kako naj dobim bivšega nazaj :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 04. Feb. 2013 17:40

Čeprav se konkretno moj odgovor ne nanaša nate, pa vas je veliko žensk povsem, kako naj se izrazim, enostavno "neumnih". Pa ne v žaljivem smislu. Pač, ne sprevidite izkoriščanja tipov in si pred tem zatiskate oči, v stilu, mogoče sm pa res jst kriva, pa gor pa dol.
Imam eno kolegico, imela je resnega tipa leto in pol, a že ko sva se midva spoznala, mi je vsakič ko sva se slišala jamrala, češ, da si njen nikoli ne vzame časa zanjo, da hodi s svojimi frendi ven, ko sta bila onadva zmenjena in podoben jajc. Meni je bilo jasno, da tip pač mal fool-a around s to frendico.

Anyway, po neki cajta sta šla jasno narazen, ampak ona je njega pretirano idealizirala, zamišljala si je, da bosta nekoč spet skupi, ga poskušala dobiti na nekih "naključnih" srečanjih itd. Skratka, mal bolano že vse skupaj.

Tipu, če boste kaj pomenile, bo prišel do vas in poskušal nekako navezati kontakt nazaj, takile, pa si po mojem mnenju želijo le rednega seksa, ostale zadeve so drugorazredne teme..
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Feb. 2013 19:22

Prav neverjetno koliko se nekatere ženske (ne) cenite. Če sta šla narazen in ti ni posvečal dovolj časa, ne vem, zakaj bi sploh še želela biti z njim. Ne se poniževati, ker bo tvoj obup (če že ni) zavohal na daljavo. A je slučajno zadnji samski tip na zemeljski obli, da se vse vrti okoli njega? Imej ponos in živi dalje, ker več kot očitno on počne isto. Če bi te pogrešal in uvidel, da tudi on ni kaj dosti vlagal v zvezo, bi že sam vzpostavil stik s tabo, tako pa - he`s just not that into you.

Boš videla, čez čas se boš smejala temu, kako si si želela, da bi bila nazaj skupaj. Če sta se videla samo 1x tedensko, ker si gospod ni vzel več časa, pa še ta 1x tedensko mu je bilo preveč, je več kot očitno, da mu ni do tebe, saj je postregel s precej obrabljenim izgovorom za konec zveze.

bibaleze2013 napisal/-a:Poskušam to odmislit in vse , nakar mi prijatelj pove , da pa ima novo , sicer nič resnega samo za zadovoljevanje potreb in da z velikokatero punco hodi na kavo ji laska... Ne vem a res lahka preboliš 2 letno zvezo tok hitr , da je že kr z drugimi .. Pomoje da me to najbl boli od vsega , da si je najdu zamenjavo..

To je pa itak zadosten dokaz, da mu (bolj kot ne) dol visi zate. Ne vem kaj še rabiš vedeti - že brez tega je pokazal dovolj pasivnosti. Ne bom si dovolila trditi v pretekliku, da mu ni bilo nič do tebe, ker ne vem kakšna je bila vajina zveza sicer. Lahko je nekoč res kaj čutil do tebe, a ga je potem minilo in te je "prebolel" že tekom zveze, zato je po koncu zveze toliko lažje spoznal novo. Lahko pa, da jo je že med samo zvezo in je bil to razlog, zakaj je zaključil s tabo. V tem primeru najverjetneje ni najbolj stabilen in bi bila jaz na tvojem mestu še toliko bolj srečna, da sem se ga rešila.

Itak pa je večina zvez, koliko opažam, sploh tam v prvi polovici dvajsetih, samo nek reden seks, čemur potem fantje (največkrat zaradi pritiska punc) nadenejo etiketo "resna zveza", da si zagotovijo stalen seks.

Kakorkoli že, glavo pokonci in novim fantom nasproti. Pusti pa si nekaj "rezerve" - čas zase, za prijateljice in druge stvari. Boš videla, da se boš čez čas tako razvadila in "udomačila" v samskem stanu, da se mu boš potem kar težko odrekla. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov