Kako ji povem, da nebo nič...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 09. Jul. 2010 23:20

Pozdravljeni vsi!
Imam težavo in nisem ziher kako naj jo rešim. Zgodilo se mi je sledeče. Na neki zabavi sem se zbližal s sošolko s faxa, takoj sva se ujela s pogledi itd. Bolj se je bila noč bolj sva se zbližala. Ker smo na zabavi lahko prespali sva nekako skupaj prespala (samo prespala nič drugega : )) Ubistvu sva se celo noč stiskala itd. no saj si lahko predstavljate.
Več sam nisem hotel, ker še čakam na tisto, ki mi bo 100% všeč in ne 99%. Vem nekako je to butasto, ampak sem prepričan, da bom tako našel.
No uglavnem dobil sem občutek, da bi punca želela še kaj več kot tisto muckanje (tu mislim na druženje, morda vezo. Ne pa sex), sam pa za kaj več nisem pripravljen in trenutno nočem... Ali naj jo pokličem pa se pogovoriva, kaj bi vi naredili? Ali naj pustim in se delam kot, da nič ni bilo? (to mi ravno ne ustreza, ker misilm, da tak odgovor ni ok)

ps. sva bila oba relativno trezna. 2 ali 3 piri mislim, da še nisi toliko pijan, da ne veš več kaj počneš..

LP in hvala za odgovore/nasvete
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jul. 2010 23:32

čaki, kaj ti hočeš povedat, da si še nedolžen?

ja, povej ji,ko bo tema nanesla na to, da ti na vezo nisi pripravljen in je nočeš. lahko jo tudi sam vprašaš kaj ona išče, in potem poveš svoje.

kako pa veš, da hoče vezo? (zmeraj me je zanimalo, kako to tipi čutijo)

kaj pa te moti pri njej, da ti 100% ni všeč?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jul. 2010 23:44

Pa še nekaj me zanima...
ti nisi pripravljen na vezo ali ti pač ta punca ni všeč?

ker pomoje, ko boš ti pripravljen oz. zrel in star, bo ta prva ki bo prišla mimo taprava....
in bo 10krat slabša od te zdej...
zgleda da si samo še premlad. ne pa da je s punco kaj narobe ali da ji kaj manjka.
Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 09. Jul. 2010 23:49

Ja, sem še nedolžen :)
Vedet tako ali tako ne morem kaj hoče, vendar pri zadnjih dogodkih sem ugotovil, da sem ji očitno všeč. Po tem se je ves čas vrtela okrog mene... Ja nevem no pač občutek , da ji tisto kar sva mela ni bilo dovolj in pričakuje nekakšno nadaljevanje... Itak pa se lahko samo motim ane...
Vizulano mi je všeč, tudi pametna je. Nevem kaj je sploh narobe z mano, samo trenutno mi očino pač ni do punce. Druge razlage nimam, očitno jo podzavestno hočem odbit od sebe...

Sej vem da je verjetno vse skupaj nekako otročje, sam pač sm še dost zelen pr puncah :)

Aja da ne pozabim, hvala za nasvet. Tudi sam se nagibam k temu, da jo kar direktno vprašam, če si je kaj več predstavljala v prihodnosti.

ps. star sem rosnih 19 :)
Zadnjič spremenil Kandelaber, dne 09. Jul. 2010 23:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jul. 2010 23:51

A te moti to, da ti je pokazala, da si ji všeč? Te moti da pričakuje nadaljevanje?

če ti tega ne bi pokazala, bi te zanimala?
Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 09. Jul. 2010 23:54

Mislim, da bi me bolj zanimala če nebi tako direkt s prve zvedel, da sem ji všeč.
Mislim, da me ne moti bolj je prisoten nekakšen 'strah'... Nevem kaj naj...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jul. 2010 23:58

povej ji kar tle pišeš... jaz sem to že slišala od tipa.
je reku, da ga moti, da sem zainteresirana in da pričakujem nekaj od njega.

mogoče pol, ko se bo ona umaknila, pa se boš ti zagrel.

meni so te igrice tako nezrele.
Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 10. Jul. 2010 0:01

No hvala za nasvet, se bom potrudil rešit zadevo. Nezrele igrice so verjetno zato, ker jih špilamo nezreli ljudje :)
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 10. Jul. 2010 1:29

Če ti je 99% super, potem je ne izpusti!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Jul. 2010 1:34

^^ :gut:
Popolnost res redko najdemo, če sploh..

..oz., v tvojem primeru, Kandelaber, je verjetno manj kot "99% všeč"? :)
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 10. Jul. 2010 8:26

Ah fant lahko si srečen, ker ženska ti le redko direktno pokaže da si ji všeč, ponavadi to po ovinkih delajo in ne direktno.. Jaz je nebi odjebal tako hitro, poskušal bi počasi, morda ti pa rata všeč sčasoma.. Saj ni treba da zdaj drugi dan ko se vidita skočita v zvezo, lahko sta pa prijatelja in se iz tega morda kasneje kaj več razvije.. Vsekakor pa je ne zavrni tako hitro..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Jul. 2010 8:34

Johnny napisal/-a: lahko sta pa prijatelja in se iz tega morda kasneje kaj več razvije..

a bejž no bejž...si ti kaj z Oprah v žlahti? :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 10. Jul. 2010 8:39

jz tud mislim da bodi do nje prijateljski, druži se z njo, pejta na drinko... tko v easy.pa boš vidu če bi ti mogoče lahko postala 100% všeč.

by the way tip v katerega sem bila kasneje noro zaljubljena mi je šel na začetku blazno na živce. tako da 100% ni tako daleč.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 10. Jul. 2010 9:04

Johnny napisal/-a:lahko sta pa prijatelja in se iz tega morda kasneje kaj več razvije.

LOL. Ko enkrat z žensko postaneš prijatelj, si končal... Ona si bo itak kmalu našla tipa in te odjebala, ti pa boš gledal kako ga lepo drugi namaka in se tepel po glavi...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 10. Jul. 2010 9:14

lej čist tko praktično ti bom povedala. ne razmišljaj preveč, spoznaj jo, pofukaj jo, če bo za, potem spoznaj še en kup drugih žensk in stori podobno z njimi, in potem ko bo že nekaj kilometrov na števcu, boš:

1. dober jebač (ker žensko morš znat dobr obdelat al se je pa raj sploh ne loti)

2. interesanten za žensko publiko (hočeš nočeš nas veliko pada na jebače)

3. boš 100% vedel, kakšne ženske si želiš za kaj bolj resnega (za resnost pa imaš čas celo življenje, zato kar počasi, zdaj je čas da uživaš in se znoriš, sicer te bo kasneje užgalo po kepi)

uglavnem, opravi s svojimi notranjimi strahovi in si nehaj delat utvare in iskat izgovore, da 99% ni dovolj zate.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]