Kako ji povem, da nebo nič...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
punkie_ napisal/-a:lej čist tko praktično ti bom povedala. ne razmišljaj preveč, spoznaj jo, pofukaj jo, če bo za, potem spoznaj še en kup drugih žensk in stori podobno z njimi, in potem ko bo že nekaj kilometrov na števcu, boš:
1. dober jebač (ker žensko morš znat dobr obdelat al se je pa raj sploh ne loti)
2. interesanten za žensko publiko (hočeš nočeš nas veliko pada na jebače)
3. boš 100% vedel, kakšne ženske si želiš za kaj bolj resnega (za resnost pa imaš čas celo življenje, zato kar počasi, zdaj je čas da uživaš in se znoriš, sicer te bo kasneje užgalo po kepi)
uglavnem, opravi s svojimi notranjimi strahovi in si nehaj delat utvare in iskat izgovore, da 99% ni dovolj zate.
brala z odprtimi usti- ampak ja priznam - imaš prav...
-
Johnny - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2010
McLarnovc napisal/-a:Johnny napisal/-a:lahko sta pa prijatelja in se iz tega morda kasneje kaj več razvije.
LOL. Ko enkrat z žensko postaneš prijatelj, si končal... Ona si bo itak kmalu našla tipa in te odjebala, ti pa boš gledal kako ga lepo drugi namaka in se tepel po glavi...
Aja? Hmm zanimivo.. jaz imam pa drugačne izkušnje iz tega področja.. Namreč sem bil v zvezi s dolgoletno prijateljico.. Drugače pa pač odvisno, v nekaterih primerih imaš ti prav, v drugih pa jaz. Sicer je pa tudi nekako res, da če je vmes privlačnost oz. kemija je prijateljstvo med moškim in žensko bolj težko..
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Johnny napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Johnny napisal/-a:lahko sta pa prijatelja in se iz tega morda kasneje kaj več razvije.
LOL. Ko enkrat z žensko postaneš prijatelj, si končal... Ona si bo itak kmalu našla tipa in te odjebala, ti pa boš gledal kako ga lepo drugi namaka in se tepel po glavi...
Aja? Hmm zanimivo.. jaz imam pa drugačne izkušnje iz tega področja.. Namreč sem bil v zvezi s dolgoletno prijateljico.. Drugače pa pač odvisno, v nekaterih primerih imaš ti prav, v drugih pa jaz. Sicer je pa tudi nekako res, da če je vmes privlačnost oz. kemija je prijateljstvo med moškim in žensko bolj težko..
če smem dodati žensko mnenje: 1x prijatelj, prijatelja for ever
Ne predstavljam si, da bi bla v zvezi s prijateljem, bla z njim intimna, hodla z njim na družinske piknike.... a-a.
-
Johnny - Sramežljivka
lovefrance napisal/-a:Johnny napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Johnny napisal/-a:lahko sta pa prijatelja in se iz tega morda kasneje kaj več razvije.
če smem dodati žensko mnenje: 1x prijatelj, prijatelja for ever
Ne predstavljam si, da bi bla v zvezi s prijateljem, bla z njim intimna, hodla z njim na družinske piknike.... a-a.
Kakor za katero/katerega.. Jaz sem to že izkusil, namreč zvezo s prijateljico.. Sicer zveza se ni odnesla ampak prijatelja sva pa še zmeraj.. Še bolj blizu kot nekoč.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Johnny napisal/-a:Kakor za katero/katerega.. Jaz sem to že izkusil, namreč zvezo s prijateljico.. Sicer zveza se ni odnesla ampak prijatelja sva pa še zmeraj.. Še bolj blizu kot nekoč.
that's my point!
*obnesla
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
punkie_ napisal/-a:lej čist tko praktično ti bom povedala. ne razmišljaj preveč, spoznaj jo, pofukaj jo, če bo za, potem spoznaj še en kup drugih žensk in stori podobno z njimi, in potem ko bo že nekaj kilometrov na števcu, boš:
1. dober jebač (ker žensko morš znat dobr obdelat al se je pa raj sploh ne loti)
3. boš 100% vedel, kakšne ženske si želiš za kaj bolj resnega (za resnost pa imaš čas celo življenje, zato kar počasi, zdaj je čas da uživaš in se znoriš, sicer te bo kasneje užgalo po kepi)
uglavnem, opravi s svojimi notranjimi strahovi in si nehaj delat utvare in iskat izgovore, da 99% ni dovolj zate.
1. Mah, kr neki, po tvoje potem nedolžen tip se ne rabi niti lotevat ženske, ker itak ni dovolj dover. kje se bo potem naučil?
2. Ne padajo vse na jebače, sam za info, meni se obrne ko vidim kakega, pa ne zato ker jih ne bi mogla dobit, samo so zame gojišče bakterij, virusov in SPB.
3. Eh, neumnost, eni se ne rabijo nikol zdivjat in jih to poče ne vžge po kepi
Skratka, za pojme pojem je tvoj post čisto zgrešen.
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
Ok, ste mi nasul ful nasvetou, zdej pa res nism zihr kk bom nadaljevou. Uglavnem neki bom že naredu, pa sporočim tukaj, kaj bo, če bo kaj
Šenkrat thx!
ps. če ma kdo še kaj za povedat, ar na dan z besedo
Šenkrat thx!
ps. če ma kdo še kaj za povedat, ar na dan z besedo
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
aha, pozabla sm povedat da nikakor ne bit prijatelja s to tvojo potencialno, ker ko na tipa enkrat gledaš kot na prijetelja je potem zelo težko kr naekrat nanj gledat kot na partnerja. midva sva bila kolega, prijatelja, no nekaj vmes, ene 2 meseca (kar sploh ni velik), sva si kr zaupala, no potem ko je on želel kaj več od mene, sm jz rabila dosti časa za si poštimam v glavi da nisva več prijatelja, bila sm zmedena, sploh nisem vedla a bi šla v zvezo z njim, ker mi je blo škoda zapravit epo razvijajoče se prijateljstvo.
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Malo potipaj, kaj si ona želi in iskreno povej, da si ti zveze (z njo) ne želiš. Neka velika prijatelja zatem zagotovo ne bosta, ti bo pa na daljši rok sigurno hvaležna za iskrenost.
Najbrž ti bodo prihodnji meseci in leta pripravili marsikatero prijetno presenečnje v ženski obliki, tko da se boš lahko imel ful dobr in užival v samskem stanu... In potem bo nekega dne ta punca na faks uletela s svojim novim tipom, tebe bo pa pri srcu najbrž nekoliko stisnilo. Ponavadi se zgodi ravno to
Najbrž ti bodo prihodnji meseci in leta pripravili marsikatero prijetno presenečnje v ženski obliki, tko da se boš lahko imel ful dobr in užival v samskem stanu... In potem bo nekega dne ta punca na faks uletela s svojim novim tipom, tebe bo pa pri srcu najbrž nekoliko stisnilo. Ponavadi se zgodi ravno to
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst mislim, da tip, ki se samo neki jeb* okoli, ni izkušen. mogoče je jebač, pridobi samozavest, sigurno pa to ne pomeni da zna žensko obdelat. ponavadi so najbolj izkušeni tisti, ki so bili z 1 ali 2 v resni zvezi. sej v avanturah se ne naučiš nič, pridobiš pa na samozavesti.
-
Johnny - Sramežljivka
lovefrance napisal/-a:Johnny napisal/-a:Kakor za katero/katerega.. Jaz sem to že izkusil, namreč zvezo s prijateljico.. Sicer zveza se ni odnesla ampak prijatelja sva pa še zmeraj.. Še bolj blizu kot nekoč.
that's my point!
*obnesla
Saj pravim, da je to odvisno od posameznika.. Poznam pa par primerov, ko so že srečno poročeni pa si bili prej dolga leta prijatelji.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
čuftika napisal/-a:punkie_ napisal/-a:lej čist tko praktično ti bom povedala. ne razmišljaj preveč, spoznaj jo, pofukaj jo, če bo za, potem spoznaj še en kup drugih žensk in stori podobno z njimi, in potem ko bo že nekaj kilometrov na števcu, boš:
1. Mah, kr neki, po tvoje potem nedolžen tip se ne rabi niti lotevat ženske, ker itak ni dovolj dover. kje se bo potem naučil?
2. Ne padajo vse na jebače, sam za info, meni se obrne ko vidim kakega, pa ne zato ker jih ne bi mogla dobit, samo so zame gojišče bakterij, virusov in SPB.
3. Eh, neumnost, eni se ne rabijo nikol zdivjat in jih to poče ne vžge po kepi
Skratka, za pojme pojem je tvoj post čisto zgrešen.
1. ne, nisem tega rekla
2. rekla sem, da nas veliko pada na jebače
3. eni
skratka, vsak ma svoje mnenje in nekaj označiti za zgrešeno, zgolj zato, ker ni tako, kot ti misliš, je otročje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov