Kako ga vprašati, če sva par ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ne izzivaj narave, Horus A ni bilo že dost, še ena reka je baje usahnila/izginila danes
Kako ga vprašati, če sta par in ne izpasti napadalno? Če nisi nek pristaš iskrenosti, ti predlagam nekaj takega: Veš, danes sem srečala enga fanta, mal sva se pogovarjala in vprašal me je, če imam fanta. Malo sem se zmedla, ker v bistvu ne vem odgovora. Sem prosta ali zasedena?
Kako ga vprašati, če sta par in ne izpasti napadalno? Če nisi nek pristaš iskrenosti, ti predlagam nekaj takega: Veš, danes sem srečala enga fanta, mal sva se pogovarjala in vprašal me je, če imam fanta. Malo sem se zmedla, ker v bistvu ne vem odgovora. Sem prosta ali zasedena?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:
V življenju si zastavljamo cilje in imamo različne želje. Če si nekaj želiš, to probaj doseči. Naj te strah ne ovira. Če si želiš vezo, zahtevaj vezo, potrudi se za vezo, delaj na tem, da prideš do veze.... Ne obremenjuj se s tem, kaj mislijo drugi, in kakšno bo mišljenje drugih.
Lepo povedano.
Avtorica teme ti pa kar vprašaj. Imaš pravico vedeti.
-
FoxyMegan - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Tudi jaz se pridružujem mnenju večine; imaš vso pravico, da ga direktno vprašaš kej v smislu, kaj sta vidva. Lahko tko mal nagajivo, ne rabiš ga ravno gledat kot da ga boš ustrelila če ne bo rekel kar želiš slišat ampak tko, u easy ko se sprehajata npr. Pa tisto, da te je prijatelj vprašal če imaš fanta, je tud dobra finta
Na vsak način je pa bolje da čimprej izveš na čem si, kot da izveš čez dva meseca da ima še kakšno drugo v paci...
Aja, kaj pa tko, znaki? Te je komu predstavil in kot kaj, te prime za roko v javnosti, ti reče nevem da si njegova pa take? Enim je pač to bv govorit in razpredat, mogoče si on misli da sta itak par, samo pač ženske rabimo vedno eno uradno potrditev, da se boljš počutimo.
Na vsak način je pa bolje da čimprej izveš na čem si, kot da izveš čez dva meseca da ima še kakšno drugo v paci...
Aja, kaj pa tko, znaki? Te je komu predstavil in kot kaj, te prime za roko v javnosti, ti reče nevem da si njegova pa take? Enim je pač to bv govorit in razpredat, mogoče si on misli da sta itak par, samo pač ženske rabimo vedno eno uradno potrditev, da se boljš počutimo.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
barbie_girl_85 napisal/-a:
Torej, naredi nekaj, karkoli, nikakor pa dopusti, da ne narediš nič
Drugač pa moj nasvet ne se obremenjevat s tem ali sta v vezi (razen če želiš vedet iz neznanih razlogov točn datum in uro kdaj se je začela vajina veza) s časom boš videla ali se res ujameta in ali bi iz tega lahko nastala uspešna veza in po vsej verjetnosti ti bo dal prej ali slej vedeti pri čem sta. Res da pri nekaterih tipih malo dlje časa traja, ampak, go with the flow
-
pimkie - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2008
hvala za nasvete, jih bom upoštevala.sedaj se že 5dni nisva slišala, tAKo da razmišljam tudi v tej smeri,da se enostavno več ne bi slišala z njim...nikoli-in bo to moj odgovor. ker mu pa ne mislim pisati prva,po petih dneh.če bi imel željo po meni, bi mi najverjetneje pisal,kajne
FoxyMegan, v javnosti me predstavi, po imenu, nič drugega kar bi opredelilo kaj sva...na začetku je rekel prijateljica, sedaj pa le ime.
FoxyMegan, v javnosti me predstavi, po imenu, nič drugega kar bi opredelilo kaj sva...na začetku je rekel prijateljica, sedaj pa le ime.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Ne izzivaj narave, Horus A ni bilo že dost, še ena reka je baje usahnila/izginila danes
sam res to bi mu mogla rečt
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Morda ima Horus prav (niti ne upam vprašati, kaj poreče KugLa, LOL). Meni so te igrice brezvezne, če me ne pokliče 5 dni, potem adijo. Mislim, tebi očitno je (bilo?) neki do tega fanta, zakaj ga ti nočeš poklicat pa že enkrat zadeve razjasnit? Aja, ne, ker je full bolj kulsko tipa po 5ih dneh neklicanja enostavno odjebat. Si morm zapomnit to čudovito taktiko.
As your lover describes you, so you are.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
emanuela napisal/-a:Če se z wnb tipom pet dni ne bi slišala (brez razloga), bi ga dejansko že izločila iz materijala za tipe oz ne bi več razmišlala če je moj fant ali ne.
jst sm tipa poznala 1 teden, (vmes sva se vidla ene 2x pomoje), potem sem sla dam za 1 teden in se dokler nisem prisla nazaj sploh nisva slisala....pa ni blo neke panike....pac pustis da se razvija po svoje....se meni osebno to zdi velik boljs, kot da se kliceta vsak dan (mu pomoje v slednjem primeru hitrej dopizdis).
-
pimkie - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2008
in res je blo tko....da je tut on čakal na moj sms,jaz pa na njegovega.katastrofalno.
na kar mi je v soboto vseeno pisal, če sem se zgubila. a največki šok,da je bil "zaradi tega" potem isto noč veni z drugo punco...čisto slučajno sem ga zasačila.groza. in po najinem tazadnjem pogovoru sem ugotovila, da od mene ni dobil pravih informacij,kaj sploh hočem, ali zvezo ali ne.ker sem mu res zelo redko prva pisala....iz tega sem se sedaj naučila, da vseeno včasih bolje zagnjaviti,kot se brzdati in nič pisati....
na kar mi je v soboto vseeno pisal, če sem se zgubila. a največki šok,da je bil "zaradi tega" potem isto noč veni z drugo punco...čisto slučajno sem ga zasačila.groza. in po najinem tazadnjem pogovoru sem ugotovila, da od mene ni dobil pravih informacij,kaj sploh hočem, ali zvezo ali ne.ker sem mu res zelo redko prva pisala....iz tega sem se sedaj naučila, da vseeno včasih bolje zagnjaviti,kot se brzdati in nič pisati....
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov