Kako mu zbiti ego?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ena_rožca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2011
Obstaja tema kako ga prebolet. Ampak, po tem ko končaš s tipom. Zdaj govorim s tipom, ker punce nimamo napumpanega ega Ko ti reče, da bo še premislu da pride na tvoj rd (ki je bil povabljen pred koncem, ker jaz svojo besedo držim, za razliko od njega ...) čepraw ste ostali v prijateljskih odnostih, in ko ti pribije kakšno tako ''nizko'', čepraw se je on izkazal, za to kar ni.... Kaj mu reč da ga postavi na realna tla, ki tip očitno leti v oblakih ... ? Naj povem, da se je tip izkazal za resnično sebično osebo, ki zahteva od mene, da naj naredim to kar je proti mojim moralnim načelom ... (druga zgodba).
ta post je bil napisan iz jeze ki je prerasla iz razočaranja in žalosti.
ta post je bil napisan iz jeze ki je prerasla iz razočaranja in žalosti.
Take chance. Make a change. And breakaway.
-
ena_rožca - Sramežljivka
Jochie napisal/-a:ko boš šla naslednjič kakat pa ko boš veliiiiik nakakala, ne vode spustit ampak začni kakec mešat....pa boš potem povedala, kaj se je dogajalo...
hvala za idejo, to zna kr popestrit dan, ampak je off topic )
kot je moj komentar spodaj, moj post je bil ustvarjen pod nekimi okoliščinami tako da ...
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Če je tip bedak - zgodba zaključena. Ne vem zakaj bi ga kam vabila, mu zbijala ego etc.
Preboli ga
Preboli ga
-
ena_rožca - Sramežljivka
brandibelle napisal/-a:Če je tip bedak - zgodba zaključena. Ne vem zakaj bi ga kam vabila, mu zbijala ego etc.
Preboli ga
js sm zaklučla. brez skrbi. in pomoj nimam za prebolevat, se učim iz izkušenj, škoda slabe volje in tega. sam jezijo me ljudje s prevelikim egom, zato bi mu ga rada na nek način dol zbila. ker, let's be honest, on glede na to kakšen je .. ga sploh ne bi smel met tok visokega, sam bi blo men u zadovoljstvo če bi mu ga potlačla dol ... znam bit tut js taka, če so drugi ..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Zakaj bi zbijala ego človeku, ki si ga prebolela.. to nima smisla očitno te za njega še ne boli k*rac, delaj na tem, da te bo in ne na njegovem zbijanju ega.
Tudi ne vidim razloga zakaj bi se pojavljav na rojstnem dnevu, ker povsem očitno nista v nekaj strašno prijateljskih odnosih, pa mogoče tudi noče sebi ali tebi oteževat zadeve.
To zbijanje ega bivšemu je pa meni kr nekaj sicer, kot tiste fore v klubu bom pred tabo z eno drugo se zalizal/a, samo, da boš videl/a, da nisi edin/a, ki jo lahko dobim. Ja bravo res, to ljudi, ki jim je vseeno res ne prizadane, tiste, ki pa jim ni vseeno pa kvečjemu odbije..
Ne se ukvarjat v s preteklostjo. Osebe, ki so na nek način odšle iz tvojega življenja je najbolje, da jih povsem spustiš.
Tudi ne vidim razloga zakaj bi se pojavljav na rojstnem dnevu, ker povsem očitno nista v nekaj strašno prijateljskih odnosih, pa mogoče tudi noče sebi ali tebi oteževat zadeve.
To zbijanje ega bivšemu je pa meni kr nekaj sicer, kot tiste fore v klubu bom pred tabo z eno drugo se zalizal/a, samo, da boš videl/a, da nisi edin/a, ki jo lahko dobim. Ja bravo res, to ljudi, ki jim je vseeno res ne prizadane, tiste, ki pa jim ni vseeno pa kvečjemu odbije..
Ne se ukvarjat v s preteklostjo. Osebe, ki so na nek način odšle iz tvojega življenja je najbolje, da jih povsem spustiš.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka napisal/-a:ti nisi nič zaključila in prebolela, ko boš, ne boš čutila potrebe po zbijanju ega njemu
točno to. tip te v easy kensla, ti bi pa rada, da okol tebe pleše.
Get over it pa pa pejt naprej, dvomim, da bo tuki kej.
Če bi pa rada na vsak način kej dosegla, ga pa ignoriri. Ega mu zbila ne boš...vsaj ne na tak način, če bo on vidu, da to delaš s tem namenom
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
anja.url napisal/-a: Zato če ji ne znate odgovorit na zastavljeno vprašanje ni treba bit žaljiv, ona sama pozna svoja čustva in razloge zakaj bi mu to storila.
juhu...in potem bo vzela macolo, da bi mu ego zbila ter ga bo dvakrat po buč udarila pa bomo slovenske novice bral...
lej, maščevanje ni dobra zadeva, velikokrat je tudi nevarno za življenje... maščujejo se ljudje, ki imajo problem v sebi. če mi to nakažemo, nismo žaljivi ampak bi radi osebi samo povedali, da to kar dela, ni prav in ni pametno ter da je najboljše, da živi svoje življenje naprej ter se ne ozira nazaj....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov