Kako naj vem kakšen je?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Latika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Latika » 04. Sep. 2010 21:33

*mala* napisal/-a:^^ To pa nekako ni naš problem :D

Itak da ni naš. Njihov je. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 04. Sep. 2010 21:42

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:40, skupaj popravljeno 2 krat.
Latika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Latika » 04. Sep. 2010 21:44

Moram priznati, da je dal Horus zanimivo primerjavo. :respekt:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 05. Sep. 2010 9:40

Horus napisal/-a: Ali pa dejansko precenjujem moške. V tem primeru pa sem očitno jazst nadpovprečno razmišljujoč xD Either way is fine by me :P

iz kje si potegnu zaključek, da si nadpovprečno razmišljujoč, če moške precenjuješ?

in ja, jih precenjuješ :D

za tvoje dobro upam, da se ne boš nekega dne zbudil in se zavedel da hm, si probal sam ene par wv in bmw-jev, medtem ko so deep down inside vedno ferrariji rajcali tvojo domišljijo. pa še kakšen fičko vmes :D
charmy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a charmy » 05. Sep. 2010 9:58

sirova štručka napisal/-a:^^ tako je :D

@Horus

Če ti js rečem, da on ni player, sicer pa to, da si ti nadpovprečen že tak cel forum ve (ampak v čem, to bi se še dal debatirat... :D)

umiram :lach: :lach: :lach:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Sep. 2010 11:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 05. Sep. 2010 14:40

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 05. Sep. 2010 17:15

plehar :P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 06. Sep. 2010 21:42

sirova štručka napisal/-a:mah dej ne tolk predalčkat tipov no. Za moje pojme spadate vsi v isti koš, dobit se da vsakega, manipulirat se da z vsakim, sam pri nekaterih se je treba mal bolj potrudit.

Mislim, kake streljaš.Ni čudno, da si samska oz. vsaj v neki resni zvezi ne.

Se ti ne zdi, da je s tvojo teorijo nekaj narobe? Bolj švoh ti gre to, če že ujameš tipa, ti očitno hitro pobegne.

Lol in ne, ni teorije, da bi 16-letnica uspešno manipulirala z 20-letnikom.Ker je naivna, ko zajc.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 06. Sep. 2010 22:07

Imaš 16. let.....lahko izbereš tega "playerja", najverjetneje bo zveza razpadla v roku meseca, dveh, mela boš novo črtico, mogoče kakšen fajn film pogledala, in to je to. Zveze "dokler naju smrt ne loči" pač najbrž ne bo s tem tipom, ampak roko na srce, ne bo je še z nobenim v bližnji prihodnosti, ker si premlada. Ali boš zapuščena, ali boš zapustila. Teli dve opciji sta. Zdej pa....

Opcija 2 (če bi ga pa res rada "za domov"): Odpiki ga, se potuhni za ene 5-7 let, potem pa v napad. Takrat bo odigral svoje, izkoristil en kup žensk in če je res samo "player", bo še vedno "samski" in ravno pravšnji za spremenit :wink: V teh letih (20) pa ne boš spremenila nobenga :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
charmy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a charmy » 07. Sep. 2010 20:36

barbie_girl_85 napisal/-a:Imaš 16. let.....lahko izbereš tega "playerja", najverjetneje bo zveza razpadla v roku meseca, dveh, mela boš novo črtico, mogoče kakšen fajn film pogledala, in to je to. Zveze "dokler naju smrt ne loči" pač najbrž ne bo s tem tipom, ampak roko na srce, ne bo je še z nobenim v bližnji prihodnosti, ker si premlada. Ali boš zapuščena, ali boš zapustila. Teli dve opciji sta. Zdej pa....

Opcija 2 (če bi ga pa res rada "za domov"): Odpiki ga, se potuhni za ene 5-7 let, potem pa v napad. Takrat bo odigral svoje, izkoristil en kup žensk in če je res samo "player", bo še vedno "samski" in ravno pravšnji za spremenit :wink: V teh letih (20) pa ne boš spremenila nobenga :P

takrat bo pa glih ona v tistih letih, ko ne bo hotla met resne zveze :freude: :freude:
modra_kapica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modra_kapica » 11. Sep. 2010 19:08

PrincessBella napisal/-a:Lep pozdrav vsem...
No jaz pa imam nek problem. Pred kratkim se se začela pogovarjati z fantom, ki je star 20 let jaz pa sem 16. Ful je luškan & ma dobro postavo, skoraj popoln na zunaj.
Ampak vsi v njegovi družbi slovijo po tem, da so taki.. En dan ena, drugi dan druga, in tako naprej...
Je od mojega bratranca najboljši prijatelj. Večkrat sma se že pogovarjala, da bi šla na pijačo in podobno, ampak nevem kaj me zadržuje.
Skeptična sem glede tega, po čem naj bi slovel - punce.
Zdi se, da se je spremenil. Poslal mi je besedilo neke pesmi, ki poje o tem kako se (po ang. ->) player spremeni, ko spozna neko punco in mislim, da mi je s tem mislil povedat to, da se on je spremenil.
Vsi pravijo, da to naj ne bi bilo dobro ampak jaz mislim, da je zdaj drugačen.
Moja sestrična - sestra od tega bratranca pravi, da se oni nikoli ne spremenijo, da taki so & da je tak tud njen brat. Jaz pa nevem kaj naj naredim... Vsi so proti, ampak jaz mu verjamem.. Mislim, da mu.
Kaj bi naredile na mojem mestu? Bi mu pustile, da pride po vas z avtom čeprav ga ne poznate tako dobro & bi se spustile v kaj več z njim ali ne?[/list]

če ti tip po kratkem času napiše uno kar je tale tep, so ga vrjetn samo besede. ne vedno vrjet na besede, če bi se res spremeniu, tega ne bi govoru ampak bi sama vedla. sicer ne morm rečt da je res tak, ker ga ne poznam, ampak vlik ljudi je takih, neki govorijo, delajo pa neki drucga. :wink:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 12. Sep. 2010 14:49

PrincessBella napisal/-a:Se pravi ste za NE? :)

Kaj pa ti pričakuješ od njega?
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 12. Sep. 2010 18:46

Pomoje bi se tud mogla uprašat kaj ti prčakuješ od njega?

Če hočš kšno najboljresnozvezo pol vrjetn ni pametno
drgač pa jz na tvojem mestu vrjetn bi kar bo pa bo
femme.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a femme. » 12. Sep. 2010 20:44

nvm sej smo tuk nekatere punce take.recimo jst sm bila ženski casanova ker pač sem iskala tistega tapravega pa ga nikoli nisem našla.pa ga potem enkrat najdeš pa se vse spremenni ane.drugače pa je moj trenutni fant bil isti kot jaz pa sem še vedno kdaj pa kdaj skeptična a si bo našel kakšno bolšo/lepšo od mene, težko mi je zaupati njemu ampak drugače ne gre.Poskusi ane.Poskusiti ni greh.Mogoče se je pa spremenil?

nikoli se ne ve.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]