Kako hitro predstaviti novega fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Jun. 2010 22:16

jaz ne živim več s starši, zato je tukaj lažje. drugače sem pa bolj socialna oseba in me nonstop videvajo z raznimi kolegi, kolegicami ipd. zato folk niti ne sprašuje neki posebi. če se pa srečamo pa pač predstavim po imenu, ne razlagam pa, da je fant. je pa res, da na začetku se tudi nerada sprehajam za roke okol in se lupčkam v javnosti. nevem, itak mi to nikol ni blo posebi fajn, pa še nekako se morem tipa navadit.. :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Jun. 2010 22:21

...
Zadnjič spremenil *mala*, dne 20. Jun. 2010 23:06, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 20. Jun. 2010 22:23

Evo jaz isto sOnckic4 nihče me ni spraševal, ker sem se v javnosti pojavljala tudi s kolegi. S fantom pa se tudi nisva v javnosti kaj dosti poljubljala.

*mala* videvati se ali hoditi z nekom je popolnoma nekaj drugega. Videvam se s priajtelji, hodim s fantom. Eno je nekoga predstaviti, drugo pa za nekoga razlagati, da je tvoj fant. To so popolnoma različni pojmi.
Sicer pa res ne vem zakaj bi morala mami doma razlagati s kom se videvam.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Jun. 2010 22:44

ej, sanjaanjaskranja pejt spat! :D
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 21. Jun. 2010 6:58

Tu ni nobenih pravil ... Se strinjam z nekaterimi, ki pravijo, da se starše predstavi čim kasneje ... V večini se pa vse naredi po občutkih in samo od sebe.

Pri nama je bilo tako, da sva si starše predstavila že po 3-4 mesecih, frende pa že po 1 -2 mescih ... Nič nama ni žal, še posebi, ker se oba štekava z vsemi ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 21. Jun. 2010 7:26

Kaj pa recimo, če ti fant reče, da še ne želi spoznati tvojih staršev?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2010 7:39

Angel in devil shoes napisal/-a:Se strinjam z nekaterimi, ki pravijo, da se staršem(*) predstavi čim kasneje ... V večini se pa vse naredi po občutkih in samo od sebe.
(*)mej mal spoštovanja, no. :P
Vsaj jz tko vidm (ja, tehnikalije): starši so neka "avtoriteta" (prosim, ne obešite se mi preveč na to besedo), katerim se predstavi novega potencialnega moža, ne pa obratno.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jun. 2010 9:20

mateja79 napisal/-a:Kaj pa recimo, če ti fant reče, da še ne želi spoznati tvojih staršev?

Saj vidiš v tej temi, kako imamo različne poglede na to. Če je fant bolj "počasen", se mi zdi prav, da to spoštuješ in upoštevaš.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 21. Jun. 2010 10:14

Hmmm...k sreči mam tolk skulirane starše, da mi nikoli ni blo treba dedov skrivat pred njimi. Pač mam dve starejši sestri in so že vsega navajeni :D
Tak da nimam nekega recepta. Enega so poznali že preden sva začela, ker sva bla prej dolgo časa prijatelja, z drugim sva skupaj trenirala in normalno, da so ga spoznali že po enem tednu, če je vsaki dan hodil po mene na hof bajte, potem en je tudi prišel k nam prespat in glede na to, da sem mela 17 let, se je spodoblo, da sem jim ga predstavla. Pa še dosti je blo tega...sem pač iz manjšega kraja in ko sem bla mlajša, posledično pa tudi manj mobilna, so pač dečki hodli k meni :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 21. Jun. 2010 12:33

Saj se ne gre za skrivanje. Gre se za to, da ne moreš imeti niti malo skrivnosti in svojega življenja, če se nekdo skoz vtika v to kje hodiš in s kom hodiš. Ni čudno, da imajo nekateri potem probleme, da se starši vtikajo vanje še potem, ko so že poročeni. Mene nikoli nihče ne sprašuje kam grem in s kom grem. Jaz bi znorela ob takšnih vprašanjih. Ne rabim policaja.

Julija sem upoštevala njegovo željo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Jun. 2010 12:36

Saj ni treba, da te sprašujejo, da poveš staršem. Še posebno dokler živiš z njimi, če ne živiš seveda ne poveš takoj.

Js sm vedno zelo kmalu povedala ker se mi to ne zdi nič takega, da bi morala skrivat. Pa tudi z mami se super razumeva in nebi skrivala take stvari pred njo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 21. Jun. 2010 12:37

Sem rekla, da ne gre za skrivanje, ampak za zasebnost. Nisem neka čveka, da bi morala vse prečvekat. Poleg tega so potem še starši razočarani, če se ne obnese.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Jun. 2010 13:04

Ni nujno, da so razočarani. Lahko so navdušeni :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jun. 2010 13:11

Res je :D
Lahko pa vsega skupaj ne jemljejo tako osebno, da bi sploh karkoli občutili ob dejstvu, da je šla hčerka 3x v kino z enim tipom, zdaj pa ne bo šla več.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2010 15:30

mateja79 napisal/-a:Saj se ne gre za skrivanje. Gre se za to, da ne moreš imeti niti malo skrivnosti in svojega življenja, če se nekdo skoz vtika v to kje hodiš in s kom hodiš. /.../ Mene nikoli nihče ne sprašuje kam grem in s kom grem. Jaz bi znorela ob takšnih vprašanjih. Ne rabim policaja.
Pa dvomim, da nekoga res 24/7 sprašujejo - o novem morebitnem partnerju, namreč o tem je še govora (pusti zakonsko živjenje pri miru).
Sej to se samo 1x pove "mami, dobivam se z nekom, ki mi je všeč", pa mogoče še mal čvek čvek zraven (halo, ne rabiš bit tračar zato, da mami poveš o svojih čustvih) in čau miki, to je to.

barbie_girl_85 napisal/-a:Ni nujno, da so razočarani. Lahko so navdušeni :D
Huda. :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]