Kako ga pritisniti ob tla? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
še nikoli nisem nobenga namensko zares zajebala (govorim za pomembne stvari- in igranje s čustvi nekoga se mi zdi pomembno). ne maram takih ljudi okoli mene, ker vem, da če lahko druge, lahko tudi mene. in dvomim v obstoj "prijateljice."
Vsak raj ima svojo kačo.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
shiva2 napisal/-a:tooo končno ena, ki se ne bo pustila butastim tipom izkoriščat,
chin up girl! Držim pesti zate!
Najverjetneje bo iz sebe nardila budalo, to je vse, kar ji bo uspelo, kot ji je že prej nekdo svetoval, če se tip ni vanjo zatresko kot raketa, se lahko ona na trepalnice stavi, pa ne bo s svojim početjem ničesar dosegla.
Glede izkoriščanja, če bi bla pametna, bi se s takim tipom prenehala dobivat, ko je zaslutila, da morda nima kakšnih resnejših namenov.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ah jaz bi ga kar na miru pustila pa na ignore, s takim se pa res ne bi mela še voljo ukvarjat. Naj raje svojo energijo usmeri v bolj pametno in pozitivno smer in se ukvarja s stvarmi od katerih bo imela nekaj dobrega od tega. Sicer pa punca verjetno misli, da se bo po tem boljše počutla če ga bo zajebala... hm, mogoče se bo - dan, dva pol bo pa spet na istem. Al pa bo še sam večjo budalo iz sebe naredila. Dečku bo pa itak vseeno, še posebej če nič ne čuti do nje... si bo pač druge našel. Pa good luck!
Yada, yada, yada...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Kva, a ga je v jajca šutnla?
Moraš povedati konec, ......
Moraš povedati konec, ......
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
nič ni rešla ampak je se avtorica teme oz. obe s kolegico skup odločle, da bi rade to temo zaključle, ker sta ugotovili, da sta mimo brcnili.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^Že res, samo vseeno lahko pove kaj se je zgodilo.
Da vem, če moram prižgat svečke v cerkvi za njegova jajca.
Da vem, če moram prižgat svečke v cerkvi za njegova jajca.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]