Kako domači smo lahko pri fantovi družini?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Moj fant je pa veliko pri meni, ampak ni ravno domač. Gre si iskat pijačo in si sam naštima, to pa je mislim tudi vse, kar je takega. Razen, če sva sama doma, takrat je bolj domač in se z največjim veseljem zlekne na kavču
Jz sm pa pri njemu zelo malkrat in sem kot gostja, vedno mi oni ponudijo pijačo in to ... nisem sploh domača ...
Jz sm pa pri njemu zelo malkrat in sem kot gostja, vedno mi oni ponudijo pijačo in to ... nisem sploh domača ...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
kaj vi mislite s tem, da pospravljate pri fantu doma? meni recimo ni problem z mize stvari zložit po zajtrku, pomit skodelic po kavi ali kaj podobnega. da bi pa po tleh pomivala, likala ali pa dnevno pospravljala, mi pa še na misel ne pride.
-
Mayikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2007
jz pospravlam v fantovi sobi,za sabo vedno pospravim..pa če me kaj prosijo tut nardim ..enkrat sem tut posesala celo hišo,ker sm bla 3tedne na počitnicah pri njih in sm vse dobila od njih (za zahvalo) .. drugač pa mi tut na misel ne pride da bi čistla itd. tut moj nebi pri meni,zato nevem zakaj bi jz pri njemu ... ampak če bi me prosli,mi nebi blo težko nardit tega
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Če bi bila tam vsaj nekaj dni zaporedom, tam tudi spala, ne vem, zakaj ne bi recimo tud posesala, če bi blo treba...
Pr bivšem sm ponavad bila itak cele dneve in mi je bilo nromalno, da sm tud jst kej pomagala narest in ne vse mat.
Če sm pa na obisku in na kosilu, pol pa ne ravno, no..
Pr bivšem sm ponavad bila itak cele dneve in mi je bilo nromalno, da sm tud jst kej pomagala narest in ne vse mat.
Če sm pa na obisku in na kosilu, pol pa ne ravno, no..
- Keliss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst pospravim fantovo sobo, ker spiva zdaj ze skoraj 2 meseca pri njemu, posodo pomijem,... Ce bi me pa njegovi kaj prosili ne bi ugovarjala ampak bi pomagala. Ce bi pa prisla k njemu samo za kratek cas pa dvomim da bi pospravljala.
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
jullia_ napisal/-a:meni recimo ni problem z mize stvari zložit po zajtrku, pomit skodelic po kavi ali kaj podobnega. da bi pa po tleh pomivala, likala ali pa dnevno pospravljala, mi pa še na misel ne pride.
Se strinjam s tabo.
Ja sem bla dnes pri njemu v trgatvi, ker je on včeraj nam pomagal. No, ker sem bla tam cel dan in smo meli 3 obroke sem vsakič pospravla z mize medtem,ko se je njegova sestra 3x izognila.
Zjutraj sem celo pospravljala za njegovo sestro in njeno družino, medtem ko ja sploh nisem jedla.
Sem ugotovila, da se je preblizu poročila, ker v minuti lahko pride od sebe do njih na kosilo. :box:
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mimikad napisal/-a:jullia_ napisal/-a:meni recimo ni problem z mize stvari zložit po zajtrku, pomit skodelic po kavi ali kaj podobnega. da bi pa po tleh pomivala, likala ali pa dnevno pospravljala, mi pa še na misel ne pride.
Se strinjam s tabo.
Ja sem bla dnes pri njemu v trgatvi, ker je on včeraj nam pomagal. No, ker sem bla tam cel dan in smo meli 3 obroke sem vsakič pospravla z mize medtem,ko se je njegova sestra 3x izognila.
Zjutraj sem celo pospravljala za njegovo sestro in njeno družino, medtem ko ja sploh nisem jedla.
Sem ugotovila, da se je preblizu poročila, ker v minuti lahko pride od sebe do njih na kosilo. :box:
zakaj pa nebi?tam je bila nekoč doma in če pride na kosilo pa če njihove mati nič ne moti, tudi tebe nebi smelo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jaz si tud svoje mislim o parih in mladih družinah, ki se kao osamosvojijo na svoje, potem so pa vsak vikend po cele dneve nazaj pri svojih starših.
Morda narobe sklepam po enem paru, ki ga dobro poznam in se mi dozdeva, da to njuno početje izvira iz tega, da jima je enostavno dolgčas, ko sta sama in se zato zatekata k sorodnikom, kjer ni priložnosti, da bi bila sama s sabo in se dolgočasila...
Ne vem, če si na svojem in si kao samostojem, potem pač živi tako oz. greš domov na obisk, morda na kosilo, kadar te povabijo, ne pa da letaš sem in tja kot eno izgubljeno bitje
To, da je nekoč živela tam, je men čist irelevantno. Zdaj si pač doma drugje, imaš svoje gospodinjstvo...
Tud moji starši so nekoč živeli drugje, pa danes gresta na kosilo nazaj domov, kadar sta povabljena oz. se za to dogovorijo, ne pa da uletita tja kr tako...
Je bilo pri enem 13 otrok in je skorja nepredstavljivo, da bi se jih več tako zmišljevalo, haha...
Morda narobe sklepam po enem paru, ki ga dobro poznam in se mi dozdeva, da to njuno početje izvira iz tega, da jima je enostavno dolgčas, ko sta sama in se zato zatekata k sorodnikom, kjer ni priložnosti, da bi bila sama s sabo in se dolgočasila...
Ne vem, če si na svojem in si kao samostojem, potem pač živi tako oz. greš domov na obisk, morda na kosilo, kadar te povabijo, ne pa da letaš sem in tja kot eno izgubljeno bitje
To, da je nekoč živela tam, je men čist irelevantno. Zdaj si pač doma drugje, imaš svoje gospodinjstvo...
Tud moji starši so nekoč živeli drugje, pa danes gresta na kosilo nazaj domov, kadar sta povabljena oz. se za to dogovorijo, ne pa da uletita tja kr tako...
Je bilo pri enem 13 otrok in je skorja nepredstavljivo, da bi se jih več tako zmišljevalo, haha...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jah jaz sm na svojem in zadnjic sem bila zmenjena z mami, da se dobiva pri babici in greva skupaj naprej in pridem tja po sluzbi in me caka kosilo medtem k sm jaz ze prej jedla, ker sm res mislila da bova sam sibale naprej. Pa prav mami, da je pa ja samoumevno da je zame tud skuhala...jah no men pa ni samoumevno. Je sicer lepo od nje ampak ni pa samoumevno..jaz tud ne prenasam tega da skoz visijo pr mamah al pa babicah..recimo moja sestra skoz neki tm visi pa vedno je kosilo tm, pa sj kej pomaga pa to ampak vseeno no?! a nisi na svojem zenska.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mimi, sej ni blo mišljeno tko kot si ti razumela.
samo na živce mi gre, ker se "priseljenci" skos vtikujejo v sorodnike svojih partnerjev in gre vsakemu v nos vse.Nevem, ampak če bi bla jst tašča in bi slišala kej v tej smeri bi prekleto kazala zobe.
nekak ni prijazno, da gledaš fantovi sestri v krožnik kaj ej pojedla in kaj ne, poleg tega pa e je pospravla krožnik al ne.nobenmu ne bo krona z glave padla če ga bo pospravu.jst tud lohk pospravljam desetkrat zaporedoma pa se ne bom razpočla.skratka vtikanje v familijo mi gre na živce.nam se je tud ena baba vtikala, pa se nkol pol ni več ko smo ji povedal svoje.
če pa pride jest sem in tja, pa zakaj ne.nevem sicer, ampak moja mami bi bla vesela če bi čimvečkrat pršla po tem ko bi se odselila.in nebi rabla nkol prašat če lohk kej jem.sicer pa ja, drugi odnosi v familijah, ampak določenih stvari pač ne razumem.
samo na živce mi gre, ker se "priseljenci" skos vtikujejo v sorodnike svojih partnerjev in gre vsakemu v nos vse.Nevem, ampak če bi bla jst tašča in bi slišala kej v tej smeri bi prekleto kazala zobe.
nekak ni prijazno, da gledaš fantovi sestri v krožnik kaj ej pojedla in kaj ne, poleg tega pa e je pospravla krožnik al ne.nobenmu ne bo krona z glave padla če ga bo pospravu.jst tud lohk pospravljam desetkrat zaporedoma pa se ne bom razpočla.skratka vtikanje v familijo mi gre na živce.nam se je tud ena baba vtikala, pa se nkol pol ni več ko smo ji povedal svoje.
če pa pride jest sem in tja, pa zakaj ne.nevem sicer, ampak moja mami bi bla vesela če bi čimvečkrat pršla po tem ko bi se odselila.in nebi rabla nkol prašat če lohk kej jem.sicer pa ja, drugi odnosi v familijah, ampak določenih stvari pač ne razumem.
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
*purple* napisal/-a:Mimi, sej ni blo mišljeno tko kot si ti razumela.
Kaj ko pri sebi je tudi pusti krožnike na mizi Mislim, da ne Je pa tudi "tašča" rekla, da se je hčerka, ko ponavadi vstala od mize in tudi nje ni najbolj všeč. Sicer smo pa tisti dan delali in če je mislila naj pride pomagat, ne pa da poleg vsega dela še no streže. "Tašča" meni ne bo kazala zobe, ker se z njo dobro razumem in dokler reče sinu naj me pripelje, da se malo z mano pogovori ni v tem nč slabega.
Priseljenci....če bom kdaj z njenim sinom tam živela nebom mogla bit celo življenje priseljenec. Vnuki bojo kao njihovi, pol morejo tudi mene sprejet....
Vidim, da če bo tvoj brat/sestra mela fanta/punco bojo oni zate le priseljenci. Kako se bi ti pri fantu počutila, kot priseljenka
Če živiš 100 km stran in prideš 1x na teden bi bila tudi ja vesela, ampak vsak dan, vsak obrok Naj pol sej kaj prispeva v gospodinjstvo.
Meni gre v nos, ker se iz brata dela bedaka, da kaj pa on zna...je bolj pameten od nje in si bo življenje lepše vštimal kot ona, sam pri 20 letih pa tudi še vsega ne zmore s svojo plačo. Pol mi pa joka, da on gre na morje, da ona pa še nikdar ni bla. Ja kdo ji je pa kriv? Očitno ja, ker z njim preveč zapravim oz. je prej dobila kakšen dnar od njega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov