Kako naj se poberem ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 29. Mar. 2010 22:35

pasivno čakanje je itk brezveze.. valjda zravn "iskanje" drugega tipa... ampak če ga še vedno ne bo, ostane možnost da sebe pokaže v najboljši luči/ da pokaže da je ona to kar hoče :D

ker je pa dejstvo, da folk k je v zvezi in v zvezi nekaj ne štima, ponavadi točno ve, kaj ga na partnerju moti oz. kakšne lastnosti si želi da bi imel... sploh ne znam povedat tko kt mislim :D če imaš hlače z visokim pasom in te ta moti, boš vrjetno naslednje kupil z nižjim pasom... ko pa si te z visokim kupoval pa še nisi vedel da te bo motil... nekaj na to sceno :roll:
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Mar. 2010 22:43

N0ty napisal/-a:pasivno čakanje je itk brezveze.. valjda zravn "iskanje" drugega tipa... ampak če ga še vedno ne bo, ostane možnost da sebe pokaže v najboljši luči/ da pokaže da je ona to kar hoče :D
To bi samo podaljševal njeno bolečino..jz mislm, da bi mogla čist prekint stike z njim, al pa vsaj začasno, če misli, da sta vseeno še lahko prijatelja, vendar ne ta čas, ki ga ona potrebuje za prebolet ga. :/
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 30. Mar. 2010 11:54

Sama si že povedala, da se zavedaš, da si sama kriva, ker si si dajala lažne upe, kar je tvojo bolečino sedaj, ko se je vrnil k svoji bivši, še mogoče dodatno podkrepilo.
Nima smisla, razmišljat, pa premlevat, kako in kaj bi bilo, zakaj se je tako odvilo kot se je, ker to enostavno nič ne bo spremenilo.
On se je odločil zanjo, ne obremenjuj se še s tem, zakaj se je, ker ti je razloge navedel, če so resnični ali ne, ve le on.
Zaposli se s stvarmi, ki te veselijo, pozabi nanj, ne dajaj si ponovno lažnih upov, ne razmišljaj o njem, o trenutnem stanju, ampak pogledaj na to tudi iz druge plati, in zaživi ponovno, brez njega, svoje življenje, ki te bo delalo zadovoljno, srečno, in ob takšnem življenju boš slej kot prej pozabila nanj.
Pa četudi boli, četudi še gojiš kakršnokoli upanje, prav tako čustvo, prekini stike z njim, vsaj zaenkrat, dokler ga ne preboliš. Kajti vedno znova in znova vspostavljanje stikov z njim, bo situacijo le še poslabšalo. Skratka, manj ga vidiš, manj ga srečuješ, lažje boš šla čez to. In če si reš želiš to pozabit in prebrodit, potem naredi nekaj za to, in uspelo ti bo.
Uporabniški avatar
Rebeka Kupec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Hrastnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Rebeka Kupec » 30. Mar. 2010 14:58

Čeprav sem še zelo mlada, imam za sabo podobno izkušnjo. Več let sem stalno sanjarila o nekom, v bistvu ne verjamem, da je minil dan brez misli nanj, pa četudi se sliši še tako trivialno. Razumem, kako hudo je ob taki zaljubljenosti vedeti, da mu enostavno ni do tebe. Tudi jaz sem imela svoje priložnosti, da bi pokazala svoja čustva, pa nisem nikoli zbrala poguma - itak sem bila tudi premlada. Ko se stvari porazgubijo, je težko nazaj. Je res, da si ti z njim bila v zvezi, jaz pa s tistim fantom nikoli. V obeh primerih pa vidim ujemanje - to enostavno ne bi moglo biti to, kar sva iskali. :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 15:00

Hm, jaz bi se malo zamislila nad pomenom besed sanjarjenje in obsedenost-se mi zdi, da jih vama lahko pripišem.
Ker je enostavno nerealno biti z mislimi pri nekom, ki sploh ni to to.Kaj naj rečem, šola za naprej.Nismo več v oš.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Rebeka Kupec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Hrastnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Rebeka Kupec » 30. Mar. 2010 15:04

Mislim, da se to lahko zgodi vsakomur, sploh pa ne glede na leta. Seveda je pa normalno, da tako obsesije, kot sanje in želje zares lahko definiraš šele z izkušnjami.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 15:10

Hm niti ne, leta imajo velik pomen.Razlika je, ali ena 14-letnica sanjari o tipu iz višjega letnika kot pa ena 30-letnica o sodelavcu iz nadstropja više-ok, sanjariš že, ne pa da ga čakaš in obenem čakaš da bo kaj iz tega.
Realnost je pač potrebna ko si enkrat malo starejši oz ko prideš iz pubertete.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lana505 » 30. Mar. 2010 19:04

Se strinjam, da so leta velik podatek!
Jz sicer nism v čist enaki situaciji, ampak nekako podobni občutki me preplavljajo in ti lahko samo rečem, da najbol pomaga da si rečeš, da bo že čas svoje prinesel in da if it is meant to be it will be!! :)
Zadnjič spremenil lana505, dne 30. Mar. 2010 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Mar. 2010 19:16

lana505 napisal/-a:najbol pomaga da si rečeš, da bo že čas svoje prinesel in da if it is ment to be it will be!! :)
Še boljš je pa če si rečeš "if it's meant to be.." ;)
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lana505 » 30. Mar. 2010 19:28

mogoče pa res :razz:
Picabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Picabo » 31. Mar. 2010 23:41

danes mi je poslal sms kako se držim in če je vse vredu pa zakaj se ne javim :/
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 01. Apr. 2010 12:03

^^In kaj si/boš storila? :D
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a posh_girl » 01. Apr. 2010 14:27

Ne javi se. Skenslaj ga iz svojega življenja.

Preberi si knjigo Mu pač ni do tebe!, ki krasno razkriva, da če je moški, do katerega nekaj čutiš, raje z drugo kot s teboj, pomeni, da MU PAČ NI DO TEBE...

Kruto, a žal tako je....
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 02. Apr. 2010 21:24

Zamoti se s čim, najdi si kak hobi, pejd v družbo, na žur... Mogoč tam spoznam fanta ki ti bo odgovarju in ob katerem še pomislila ne boš več na bivšega.[/quote]

Tudi jaz tako mislim. Najhuje je čakat in razmišljat, kako bi bilo, če bi ... Bodi pogumna in vso energijo preusmeri v nekaj drugega. Jaz sem imela podobno izkušnjo, ko sem bila pol leta skoraj obsedena z enim, ki pa se me je ravno zaradi tega očitno vstrašil (+ to, da mu očitno nisem bila všeč). Kakorkoli, spoznala sem nove fante.. in nazadnje tudi fanta, s katerim sem skupaj že 3 leta (neverjeten je! :D). In naredila nisem čisto nič! Samo prepustila sem se toku življenja in si pred vsako novo priložnostjo in dogodivščino rekla: "No, pa poglejmo, kaj bo tokrat novega."

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov