Kako ga vprašati, če sva par ali ne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Sep. 2010 17:46

pimkie napisal/-a:in res je blo tko....da je tut on čakal na moj sms,jaz pa na njegovega.katastrofalno.
na kar mi je v soboto vseeno pisal, če sem se zgubila. a največki šok,da je bil "zaradi tega" potem isto noč veni z drugo punco...čisto slučajno sem ga zasačila.groza. in po najinem tazadnjem pogovoru sem ugotovila, da od mene ni dobil pravih informacij,kaj sploh hočem, ali zvezo ali ne.ker sem mu res zelo redko prva pisala....iz tega sem se sedaj naučila, da vseeno včasih bolje zagnjaviti,kot se brzdati in nič pisati....

pa se vseeno bi on lahko malo vec dal od sebe, ce bi mu bilo kaj do tebe....ampak glede na to, da ti niti on verjetno ni velik pisal in se najprej s tabo pomenil kje tocno stojita in je bil kr z eno drugo....mu ocitno ni kaj dosti do tebe. Ce bi mu bilo, bi se stvar verjetno drugace razpletla...

in ja....seveda je treba pokazat nekak, da ti je tip vsec oz. da hoces nekaj vec z njim...ce pac z smsi in klici ok....1x na dva, 3 dni recimo, ne prepogosto.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 28. Sep. 2010 20:41

Jas bi rekla: 'Ja kaj zaj pi*zda, sma skup al nisma skup? Meni nič ni več jasno.'
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pimkie » 29. Sep. 2010 20:40

samo če se je veni poljubljal z drugo in je vedel, da sem jaz v istem prostoru,ker sma se nekaj minut pred tem srečala, tudi alkohol ni izgovor,kajno? torej mu že ni bilo do mene. Vedel je, da ga 1000% lahko vidim z drugo. sploh ne vem zakaj si še zatiskam oči in iščem razne izgovore:) itak da vali vso "krivdo" na mene, kajne? da se ne bi toliko pogovarjala o njegovem poljubljanju z drugo. kaj mislite vi?
in ko sem ga danes le vprašala kaj bova sedaj, je rekel da boma sčasoma videla,da mora malo premisliti,ker ima polno glavo.ampak pomoje ne bi rabil razmišljat,če bi vedel da je to to
Uporabniški avatar
PrincessBella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a PrincessBella » 29. Sep. 2010 21:23

pimkie napisal/-a:Mene pa zanima, nek nasvet, kako bi lahko fanta, s katerim se dobivaš že par mesecev, vprašala, če sva par ali ne? na kak zanimivi način, da ni tisto direkt...kaj hodiva?.......:)))
prosim, idejice

jaz bi ga na tvojem mestu prosla, da ti pove kaj čuti do tebe. pa tud ti mu povej... potem bota vidla na čem sta in se bo tud lažje odločit.
Princess Bella :*
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 30. Sep. 2010 14:48

pimkie napisal/-a:samo če se je veni poljubljal z drugo in je vedel, da sem jaz v istem prostoru,ker sma se nekaj minut pred tem srečala, tudi alkohol ni izgovor,kajno? torej mu že ni bilo do mene. Vedel je, da ga 1000% lahko vidim z drugo. sploh ne vem zakaj si še zatiskam oči in iščem razne izgovore:) itak da vali vso "krivdo" na mene, kajne? da se ne bi toliko pogovarjala o njegovem poljubljanju z drugo. kaj mislite vi?
in ko sem ga danes le vprašala kaj bova sedaj, je rekel da boma sčasoma videla,da mora malo premisliti,ker ima polno glavo.ampak pomoje ne bi rabil razmišljat,če bi vedel da je to to

Nasvet; skenslaj ga. To da mora premislit, je le manipuliranje. Očitno je, da se odloča med večimi puncami. Imej toliko samospoštovanja in ga skenslaj.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Sep. 2010 14:56

^^potem pa temu pred mano napiši ZS...namreč obstajajo fantje, ki so te vredni! :D
kaktus87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kaktus87 » 02. Okt. 2010 1:04

pimkie, vseeno bi te rad vprašal koliko si sploh stara :$

Drugače pa je v življenju fino imeti razčiščene določene pojme. Vsaj jaz rad z deklico s katero imava kaj, hitro razčistim kje stojiva... Pač sem bolj direkten človek.
Nisem prebral celotne teme, samo tvoj prvi post in kar je bilo na zadnji strani. Zase ti lahko povem, da četudi bi bil z eno v odprti zvezi, ne bi želel gledati kako se pred mano liže z nekom drugim. Vsaj zame še zmeraj obstajajo neka pravila.
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pimkie » 02. Okt. 2010 12:46

24 let sem stara.

ja sedaj sma se zmenila,da bova se še dobivala,družila,pa boma videla kaj bova za naprej.jutri pa greva v kino.saj ne vem,če delam prou :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Okt. 2010 13:50

pimkie napisal/-a:ja sedaj sma se zmenila,da bova se še dobivala,družila,pa boma videla kaj bova za naprej.jutri pa greva v kino.saj ne vem,če delam prou :)

si si odgovorila že sama 1 post prej
pimkie napisal/-a:sploh ne vem zakaj si še zatiskam oči in iščem razne izgovore:)
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]