Kako hitro predstaviti novega fanta?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz ne živim več s starši, zato je tukaj lažje. drugače sem pa bolj socialna oseba in me nonstop videvajo z raznimi kolegi, kolegicami ipd. zato folk niti ne sprašuje neki posebi. če se pa srečamo pa pač predstavim po imenu, ne razlagam pa, da je fant. je pa res, da na začetku se tudi nerada sprehajam za roke okol in se lupčkam v javnosti. nevem, itak mi to nikol ni blo posebi fajn, pa še nekako se morem tipa navadit..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
...
Zadnjič spremenil *mala*, dne 20. Jun. 2010 23:06, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Evo jaz isto sOnckic4 nihče me ni spraševal, ker sem se v javnosti pojavljala tudi s kolegi. S fantom pa se tudi nisva v javnosti kaj dosti poljubljala.
*mala* videvati se ali hoditi z nekom je popolnoma nekaj drugega. Videvam se s priajtelji, hodim s fantom. Eno je nekoga predstaviti, drugo pa za nekoga razlagati, da je tvoj fant. To so popolnoma različni pojmi.
Sicer pa res ne vem zakaj bi morala mami doma razlagati s kom se videvam.
*mala* videvati se ali hoditi z nekom je popolnoma nekaj drugega. Videvam se s priajtelji, hodim s fantom. Eno je nekoga predstaviti, drugo pa za nekoga razlagati, da je tvoj fant. To so popolnoma različni pojmi.
Sicer pa res ne vem zakaj bi morala mami doma razlagati s kom se videvam.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Tu ni nobenih pravil ... Se strinjam z nekaterimi, ki pravijo, da se starše predstavi čim kasneje ... V večini se pa vse naredi po občutkih in samo od sebe.
Pri nama je bilo tako, da sva si starše predstavila že po 3-4 mesecih, frende pa že po 1 -2 mescih ... Nič nama ni žal, še posebi, ker se oba štekava z vsemi ...
Pri nama je bilo tako, da sva si starše predstavila že po 3-4 mesecih, frende pa že po 1 -2 mescih ... Nič nama ni žal, še posebi, ker se oba štekava z vsemi ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
(*)mej mal spoštovanja, no.Angel in devil shoes napisal/-a:Se strinjam z nekaterimi, ki pravijo, da se staršem(*) predstavi čim kasneje ... V večini se pa vse naredi po občutkih in samo od sebe.
Vsaj jz tko vidm (ja, tehnikalije): starši so neka "avtoriteta" (prosim, ne obešite se mi preveč na to besedo), katerim se predstavi novega potencialnega moža, ne pa obratno.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Hmmm...k sreči mam tolk skulirane starše, da mi nikoli ni blo treba dedov skrivat pred njimi. Pač mam dve starejši sestri in so že vsega navajeni
Tak da nimam nekega recepta. Enega so poznali že preden sva začela, ker sva bla prej dolgo časa prijatelja, z drugim sva skupaj trenirala in normalno, da so ga spoznali že po enem tednu, če je vsaki dan hodil po mene na hof bajte, potem en je tudi prišel k nam prespat in glede na to, da sem mela 17 let, se je spodoblo, da sem jim ga predstavla. Pa še dosti je blo tega...sem pač iz manjšega kraja in ko sem bla mlajša, posledično pa tudi manj mobilna, so pač dečki hodli k meni
Tak da nimam nekega recepta. Enega so poznali že preden sva začela, ker sva bla prej dolgo časa prijatelja, z drugim sva skupaj trenirala in normalno, da so ga spoznali že po enem tednu, če je vsaki dan hodil po mene na hof bajte, potem en je tudi prišel k nam prespat in glede na to, da sem mela 17 let, se je spodoblo, da sem jim ga predstavla. Pa še dosti je blo tega...sem pač iz manjšega kraja in ko sem bla mlajša, posledično pa tudi manj mobilna, so pač dečki hodli k meni
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Saj se ne gre za skrivanje. Gre se za to, da ne moreš imeti niti malo skrivnosti in svojega življenja, če se nekdo skoz vtika v to kje hodiš in s kom hodiš. Ni čudno, da imajo nekateri potem probleme, da se starši vtikajo vanje še potem, ko so že poročeni. Mene nikoli nihče ne sprašuje kam grem in s kom grem. Jaz bi znorela ob takšnih vprašanjih. Ne rabim policaja.
Julija sem upoštevala njegovo željo.
Julija sem upoštevala njegovo željo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Saj ni treba, da te sprašujejo, da poveš staršem. Še posebno dokler živiš z njimi, če ne živiš seveda ne poveš takoj.
Js sm vedno zelo kmalu povedala ker se mi to ne zdi nič takega, da bi morala skrivat. Pa tudi z mami se super razumeva in nebi skrivala take stvari pred njo.
Js sm vedno zelo kmalu povedala ker se mi to ne zdi nič takega, da bi morala skrivat. Pa tudi z mami se super razumeva in nebi skrivala take stvari pred njo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ni nujno, da so razočarani. Lahko so navdušeni
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa dvomim, da nekoga res 24/7 sprašujejo - o novem morebitnem partnerju, namreč o tem je še govora (pusti zakonsko živjenje pri miru).mateja79 napisal/-a:Saj se ne gre za skrivanje. Gre se za to, da ne moreš imeti niti malo skrivnosti in svojega življenja, če se nekdo skoz vtika v to kje hodiš in s kom hodiš. /.../ Mene nikoli nihče ne sprašuje kam grem in s kom grem. Jaz bi znorela ob takšnih vprašanjih. Ne rabim policaja.
Sej to se samo 1x pove "mami, dobivam se z nekom, ki mi je všeč", pa mogoče še mal čvek čvek zraven (halo, ne rabiš bit tračar zato, da mami poveš o svojih čustvih) in čau miki, to je to.
Huda.barbie_girl_85 napisal/-a:Ni nujno, da so razočarani. Lahko so navdušeni
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]