kako naj dobim bivšega nazaj :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bibaleze2013
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a bibaleze2013 » 27. Jan. 2013 23:20

Lp vsem skupaj. Mene pa zanima kako naj dobim bivšega nazaj.. Skupaj sva bila 2 leti , pred dvema mescema pa sva šla narazen.
Ko sva bila skupaj mi je večkrat rekel na umirim zadeve naj se ne sekiram toliko zaradi vsega ker bova skupaj celo življenje in imava čas za vse , tako da nama ni treba v tem trenutku vsega izkusit.
Zavedam se da sem ga večkrat otesnjevala in ga nisem pustila dihat , ker sem ga nenehno spraševala kje je s kom je kaj dela kdaj pride...
Poglavitni razlog zakaj sva šla narazen je bil pa ta da si enostavno ni vzel več časa zame.. Oba sva delala in edini čas , ko sva ga lahko preživela skupaj so bile nedelje.. V zadnjem času pa on niti ni upošteval tega da bi bila rada z njim saj en dan na teden, zato sem mu jaz začela "težit" on pa je imel vsega povn kufr in napetost se je povečevala. Lepega dne je pa počilo.
Od tega je sedaj že 2 meseca jaz pa nonstop mislim nanj .. Pripravljena sm se poboljšat in v najino zvezo vložit kar je potrebno , vendar ne vem kako naj ga dobim nazaj :( prosim pomagajte mi
Res sem dojela da ga imam neizmerno rada in šele zdaj vidim da sem nič brez njega ...
Anjasta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjasta » 27. Jan. 2013 23:39

..
Zadnjič spremenil Anjasta, dne 29. Nov. 2013 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Jan. 2013 23:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:22, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 28. Jan. 2013 0:17

Ojej, a spet ena takšna neumna ženska, ki verjame karkoli ji že njen dec natrosi o ''svobodi'' in ''prostoru, ki ga potrebuje zase'' in se potem krivi za nesreče, ki jih ni povzročila ...

Dve leti sta bila v zvezi, oba zaposlena, skupaj nista živela, videla sta se enkrat na teden ... in ti si njega preveč omejevala? Aja? Kako je pa to sploh mogoče? :eek:

Bodi srečna, da je ''počilo'' in najdi enega, ki bo z veseljem preživljal čas s teboj.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Jan. 2013 0:50

js tudi mislim, da nima smisla jokat za zvezo v kateri sta se videvala enkrat tedensko, pa še to na koncu ne.

pa mene tudi zanima kaj moj tip počne pa s kom kej je, če ga ni. pa mislim, da tega ne smatra kot ne vem kako omejevanje. sej je lahko s komer hoče, ampak mene ponavadi še vedno zanima kdo je še kej bil zunaj pa če so si kej zanimivega povedali. treba bit na tekočem :)
Uporabniški avatar
Aliee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Aliee » 28. Jan. 2013 9:06

Nisi samo ti kriva, 1x tedensko te je mogel prenašat pa še to mu je bilo težko. Punca nima smisla fant ni zaljubljen, bila si mu všeč ne pa toliko, da bi se bil bol potrudil. To ti govorim iz lastnih izkušenj.
Zadnjič spremenil Aliee, dne 28. Jan. 2013 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 28. Jan. 2013 9:19

Tudi jaz se strinjam z vsemi puncami, ki so pisale nad mano.

Bivši je bivši z razlogom. Poleg tega sta vedno dva kriva za razdor zveze. Mu že ni bilo toliko do zveze s tabo, da bi se za to potrudil.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
bibaleze2013
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bibaleze2013 » 28. Jan. 2013 9:24

Sj to 1x tedensko je bilo samo zadnje 4 mesece , ko sem jaz dobila službo. Prej sva bila skupaj po cele dneve ( ko on ni bil na šihtu ).. Skupaj sva hodila ven na pijače , k prijateljem....
Ali mislite da je vzrok lahko tudi v tem ker se enostavno nisva več videla in njemu to ni odgovarjalo , zato se raje ni videl še takrat ko bi se lahko ? al se me je pa enostavno naveličal...?
Res ga bi rada naredila ljubosumnega in nekaj da bi mu bilo žal da me je pustil :(
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 28. Jan. 2013 10:36

Če bi si res želel, potem bi prišel k tebi, ko bi končala s službo ... najbrž si ob 22h zvečer že prosta. Lahko bi te prišel recimo počakat, te peljal na sprehod, prespal pri tebi ...

In ne, ni mu bilo toliko do tebe, da mu bi bilo prehudo biti s teboj, če ne bi mogel biti več. :lol: Naveličal se je tebe, zveze ... kakorkoli že. Pustil te je, ker si ga ''preveč omejevala'', čeprav tega sploh nisi počela ... seveda se te je naveličal, ampak ni dovolj iskren, da bi povedal tako. In ja: tudi jaz vem, kam gre moj fant, s kom gre in kaj je počel, ko je bil zunaj. On meni to sam pove, se mi zdi čisto normalno ...

Nimaš ga kaj delat ljubosumnega. Pozabi nanj! Ja, ja ... vem, da je to težko itd., ampak si v situaciji, ko je KARKOLI drugega enostavno neumno.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 28. Jan. 2013 11:02

Amen to thet Abby!

Nevem zakaj bi ga mogla delat ljubosumnega. To je taka otročarija, da je kar groza. Saj pa nista stara 15 let, dabi se šla najstniške scene...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Aliee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Aliee » 28. Jan. 2013 11:29

Tudi jaz se strinjam z njima
malaStrelka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a malaStrelka » 28. Jan. 2013 12:25

Saj te razumem,da ga sedaj želiš nazaj to je čisto normalo. Vsaka zveza ,ki se konča in si ti tisti/a ,ki ima strto srce je tako,da si želimo izgubljeno osebo nazaj. Ampak kot so že ostale napisale bivši je bivši z razlogom.

Ne krivi sebe in ne išči napak. Pojdi naprej pozabi ga videla boš,da kmalu spoznala enega vredu fanta in se na tega bivšega niti spomnila ne boš več. Delat ga ljubosumnega to nima smisla ne bi nič dosegla.

In še o tem,da si ga sporaševala s kom je in kaj počne ... saj to je normalno. No,če ne zganjaš ljubosumja.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 28. Jan. 2013 14:24

Preteklost je preteklost in ti se drži sedanjosti oz. prihodnosti. Moških je malo morje in ne omejuj se zaradi enega bivšega! Veš kak jaz pravim: priložnost zamujena ne vrne se dobena! Bivši je dobil priložnost in jo zafural ... ti živi dalje, brez njega.

Aja, pa nikar ga ne zasleduj na kakem FB, gledaj slike na kompu ... delete all! To je najslabša možnost ... prvo kot prvo, sama sebe mučiš, ne dovoliš si, da ga preboliš ... drugo kot drugo ... še v večjem ''badu'' boš, ko boš videla, da te je on prebolel in ima drugo ... tretje: prekini vse stike z njim, če še jih slučajno imaš ... dobenih smsov, klicev ipd. - najboljše, da zbrišeš telefonsko iz mobitela. Vse to se čuje drastično, ampak verjemi, danes ti bo hudo, čez pol leta se boš smejala in si rekla: to je bila edina prava stvar, ki sem jo naredila. ;)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
bibaleze2013
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bibaleze2013 » 01. Feb. 2013 16:38

Sej mate prav , vse kar sta povedale , tudi sama sem se odločila , da se ne splača skakat za nekom , ki mu nič več ne pomeniš ..
čeprav pa vsak dan mislim nanj , tudi , ko sem v družbi se zagledam nekam in začnem mislim , še posebej če smo na kakšnem takem kraju , kamor sva skupaj zahajala. Vse me spominja nanj in moja soba glasba...
Poskušam to odmislit in vse , nakar mi prijatelj pove , da pa ima novo , sicer nič resnega samo za zadovoljevanje potreb in da z velikokatero punco hodi na kavo ji laska... Ne vem a res lahka preboliš 2 letno zvezo tok hitr , da je že kr z drugimi .. Pomoje da me to najbl boli od vsega , da si je najdu zamenjavo..
Sicer pa ga nimam ne na fbju , niti ne sprašujem o njem ( imava samo dosti skupnih kolegov , keri mi kdaj kei povejo , brez da komu rečm sploh ) , telefonsko mi je bv bristat k jo itak vem na pamet , sam se zlo zadržujem da mu ne pišem...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 01. Feb. 2013 18:40

^^Počutiš se kot vsaka normalna punca, ki preboleva fanta (še posebej prve ljubezni so lahko najteže za prebolet, no odvisno kak za koga). Veliko nas je dalo že to skozi tako, da boš tudi ti. Lahko, da bo trajalo par mescev, lahko dve leti, lahko pa dokler ne spoznaš drugega fanta, ki ti po spodnesel tla pod nogami kot ti je nekoč ta.

Pač ne rinit nazaj k nekomu, ki nič več ne čuti do tebe. Zdaj se samo sebi posveti in bo s časom boljše - vem, da se brezveze sliši ampak nekega nasveta kako čimprej prebolet pač ni. Samo ne se zapirat v sobo pa jokcat ampak poskušaš živet naprej boš vidla, da bo šlo. Zakaj ne bi ti tud uživala, ker on je šel naprej. Zdaj je pa čas, da greš še ti... pa magar počasi korak za korakom.
Yada, yada, yada...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov