Kako mu zbiti ego?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Ne, ne, ne, jst sem to zdej dala primer kaksen je BIL clovek, ki je bil za moje pojme egoist. Nimam vec stikov z njim.
Mene cist tko zanima, ce je to sploh mozno, zbit nekomu ego?
Ne bi primerjala samozavesti pa egoizma. Egoističnih ljudi se kmalu začnejo ljudje izogibati in mislim, da ce bi postali mal bolj skromni (al kako bi rekla) bi bolje shajali.
Mene cist tko zanima, ce je to sploh mozno, zbit nekomu ego?
Ne bi primerjala samozavesti pa egoizma. Egoističnih ljudi se kmalu začnejo ljudje izogibati in mislim, da ce bi postali mal bolj skromni (al kako bi rekla) bi bolje shajali.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ah če imaš kakšno potrebo da zbijaš ego, a ne moreš lahko pa si malo ciničen zaradi lastnega užitka. Velik ego si vzame z veliko humorja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ker se beseda ego pogosto napačno interpretira, me zanima, kaj sploh pomeni "nekomu zbiti ego" ?
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Hm, imam bolj obcutek, da noben ne ve kako komu zbit ego. Ali pa, ce se to sploh da?
Priznam, nimam pojma, ker se še nikoli nisem ukvarjala s tem.
Ok, it stran. Pa ce ti tezi?
In ce je opazno, da ima visok ego?
Meni se zdi, da nekdo, ki ti teži in te na vsakem koraku gnjavi, nima ravno velikega ega. Človek z velikim egom si misli, da te bo dobil z 1 besedo, nekomu težit pa mu je pod častjo.
Sicer pa, če teži, ignoriraš, ne javljaš se na klice, ne zadržuješ se v njegovi bližini...
-
ena_rožca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2011
v mojem postu sm pozabla nekaj povedat. midva sva končala. boljše tako. bla je pač napaka. z napakami se učimo. sicer pa, podvprašanje. isti dan ko sem napisala post sem delala test nosečnosti. bil je pozitiven. on ne prizna tega. čeprav ve, da sva tvegala. on hoče da naredim splav. res je, premlada sva. ampak jaz sem proti temu. vem da ne morem narediti nič. problem je da se tip obnaša kot da je nevem .... ne sprejema nobene odgovornosti. jaz sem se hotela z njim pogovorit ampak pač ni šlo.
Take chance. Make a change. And breakaway.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Sej v bistvu je čisto vseeno, kdo je dal pobudo, pa kdo privolil, v takih primerih sta oba kriva.
Jah ne poznam te in ne vem, kok bo tebi to težka odločitev...good luck
Pomoje da moraš imeti zelo močno željo ali druge razloge, da bi obdržala otroka, če si ga oče nikakor ne želi.
Pa še vprašanje, koliko sta stara.
Jah ne poznam te in ne vem, kok bo tebi to težka odločitev...good luck
Pomoje da moraš imeti zelo močno željo ali druge razloge, da bi obdržala otroka, če si ga oče nikakor ne želi.
Pa še vprašanje, koliko sta stara.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
ena_rožca napisal/-a:v mojem postu sm pozabla nekaj povedat. midva sva končala. boljše tako. bla je pač napaka. z napakami se učimo. sicer pa, podvprašanje. isti dan ko sem napisala post sem delala test nosečnosti. bil je pozitiven. on ne prizna tega. čeprav ve, da sva tvegala. on hoče da naredim splav. res je, premlada sva. ampak jaz sem proti temu. vem da ne morem narediti nič. problem je da se tip obnaša kot da je nevem .... ne sprejema nobene odgovornosti. jaz sem se hotela z njim pogovorit ampak pač ni šlo.
za drugič, bolj pravilno je, da rečeš, da se učimo iz napak sori, zmotl me je heh
drugače pa mi ni čisto razumljiv sam potek zgodbe ... še pred kratkim sta bla v zvezi, mela ta tvegan seks, ti si noseča in si ga že prebolela ? kdaj pa in zakaj sta se sploh razšla ? Sej vem, da to ni bistvo tvojga vprašanja, ampak, če poveš še kej več, pa kej o njegovem značaju, bo bolj viden njegov profil in ti bo folk lažji svetval tut v zvezi z njegovim egom
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
ena_rožca napisal/-a:brandibelle napisal/-a:Če je tip bedak - zgodba zaključena. Ne vem zakaj bi ga kam vabila, mu zbijala ego etc.
Preboli ga
js sm zaklučla. brez skrbi. in pomoj nimam za prebolevat, se učim iz izkušenj, škoda slabe volje in tega. sam jezijo me ljudje s prevelikim egom, zato bi mu ga rada na nek način dol zbila. ker, let's be honest, on glede na to kakšen je .. ga sploh ne bi smel met tok visokega, sam bi blo men u zadovoljstvo če bi mu ga potlačla dol ... znam bit tut js taka, če so drugi ..
zapomni si - VSE kar te moti na drugih ljudeh, nosiš v sebi. več kot očitno je, da je njegova reakcija ranila tvoj ego in bi sedaj rada obvladala njegovega. rešitev je: let it go.. to samo težo in razmišljanja prinaša tebi, nikomur drugemu
sicer pa ima prav ja, ima pravico premislit če bo prišel na rojstni dan ali ne. če si to vzela kot njegov visok ego, tudi prav.. dejstvo je da je ranilo tvojega.
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
ena_rožca napisal/-a:brandibelle napisal/-a:Če je tip bedak - zgodba zaključena. Ne vem zakaj bi ga kam vabila, mu zbijala ego etc.
Preboli ga
js sm zaklučla. brez skrbi. in pomoj nimam za prebolevat, se učim iz izkušenj, škoda slabe volje in tega. sam jezijo me ljudje s prevelikim egom, zato bi mu ga rada na nek način dol zbila. ker, let's be honest, on glede na to kakšen je .. ga sploh ne bi smel met tok visokega, sam bi blo men u zadovoljstvo če bi mu ga potlačla dol ... znam bit tut js taka, če so drugi ..
Če naglas prebereš svoj vpis boš videla, da ga (ali njegovih dejanj) še nisi čisto prebolela... Kot pravi post NAD mano - let it go
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Ups, ob vsem vašem nabijanju "zbiti ego = definicija..." sem spregledal njeno nosečnost.
NE razumeta se, on HOČE splav, ti NOČEŠ splava... ON bi rad imel družino?
NIHČE od vaju ne ve kaj bi rad (letom in situaciji primerno) ampak, če vprašaš mene - splav.
Ker pa ne sprašuješ mene (tega se tut ne dela ) glede tega a bi zadržala otroka al ne... ti naj pa povem samo - NE zbijaj ega nikomur.. in če bosta otroka vzgajala v okoliščinah, ki jih opisuješ bo revež.
Vem, da sem prasec ampak tko je.
NE razumeta se, on HOČE splav, ti NOČEŠ splava... ON bi rad imel družino?
NIHČE od vaju ne ve kaj bi rad (letom in situaciji primerno) ampak, če vprašaš mene - splav.
Ker pa ne sprašuješ mene (tega se tut ne dela ) glede tega a bi zadržala otroka al ne... ti naj pa povem samo - NE zbijaj ega nikomur.. in če bosta otroka vzgajala v okoliščinah, ki jih opisuješ bo revež.
Vem, da sem prasec ampak tko je.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov