Kako mu dati vedeti, da sva lahko le prijatelja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hja no...v mojem primeru z mojim kolegom sem pač nekajkrat rekla, da mi je všeč da lahko imam kolega, ki me vidi samo kot prijateljico. In ta namig je sprejel in ga upošteval, torej potem ni niti namigoval več v to smer. Poskusi s tem, mogoče bo šlo.
Nekaj pa me zanima- je res tako dober kolega, če mu nisi izdala da si že dve leti zaljubljena?
Nekaj pa me zanima- je res tako dober kolega, če mu nisi izdala da si že dve leti zaljubljena?
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Horus:
Samo en popravek. Tudi če bi tip žensko podrl, pa njej do tega ni, to ne pomeni, da ni prijateljstvo nič vredno. Sam imam nekaj prijateljic, s katerimi bi takoj seksal, ampak se njim ne zdi. Ni problema, še vedno mi je njihovo življenje zanimivo in še vedno rad vsake toliko slišim kaj od njih.
Je pa res, da se ne naslanjam nanje in je moj apetit po stiku z njimi tako dosti nižji, kakor bi drugače bil.
Samo en popravek. Tudi če bi tip žensko podrl, pa njej do tega ni, to ne pomeni, da ni prijateljstvo nič vredno. Sam imam nekaj prijateljic, s katerimi bi takoj seksal, ampak se njim ne zdi. Ni problema, še vedno mi je njihovo življenje zanimivo in še vedno rad vsake toliko slišim kaj od njih.
Je pa res, da se ne naslanjam nanje in je moj apetit po stiku z njimi tako dosti nižji, kakor bi drugače bil.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
se čist strinjam s Horusom.
sama še nisem srečala tipa,ki bi ustrezal enemu od teh kriterijev in se s tipi (razen z mojim fantom) ne družim več kot je potrebno (sodelavci ipd.). vsi moji poskusi prijateljevanja s tipi, no sej jih ni blo prov veliko, so se končali na dokaj neprijeten način in zato s sem s tem kar prenehala
sama še nisem srečala tipa,ki bi ustrezal enemu od teh kriterijev in se s tipi (razen z mojim fantom) ne družim več kot je potrebno (sodelavci ipd.). vsi moji poskusi prijateljevanja s tipi, no sej jih ni blo prov veliko, so se končali na dokaj neprijeten način in zato s sem s tem kar prenehala
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
LaHauteCouture napisal/-a:Imam prijatelja, s katerim se kr dost družim, vsak dan si par sms-ov pošljeva, potem sva se po telefonu že nekajkrat menila po 2, 3 ure.
Ampak mislim oz. vem, da bi on rad nekaj več. Sicer še do tega pogovora ni prišlo, (nekajkrat bi že lahko, pa sem začela čist druge stvari bluzit..) pač nočem, da sploh pride do tega. Rada bi mu že prej dala vedet, da sva lahko le prijatelja. Ker se že kr nekaj časa druživa in se mi zdi, da če bi mi zdaj izpovedal svoja čustva, jaz pa bi mu povedala, da sva lahko samo prijatelja, poleg tega pa še, da sem že dve leti zaljubljena v nekoga drugega, ne vem ampak nekod se mi zdi, da bi se človek počutil izdanega, ker konec koncev, če sva prijatelja, bi bilo tudi logično, da ve, da sem v nekoga zaljubljena, jaz pa mu o tem nisem nikoli nič povedala... počas se mi zdi že tak, kot bi ga za nos vlekla oz. mu dajala lažno upanje..
Fajn bi bilo, če bi nekak po ovinkih zvedel, da sem zaljubljena v drugega, ker to da bi se mi pa izpovedal, pa bi ga na koncu še zavrnit mogla .. mi pa ni no.. nočem uničit prijateljstva.. in ja je logično, da se lahko pogovoriva in mu povem da ne more nič bit, ampak mislim, da bo potem med nama drugače in mi ni do tega, da bi zapravila eno dobro prijateljstvo.
Torej kaj naj storim?
Ja žal je tko, da če čustva pridejo vmes se je treba kar potrudit, da ohraniš prijateljstvo.
Če nočeš debate začet direktno potem lahko začneš s tem, da si že dve leti zaljubljena v nekoga drugega in tko naprej. Potem boš pa vidla reakcijo...če se bo umaknil ne sili vanjga, ker bo najbrz rabil cas za predelat stvari. Malo kasneje pa sta lahko s5 prijatelja, pač jaz to govorim iz mojih izkušenj k sm bla v obeh vlogah...in zaljubljena v prijatelja in, da je bil prijatelj zaljubljen vame. Če je prijateljstvo trdno se da tudi potem še bit prijatelje, seveda je najprej mal čudno pa ne veš kako bi se obnašal ampak če ti je res tok do nekoga, se pač potrudiš in je.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
V primeru da bo do tega prišlo, da ti bo želel izpovedat čustva, mu enostavno poveš, kar si povedala tle(da si že 2 leti zaljubljnea v nekoga drugega). In potem boš tako in tako videla njegov odziv.
Tudi sama namreč nimam najboljših izkušenj z moškimi prijatelji. Še vedno se je potem slej ali prej vse skupaj razvilo do tiste točke, kjer so bila prisotna močnejša čustva (kot prijateljska). Še posebej takrat k sm bla samska. Tak da kar se tega tiče sem potem vse skupaj omejila, ko sem stopila v zvezo, saj sem pri določenih ugotovila, da bom imela več škode kot koristi.
Takšni so moški(prijatelji) V določeni (prijateljici) punci lahko marsikateri "prijatelj" (tip) vidi mnogo preveč
Tudi sama namreč nimam najboljših izkušenj z moškimi prijatelji. Še vedno se je potem slej ali prej vse skupaj razvilo do tiste točke, kjer so bila prisotna močnejša čustva (kot prijateljska). Še posebej takrat k sm bla samska. Tak da kar se tega tiče sem potem vse skupaj omejila, ko sem stopila v zvezo, saj sem pri določenih ugotovila, da bom imela več škode kot koristi.
Takšni so moški(prijatelji) V določeni (prijateljici) punci lahko marsikateri "prijatelj" (tip) vidi mnogo preveč
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Alwaleed napisal/-a:Jao, jao, jao.
Koliko enih deklet - vsaj dve v tej temi - ki zamujate priložnost, ki jo imate pred nosom, ker kujete v nebo nekoga tretjega, s katerim nikoli ne boste.
LHC in Vanessa - poglejta si v slovar, kaj pomeni "Carpe diem".
Drugače pa, LHC: a ko greš v trgovino nekaj kupit, tudi pričakuješ, da boš na koncu šla ven tako s kupljenim blagom pod roko, kot še vedno z vsem svojim denarjem v denarnici?
Tole vajino "prijateljstvo" vztraja samo zato, ker si mu všeč in ima on upanje. On je teleban, ker še vedno upa, da ga boš enkrat vzljubila, ti ga pa sebično vlečeš za nos.
Če je prijateljstvo kaj vredno, bo preživelo, tudi če mu razjasniš, da pri tebi nima šans. Drugače pa, prej, kot se konča, več bo imel časa za si najdit eno, ki ga bo znala cenit kot partnerja.
podpis
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Meni se ni nikoli izšlo (globlje oz. pravo prijateljstvo), ker je vsak hotu kaj več . Zdaj sem pa z vsemi tipi (s katerimi se pogosteje zaradi tega ali onega vidim) na nekem nivoju (normalna zajebancija, ples BREZ dotikov in objemanja in podobno). Pač solo plesanje, smeh, fore in pijača.
Če bi pa s kerim začela z nekimi priznavanje in poglabljanjem bi pa vrjetno spet bil problem. Tako da ne, hvala.
Če bi pa s kerim začela z nekimi priznavanje in poglabljanjem bi pa vrjetno spet bil problem. Tako da ne, hvala.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
A kdaj pomislš da je možn da je ta osebek s tabo prjatu sm zato k je tok zalubln vate in upa na šanso?
Neprijeten primer...sm že dožvela to in loh rečm da tut če boš ti njemu dopovedala da NČ ne bo,ne bosta mogla osatt na prjatelski ravni, če te on gleda iz drgačne perspektive ane... pa te čist razumm...sklepam da ti je fajn v njegovi družbi, se razumeta, pa še tok pozorn je... sm k pride do tega da en začne drgač gledat na druzga se pomoje prijateljstvo izgubi.
Neprijeten primer...sm že dožvela to in loh rečm da tut če boš ti njemu dopovedala da NČ ne bo,ne bosta mogla osatt na prjatelski ravni, če te on gleda iz drgačne perspektive ane... pa te čist razumm...sklepam da ti je fajn v njegovi družbi, se razumeta, pa še tok pozorn je... sm k pride do tega da en začne drgač gledat na druzga se pomoje prijateljstvo izgubi.
- Vessy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Kraj: Maribor
A ni point prijateljstva spoštovanje in iskrenost? Po tem takem bi blo fajn, da tudi on ve pri čem je in da res ne dobima nekih dvoumnih signalov in na nekaj upa. Prej ko slej bo zvedo in blo bi dosti lepše, da zve prej predn ti na vlko izda svoja čustva, ker bo zavrnitev vseeno lažja. Če sta prijatelja se lahko pogovarjata in tudi takšne teme spadajo zraven. Kak bo odreagiral pa boš vidla, lahko da bo sprejel in še bota kolega, lahko da se bo umaknil za en čas, lahko da za vedno, vsaj na jasnem si boš.
- vlrck
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2009
alwaleed, horus, se strinjam z vama, samo en komentar mam na horus- tiste 3 alineje, mislm da je možna samo 2., ker v prvi in tretji je situacija podobna, malo obrnjena, .. skratka prjateljstvo med moškim in žensko je tko verjetna kot da na s. tečaju živi jelenček rudolf z rdečim noskom, lp
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Horus ima prav! Nima smisla se nekaj truditi! Bodita pač frenda če pride do pogovora v tej smeri ali mu direktno poveš pa ne bo pripravljen več se družiti s tabo....who cares? Se mi je zgodilo že velikokrat, pa vedno najdeš novega "prijatelja" in potem se zgodba samo ponovi! No, pa saj tudi obratno gre...tudi jaz sem bila zaljubljena v frenda...in ko sem mu priznala pa ni hotel nič z mano...ga komaj še kdaj vidim! Pa kaj?!? Tako ali tako mi ni bilo do prijateljstva z njim...tako kot tudi njemu ni do prijateljstva s tabo!
Ej, folk to je narava... Ne da se je premagat!
Ej, folk to je narava... Ne da se je premagat!
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]