Kako hitro predstaviti novega fanta?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa sej ni treba fanta razdajat okol , mislim, da tle bolj govorimo o veselju, ki ga želimo delit z nam bližnjimi osebami.sanjaanja napisal/-a:Bogastvo ni več bogastvo, če ga razdaš okoli.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
buubbika napisal/-a:Bogastvo je zato, da ga deliš z drugimi. Pika!
Če si pa tak egoist, da si želiš in želiš, daš pa nč ne, pol pa naj taka oseba kr crkne v kešu. Ampak dobesedno crkne, kot žival.
A ti si fanta deliš
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
This:
purple_rain napisal/-a:Pa sej ni treba fanta razdajat okol , mislim, da tle bolj govorimo o veselju, ki ga želimo delit z nam bližnjimi osebami.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Mogoče ima sestro, in se boji, da ji bo pijana tipa napadla na wc-ju kakšne žurke.....tud to se dogaja
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
sanjaanja napisal/-a:jullia_ napisal/-a:To potem ni baš neka skrivnost, če vedo vsi, razen dveh ljudi
Kako vsi. Če mene misliš, sem rekla, da ga predstavim samo najboljšim prijateljem.
Ja, predstaviš. Ampak govora je bilo o tem, da je zveza sladka skrivnost. Moje zveze še nikoli niso bile skrivnost več kot dva dni, ker pač ne živim v New Yorku, ampak v mali Sloveniji, kjer se ne morem niti okrog obrnit, ne da bi se zaletela v nekoga poznanega.
In ko te ljudje enkrat vidijo, kako skupaj z nekim tipom čakaš v vrsti v Koloseju, se z roko v roki sprehajaš po mestu, ješ tortico v slaščičarni,... se vest, da imaš novega fanta, razširi kot požar. In sladka mala skrivnost gre po gobe. Zato mi pa ni jasno, kako tebi to rata prikrit za več mesecev.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče pa se dobivata v avtu, da ji rata skrit za tolk časa kot marjanca
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
jullia_ napisal/-a:Ja, predstaviš. Ampak govora je bilo o tem, da je zveza sladka skrivnost. Moje zveze še nikoli niso bile skrivnost več kot dva dni, ker pač ne živim v New Yorku, ampak v mali Sloveniji, kjer se ne morem niti okrog obrnit, ne da bi se zaletela v nekoga poznanega.
In ko te ljudje enkrat vidijo, kako skupaj z nekim tipom čakaš v vrsti v Koloseju, se z roko v roki sprehajaš po mestu, ješ tortico v slaščičarni,... se vest, da imaš novega fanta, razširi kot požar. In sladka mala skrivnost gre po gobe. Zato mi pa ni jasno, kako tebi to rata prikrit za več mesecev.
Tu bo razlika ja. Prvo živim v večjem kraju kjer se ljudje ne poznamo dosti med seboj. In drugo, fanta nisem imela nikoli iz domačega kraja.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
sanjaanja napisal/-a:Rajši mi povejte kako lahko nekoga, ki ga en mesec poznate doma predstavite kot svojega fanta, ker niti približno še ne vesta, če sta za skupaj.
Ne vem, šesti čut najbrž. Doma sem do zdaj predstavila samo dva fanta, oba prej kot po enem mesecu. S prejšnjim sva bila skupaj 3 leta, z zdajšnjim se bližava prvi obletnici.
Bilo je še nekaj takih, pri katerih se je res izkazalo, da nisva za skupaj in zanimivo je (o tem sem sicer na forumu že pisala), da mi na kraj pameti ni padlo, da bi koga od njih povabila k sebi na obisk.
Tvoja prijateljica, ki nonstop vozi domov nove fante, očitno nima tako dobre presoje. Že itak bi se lahko zamislila sama nad seboj, če na 4 mesece tipe menja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]