Kako ga pritisniti ob tla? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Nesanica napisal/-a:ne more zajebat tipa ki mu ni do nje... Zajebeš lahko samo tipa ki te ima rad -.
jp.
to "maščevanje" nekatere ženske tolmačijo kot "postavila sem se zase". ker nimajo razpucanih osnovnih pojmov.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
jullia_ napisal/-a:Samo da ne boš čez par tednov odpirala teme, da si spoznala enega tipa, ki je bil sicer prej ful kurbir, da te vsi opozarjajo pred njim, ampak ti pa čutiš, da je do tebe drugačen in da te ima res rad.
Kaj Đuli ti si prebrala temo????Saj se pa ne gre zame ampak za mojo frendico...in verjemi da je nebom ker mam zelo fajnega fanta in je ne rabim odpirat
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Saj vem, ampak med sovraštvom in ljubeznijo je tanka meja Se pričneš ubadat z njim, da bi ga zaj*bala, na koncu bo pa on tebe obrnil.
Razen če si ti to, da bi ga zbrcala v jajca, mislila dobesedno (to je kaznivo, btw). Pesem govori bolj o tem, da ženska tipa, ki je bil prej kurbir, uniči čustveno, ne da ga fizično napade. Ampak to je čisti bulšit iz razlogov, ki so navedeni zgoraj.
Razen če si ti to, da bi ga zbrcala v jajca, mislila dobesedno (to je kaznivo, btw). Pesem govori bolj o tem, da ženska tipa, ki je bil prej kurbir, uniči čustveno, ne da ga fizično napade. Ampak to je čisti bulšit iz razlogov, ki so navedeni zgoraj.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
claire napisal/-a:corfu pa tvoj fant ve, kako sodeluješ pri podjebavanju fanta, ki ni nič kriv?
Saj sem pa samo post napisala...jaz ne bom sodelovala pr ničemer.Ona bo prebrala kar ste napisale in to je to.
Sicer pa ve ja kako je z njim ja...mu že rekla
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
jullia_ napisal/-a:Razen če si ti to, da bi ga zbrcala v jajca, mislila dobesedno (to je kaznivo, btw).
Brca v jajca boli, auuuu.
Razen z jezikom, dekleta nimate dovoljenja da počnete karkoli tam dol.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
A tip plača pijačo in kopališče? Če ja, potem res ne vem, kaj ji ni prav. Meni bi bilo čisto okej, da me nekdo povabi na pijačo, mi piha na dušo (če mi seveda ni tečen), hkrati pa noče od mene spolnih uslug v zameno.
Šalo na stran, če ji tip najeda, je neumna, da ga ni že prej odpikala.
Če pa ona v resnici hoče seksat z njim, naj mu pa reče, pa se bo tudi razjasnilo, kaj in kako. Ampak meni se tu zdi glavni problem, da ima punca neko idejo, da se med njima plete potencialna zveza; ne razumem namreč, zakaj bi se mu sicer želela maščevati. On jo pokliče občasno, ima sloves tipa, ki ni ravno resen, skratka, meni to vse izgleda kot samo občasno šmiranje. In če to pihanje na dušo ne vključuje govora o tem, kako bi on rad, da postaneta par, potem mi ni čisto jasno, kje on njo kakorkoli izrablja ali kaj podobnega.
Šalo na stran, če ji tip najeda, je neumna, da ga ni že prej odpikala.
Če pa ona v resnici hoče seksat z njim, naj mu pa reče, pa se bo tudi razjasnilo, kaj in kako. Ampak meni se tu zdi glavni problem, da ima punca neko idejo, da se med njima plete potencialna zveza; ne razumem namreč, zakaj bi se mu sicer želela maščevati. On jo pokliče občasno, ima sloves tipa, ki ni ravno resen, skratka, meni to vse izgleda kot samo občasno šmiranje. In če to pihanje na dušo ne vključuje govora o tem, kako bi on rad, da postaneta par, potem mi ni čisto jasno, kje on njo kakorkoli izrablja ali kaj podobnega.
Every rose has its thorn
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
maniac napisal/-a:Hahaha, tole zveni kot plot za kakšen trapast roman. Moški je ženskar in mu dol visi zanjo, ampak ona ga bo že naučila kozjih molitvic. Samo naj ne pričakuje srečnega konca.
Ne, to je začetek novega gibanja žensk, najprej so bile sufražetke, potem feministke - sedaj pa so se razvile v odpadnice, ki bodo lovile moške in jih s špičaki brcale v jajca.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kultura pravi, da je edino pravilno za zensko, da vedno sledi svojim custvom, ker bo le tako polno izzivela svoje zivljenje.jullia_ napisal/-a:Samo da ne boš čez par tednov odpirala teme, da si spoznala enega tipa, ki je bil sicer prej ful kurbir, da te vsi opozarjajo pred njim, ampak ti pa čutiš, da je do tebe drugačen in da te ima res rad.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
CorfuGirl napisal/-a:A poznate ta komad?
Baš takvog sam ja čekala, (u-hu)
da zavrtim mu tlo pod nogama
i ni malo neču žaliti, (u-hu)
ako češ zbog mene plakati.
Saj kdo ga pa ne
Js. Zveni glup, sn srečna da ga ne poznam.
CorfuGirl napisal/-a:V bistvu se gre za mojo prijtaljico katera se občasno dobiva z eni fantom ki ji kar ve fajn pihat na dušo.Ko jo pokliče jo prepriča da gre z njim ven in tako dolgo dolgotvezi da mu popusti,..
Naj raj sebe lopne po glavi, ker je tolk glupača, da nasede in popusti. Srsly, sama kriva.
CorfuGirl napisal/-a:Vem da je otročje in neumno ampak tudi meni osebno grejo taki tipi na bruhanje...
Emprček pod mizo pa kozlat do streznjenja. Mogoč vama bo obema pol jasn, da je tole beyond otročje in neumno.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
ta tema je res .
da si daš opravka s tem, kako kao 'zjebat' in 'zajebat' tipa, ki kao noče seksat s tabo .... v sosednji temi je pa prasec, ker se deklici ne javi po tem, ko nista seksala, ko je on hotel ....
a pa sta vi2 s tvojo veleumno frendico kdaj pomislili, da so take igrice lahko komu turn on?
pa ja, dejta ga zajebat na polno, pol pa pridi napisat, kako kul sta se ob tem počutili. in kakšna je bla njegova reakcija. ziher bo crknil od smeha.
LedZeppelin, a 'žongliranje' je tut prepovedano?
da si daš opravka s tem, kako kao 'zjebat' in 'zajebat' tipa, ki kao noče seksat s tabo .... v sosednji temi je pa prasec, ker se deklici ne javi po tem, ko nista seksala, ko je on hotel ....
a pa sta vi2 s tvojo veleumno frendico kdaj pomislili, da so take igrice lahko komu turn on?
pa ja, dejta ga zajebat na polno, pol pa pridi napisat, kako kul sta se ob tem počutili. in kakšna je bla njegova reakcija. ziher bo crknil od smeha.
LedZeppelin, a 'žongliranje' je tut prepovedano?
As your lover describes you, so you are.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Vedno je tako, da ravno tiste, ki si jih tako zelo želimo "zajebat", zagotovo ne uspemo. Tako da škoda časa in energije. Sicer pa tudi jaz ne vidim razloga za tako početje.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov