Kako hitro predstaviti novega fanta?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*mala* napisal/-a:Mogoče pa se dobivata v avtu, da ji rata skrit za tolk časa kot marjanca
Drugače jaz že živim z njim, če misliš, da opisujem nek svoj trenutni primer.
In ti imaš tunel do avta?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
sanjaanja napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Ja, predstaviš. Ampak govora je bilo o tem, da je zveza sladka skrivnost. Moje zveze še nikoli niso bile skrivnost več kot dva dni, ker pač ne živim v New Yorku, ampak v mali Sloveniji, kjer se ne morem niti okrog obrnit, ne da bi se zaletela v nekoga poznanega.
In ko te ljudje enkrat vidijo, kako skupaj z nekim tipom čakaš v vrsti v Koloseju, se z roko v roki sprehajaš po mestu, ješ tortico v slaščičarni,... se vest, da imaš novega fanta, razširi kot požar. In sladka mala skrivnost gre po gobe. Zato mi pa ni jasno, kako tebi to rata prikrit za več mesecev.
Tu bo razlika ja. Prvo živim v večjem kraju kjer se ljudje ne poznamo dosti med seboj. In drugo, fanta nisem imela nikoli iz domačega kraja.
julka je iz ljubljane, ti pa iz večjega kraja na gorenjskem?
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
buubbika napisal/-a:Ko imaš fanta, si srečen, ker si zaljubljen. In to veselje deliš z drugimi. Zdaj razumeš?
In ne, svinger pa zanekrat še nism (pa mislim, da nikol ne bom)!
Po dveh dneh pa jaz še nisem zaljubljena.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
No, potem sva someščanki (Jochie, od kje ti ideja, da sem žabarka? ) Samo da jaz pri najboljši volji ne vem, kam bi lahko v Kranju šla, da ne bi srečala poznanih ljudi. Zdaj sem že v teh letih, da po novem tudi v Mercatorju kolege srečujem
Moj fant je pa čez teden v Ljubljani, pa si tudi tam lahko za sprehod izbereva najbolj zabačeno ulico na Viču, pa bo ziher mimo prikorakal njegov bivši sodelavec ali moja sošolka.
Moj fant je pa čez teden v Ljubljani, pa si tudi tam lahko za sprehod izbereva najbolj zabačeno ulico na Viču, pa bo ziher mimo prikorakal njegov bivši sodelavec ali moja sošolka.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
buubbika napisal/-a:Kdo je pa zdaj omenjal obdobje zveze? Kr neki bluziš!
Kaj jaz bluzim, ti bluziš. A jaz pišem, da se v dveh dneh vse izve, in da doma mami takoj vse povem. Me zanima, če boste vedno vse mamicam povedale.
In a jaz govorim iz kje je Julija?? Pojma nimam iz kje je.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
sanjaanja napisal/-a:*mala* napisal/-a:Mogoče pa se dobivata v avtu, da ji rata skrit za tolk časa kot marjanca
Drugače jaz že živim z njim, če misliš, da opisujem nek svoj trenutni primer.
In ti imaš tunel do avta?
Ha????
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
Ja da se v avtu dobivata. Te lahko kdo vidi v kateri avto greš.
Sicer pa kakor komu paše. Če prvi dan veste, da je tip pravi in ste že zaljubljene vanj ga kar predstavite.
Jaz rabim malo več časa, da ugotovim, če resen, če želim biti z njim, če je oseba, ki jo hočem predstaviti staršem. Najbolj bedno mi je, da nekoga predstaviš, potem pa z njim končaš in zaradi tistih dveh mesecev vsi govorijo, da je tvoj bivši.
Sicer pa kakor komu paše. Če prvi dan veste, da je tip pravi in ste že zaljubljene vanj ga kar predstavite.
Jaz rabim malo več časa, da ugotovim, če resen, če želim biti z njim, če je oseba, ki jo hočem predstaviti staršem. Najbolj bedno mi je, da nekoga predstaviš, potem pa z njim končaš in zaradi tistih dveh mesecev vsi govorijo, da je tvoj bivši.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Je razlika (vsaj 27 dni razlike ) med "en dan" in "en mesec" poznanstva..ni treba takih extremov se it.sanjaanja napisal/-a:Sicer pa kakor komu paše. Če prvi dan veste, da je tip pravi in ste že zaljubljene vanj ga kar predstavite.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
purple_rain napisal/-a:Je razlika (vsaj 27 dni razlike ) med "en dan" in "en mesec" poznanstva..ni treba takih extremov se it.sanjaanja napisal/-a:Sicer pa kakor komu paše. Če prvi dan veste, da je tip pravi in ste že zaljubljene vanj ga kar predstavite.
Tudi po enem mesecu se ne ve kaj dosti, sploh če si malo z njim.
-
*mala* - Cosmopsiho
sanjaanja napisal/-a:Ja da se v avtu dobivata. Te lahko kdo vidi v kateri avto greš.
Sem že rekla, da nisem marjanca, da bi se naskrivaj dobivala v avtu in seksala
A veš da je razlika med tem, da poveš staršem, da se videvaš z nobenim ali pa da ga dejansko predstaviš?
Tudi če sem se samo en teden dobivala s kom, je mami vedela, da se pač dobivam z nekom. To še ne pomeni, da ga predstavim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
V avtu z nobenim prej kot po parih mesecih dobivanja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]