Kako domači smo lahko pri fantovi družini?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Dinotti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Keliss:
Saj neki si se naučila,če te že doma niso.Pa še to boš hitr pozabila!
Jst pospravim fantovo sobo, ker spiva zdaj ze skoraj 2 meseca pri njemu, posodo pomijem,... Ce bi me pa njegovi kaj prosili ne bi ugovarjala ampak bi pomagala. Ce bi pa prisla k njemu samo za kratek cas pa dvomim da bi pospravljala.
Saj neki si se naučila,če te že doma niso.Pa še to boš hitr pozabila!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Lol, kaj Dinotti si zbrskal nick od svoje bivše in zdj pizdiš prek foruma nanjo?
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Jooj, svašta boga ženska.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Torej nisi več žalosten, ker te je pustila? Kako si izvedel, da te vara?
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz pri njemu doma (pri njegovih starših) nisem prav nič domača.. Na obisku pri njih sva npr 1krat na mesec, ker je Moj že skor na svojem, in se obnašam kot da sem na obisku. (še on se obnaša bolj kot gost ). Njegovga fotra sem vidla pomojem kakih 10krat v življenju, zato nimava nikoli globohih pogovorov; pač se prijazno pozdravimo in pomenimo o vsakdanjih stvareh. Tut Moj ni v nekih osebnih odnosih z njim.
Pri nas doma je tut Moj še bolj "lesen" , ampak ker mam pol bajte zase, imava vedno občutek da sva "sama doma", in se počas navaja na vse skup. Z mojim očkom se super razume; in se velikokrat sama usedeta na teraso in kaj spijeta; včasih gresta skupaj na vikend kaj iskat in se pogovarjata o vinogradih -in enkrat sta se skupaj napila gor , moj oči vedno pusti da vzameva njegov avto... (nasplošno sem dobila občutek da sta se ujela...; moja mami je pa še vedno uradna, kadar greva k njej.)
Čist drugače je v ljubljani; v "najinih" stanovanjih. Jaz sem pri njemu že čist domača; velikokrat skuham zanj in za njegovga cimra, včasih grem po nakupih iz "njune blagajne", jima filam hladilnik, včasih kupim ali posodim kakšno stvar za v kuhinjo, če vidim da je nimata... Pač vse; tako kot doma. (sej Moj tut že nekaj časa namiguje, da bi lahko drugo leto živela skupaj). Včasih sem pri njemu tudi če njega npr nekaj časa ni doma, uporabljam njun tv, računalnike, in celo ključi od avtomobila so mi skorj vedno an razpolago.
Tudi on je pri meni že čist domač. Z mojim cimrom se zavalita na kavč in začneta igrat igrce na računalniku, mene pa ignorirata Pač obnaša se kot doma; včasih ko gre kaj iskat v hladilnik vpraša pač če lahko vzame določene stvari.. Pa če hoče jit pod tuš, me ponavadi vpraša, če bom kaj potrebovala kopalnico, ali je fraj...
Meni je tak odnos kar všeč. In mi je všeč da se večina skupnega življenja odvija v študentskih stanovanjih in ne pred starši.
Pri nas doma je tut Moj še bolj "lesen" , ampak ker mam pol bajte zase, imava vedno občutek da sva "sama doma", in se počas navaja na vse skup. Z mojim očkom se super razume; in se velikokrat sama usedeta na teraso in kaj spijeta; včasih gresta skupaj na vikend kaj iskat in se pogovarjata o vinogradih -in enkrat sta se skupaj napila gor , moj oči vedno pusti da vzameva njegov avto... (nasplošno sem dobila občutek da sta se ujela...; moja mami je pa še vedno uradna, kadar greva k njej.)
Čist drugače je v ljubljani; v "najinih" stanovanjih. Jaz sem pri njemu že čist domača; velikokrat skuham zanj in za njegovga cimra, včasih grem po nakupih iz "njune blagajne", jima filam hladilnik, včasih kupim ali posodim kakšno stvar za v kuhinjo, če vidim da je nimata... Pač vse; tako kot doma. (sej Moj tut že nekaj časa namiguje, da bi lahko drugo leto živela skupaj). Včasih sem pri njemu tudi če njega npr nekaj časa ni doma, uporabljam njun tv, računalnike, in celo ključi od avtomobila so mi skorj vedno an razpolago.
Tudi on je pri meni že čist domač. Z mojim cimrom se zavalita na kavč in začneta igrat igrce na računalniku, mene pa ignorirata Pač obnaša se kot doma; včasih ko gre kaj iskat v hladilnik vpraša pač če lahko vzame določene stvari.. Pa če hoče jit pod tuš, me ponavadi vpraša, če bom kaj potrebovala kopalnico, ali je fraj...
Meni je tak odnos kar všeč. In mi je všeč da se večina skupnega življenja odvija v študentskih stanovanjih in ne pred starši.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Mi se mamo tut ful fajn. Ubistvu med tednom več ali manj spim pri njemu, z mt in fotrom se res štekamo, mamo svoje interne in pol sm zarad tega res 100% sproščena. Še zmer pazim, kaj recimo uzamem iz hladilnika (npr. jogurtki, pudingi - če že niso za naju prištimani-, hrenovke če sm lačna, marmelade itd.), potem velikrat onadva kupta stvari za 'nas otročke' hehe kšne kiflčke z marmelado, jagode sam za naju pa tko Včasih grem tut sama v trgovino, pa mau zafilam hladilnik-al pa z mojim greva skp, on že zaposlen, jz študent-pa ker se ful sladoleda poje, ga še sama kupm, pa kšne zmrznene stvari da če sm lačna si pripravim, pa še ''moje'' je čeprou lahko komot oni to koristjo, kar že vejo .Za sabo zmeri počistm, pa nej bo ko kej pojem al pa ko se tuširam, umivam lase, da je res tipi topi, mam svoje šampone pa čeprou si komot sposojam od 'tašče' in včasih ona mojga kej uporabi da pač sprobava, če kej polomim pač kupm novo mam edin problem pospraulat za svojim, ker to so gate, majce pousod in potem valda ni reda in pol je men bad, in k se mi zazdi zmečm na kup pol pa svojmu rečm da posprau k meče slabo luč name. Tud nasploh velikrat gremo kam skp, bli smo predlani v Moravcih in je blo res supr, ona2 sta men res ful uredu človeka, zabavna, vesela, sproščena - tko kot jaz In isto tko kot moji = so se ga prec ufural, fotr od mojga prec harmonko vn, moja mt pela, fotr fušu, tašča se pa vklopla, mi smo raj kr pobegnil stran haha ne sej se hecam Res fuls tvari se nam je zgodil ko smo bli skp, res ni da ni, aja pa da ne pozabm oment psa k je nainaiihudejši ps na svetu, mam ga čist za svojga k prou svojga nikol nism mogla met. Aja pa skp z taščo greva kdaj pa kdaj v shopping in me čist spominja na mojo mt, k je smešna pa tok komplicira pa hoče bit čist ustrežljiva Fotr je čist faconar, tko k moj tko da sm tm res kot doma hehehe. Zmer kej dobrga speše, nardi celo DORE pazi vampe(!) hehe pa rižote, golaž,krompir mnjamm, jz res tam jem ko kraljica. Pa glede posode, če sm zjutri lih jz tam pa vidm da je treba iz stroja dat pa kej not, to pač nardim in isto potem med vikendom ko skupaj jemo, lepo z mize (da mi moj to,pusti kjer požre ccc), v stroj iz stroja... in potem so vsi veseli Ma res, pomagam/pospraulam/delam če me prosjo, takoj sm za stvar, še doma ni tako. Potem sorodniki pa družinski prjatli,sosedi, prou use poznam in z usmi se komot normalno pogovarjam, ker so res usi sproščeni in fajn in sem jim baje kul lol.Ne res, mamo se fajn, nimam občutka da bi blo kej narobe, mogoče bi mogla met mičkn bolj pospraulene svoje cunce-sam kaj k jih mam took velik potem mi pa še moj to onemogoča, k ma use kr potleh kamr pade (od njega), sam kva čš, to nas dela ljudi Moj se pa tut ful šteka z našimi, k pride sem je zdej že čist domač, s tamalim se stalno neki prskata v + smislu, pa tko kao odrivata hehe
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Jaz sem srednje domača pri njem, on bi rad da sem še bolj, kao moje = tvoje, samo se pozna da je pač njegova hiša pa si ne predstavlja kak je bit stalno pri nekom drugem (on pri meni ni preveč domač). Tak da je bil parkrat užaljen ko sem mu rekla da mi pač ni tak logično da kar svoje cote skup z njegovimi pospravim v omaro (ko imam pri njemu sicer en plac za cote samo je bolj mali pa ne spravim prav veliko not), pa da se jaz ne počutim prav zelo doma pri njih, pa ni mu všeč ko kdaj prašam 'a lahko to in to', ampak se je zaj že malo navadil da meni pač ni logično da sem kar domača pri njih, čeprav sem že eno leto kar veliko tam. Tudi ne maram hodit veliko po hiši, ker živi notri še 5 drugih ljudi (babica+dedek, oče+mama in sestra) in se potem vsi vtikajo v mene. Grem toliko gor da mu skuham kavo ali pa po kaj za jest, ampak to je pa tudi to. Problem je v tem, da vsi kar mislijo, da sem zdaj pa 'njihova', in hočejo da sem domača pri njih, potem so pa oni tudi 'domači' z mano (kar vključuje tudi občasno nadiranje/pametovanje), meni se pa to zdi ful nevljudno in vsiljivo in sem pač mnenja da se tak ne obnaša, saj se tudi jaz ne obnašam tako do njih.
Every rose has its thorn
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
kar vključuje tudi občasno nadiranje/pametovanje)
sej to!Ko kej ni pospravleno ko pridm 5prvič po enm tednu ke, pa da nisva vidla posode pa kašno bombo ma-a mene sploh ni blo tam ker sm bla na dopustu, al je pa moj kriv za to, da je nametan use, jz pa ne bom ob 10h k pridm do njega (zvečer) šla pospravlat na polno.
Pa tisto, 'a lahko to', pa k nemorš se kr sprehajat po bajti pa kr delat si zajest. Moj ma tisto bogo sobico, in pol sm tm not za kompom in pomoje zgleda lih tko k da se skrivam, pa se ne Sam nemorm zdj če mojga ni okol vseh skakat, čeprou ponavad ja,pijemo skp kavico,debatiramo,smo zuni an terasi..sam najbolš mi je ko sem sama..pa če je kopalnica frej, pa da ja ne bo se točno takrat gdo hotu stiširat ko bom jz notr-ker je to pač njihovo,nebom jih 'omejevala'..al neki, sej razumete..pa da ja ne bom kej preveč pojedla Pa se mi zdi da ful pazm, pa sm še zmer mogoče že mau preveč domača (za moje pojme)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
~NIA~ napisal/-a:jst sm že čist domača.. sm pr njih tud ko ni nobenga doma.. nevem, uporabljam vse kozmetične proizvode od tašče, seveda mam tud sama v kopalnic šampon, kremo, čistilni tonik... pa glih tko tašča lahk uzame, sploh ni panike.. normalno si prpravm za jest, uzamem karkol iz hladilnika, spim na kavču v dnevni sobi, kuham, pomivam posodo.. pač navadn..
No, take (in podobne) domačnosti se pa jst nikol ne bi šla, niti si ne želim, da bi kdo od mene kej tacga prčakvau. Zame bo tašča, pa nej je še tak cukr, vedno samo tašča, mamico že mam, prjatlce lih tko. In bi mi blo skrajno neugodno se udomačit do te mere, kot ene opisujete tle gor.
Moj zadnji je že ob prvi skupni večerji s fotrom udaru take debate, k jih jst z njegovo mamo niti po enem letu ne bi, kadar je biu pr ns, mu ni blo nikol nerodn, lih tko mu ni blo težko karkol rečt, pomagat, predlagat, ampak neko mejo (kadar smo bli usi štirje na kupu) je pa usen meu in to se mi zdi prou (pa čeprou sta mojedva blazno gostoljubna in je mami še preveč ustrežljiva).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov