Kako naj vem kakšen je?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PrincessBella - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
- Kraj: Maribor
Lep pozdrav vsem...
No jaz pa imam nek problem. Pred kratkim se se začela pogovarjati z fantom, ki je star 20 let jaz pa sem 16. Ful je luškan & ma dobro postavo, skoraj popoln na zunaj.
Ampak vsi v njegovi družbi slovijo po tem, da so taki.. En dan ena, drugi dan druga, in tako naprej...
Je od mojega bratranca najboljši prijatelj. Večkrat sma se že pogovarjala, da bi šla na pijačo in podobno, ampak nevem kaj me zadržuje.
Skeptična sem glede tega, po čem naj bi slovel - punce.
Zdi se, da se je spremenil. Poslal mi je besedilo neke pesmi, ki poje o tem kako se (po ang. ->) player spremeni, ko spozna neko punco in mislim, da mi je s tem mislil povedat to, da se on je spremenil.
Vsi pravijo, da to naj ne bi bilo dobro ampak jaz mislim, da je zdaj drugačen.
Moja sestrična - sestra od tega bratranca pravi, da se oni nikoli ne spremenijo, da taki so & da je tak tud njen brat. Jaz pa nevem kaj naj naredim... Vsi so proti, ampak jaz mu verjamem.. Mislim, da mu.
Kaj bi naredile na mojem mestu? Bi mu pustile, da pride po vas z avtom čeprav ga ne poznate tako dobro & bi se spustile v kaj več z njim ali ne?[/list]
No jaz pa imam nek problem. Pred kratkim se se začela pogovarjati z fantom, ki je star 20 let jaz pa sem 16. Ful je luškan & ma dobro postavo, skoraj popoln na zunaj.
Ampak vsi v njegovi družbi slovijo po tem, da so taki.. En dan ena, drugi dan druga, in tako naprej...
Je od mojega bratranca najboljši prijatelj. Večkrat sma se že pogovarjala, da bi šla na pijačo in podobno, ampak nevem kaj me zadržuje.
Skeptična sem glede tega, po čem naj bi slovel - punce.
Zdi se, da se je spremenil. Poslal mi je besedilo neke pesmi, ki poje o tem kako se (po ang. ->) player spremeni, ko spozna neko punco in mislim, da mi je s tem mislil povedat to, da se on je spremenil.
Vsi pravijo, da to naj ne bi bilo dobro ampak jaz mislim, da je zdaj drugačen.
Moja sestrična - sestra od tega bratranca pravi, da se oni nikoli ne spremenijo, da taki so & da je tak tud njen brat. Jaz pa nevem kaj naj naredim... Vsi so proti, ampak jaz mu verjamem.. Mislim, da mu.
Kaj bi naredile na mojem mestu? Bi mu pustile, da pride po vas z avtom čeprav ga ne poznate tako dobro & bi se spustile v kaj več z njim ali ne?[/list]
Princess Bella :*
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
PrincessBella napisal/-a: Poslal mi je besedilo neke pesmi, ki poje o tem kako se (po ang. ->) player spremeni, ko spozna neko punco in mislim, da mi je s tem mislil povedat to, da se on je spremenil.
Ja, ali pa je to pošiljanje pesmi s pomenom samo del njegove taktike.
-
To sem tud jaz razmišljala ampak, če bi hoto bi si že eno našo, ker je vsaki dan veni in zgleda reeeees super.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kako naj vem kakšen je?
Prepusti se, probi kej met z njim - in boš zvedla.
Več kot (*upoštevajoč, da če misliš sexat z njim, si že slišala za zaščito) zlomljenga srčka ne morš met, kar pa tud ne pomeni še konca sveta..
Prepusti se, probi kej met z njim - in boš zvedla.
Več kot (*upoštevajoč, da če misliš sexat z njim, si že slišala za zaščito) zlomljenga srčka ne morš met, kar pa tud ne pomeni še konca sveta..
-
Mislim si...
-
Okej nesramna ne rabiš bit, veš?
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
PrincessBella napisal/-a:Poslal mi je besedilo neke pesmi, ki poje o tem kako se (po ang. ->) player spremeni, ko spozna neko punco in mislim, da mi je s tem mislil povedat to, da se on je spremenil.
To je način, kako "player" spravi na limanice vsako naslednjo.
-
Se pravi ste za NE?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
PrincessBella napisal/-a:Okej nesramna ne rabiš bit, veš?
Ok, lahko povem tudi bolj korektno: Ti celo zgodbo vidiš kot nekakšno romantično sago, kjer se bosta za svojo ljubezen borila z zlobnimi jeziki vseh, vključno s tvojo žlahto.
V resnici je praktično ziher, da te bo položil in šel. Vsi te opozarjajo na to, ne zato, ker bi bili zlobni in vama ne bi privoščili vajine sreče, ampak ker situacijo vidijo bolj trezno kot ti.
Enivej: Obstaja možnost (majhna sicer, ampak obstaja), da ima resne namene s teboj. Ampak najbrž jih nima, zato je zapletanje z njim velik riziko. Najbrž boš nasankala.
-
Hvala ful za odgovore!
Probam it z njim sredi dneva samo na pijačo al preneham navezovat stike?
Probam it z njim sredi dneva samo na pijačo al preneham navezovat stike?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
prekini stike, ker si še naivna ko zajc.
-
hahahaha. okej hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]