ves da bi te prizadel, ker bi ti zacela do njega gojit custva, ga rajsi pusti na miru.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov