Kako domači smo lahko pri fantovi družini?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Z drugimi sorodniki se razumem čist ok Valda je blo na začetku mal zadrege ampak smo se sčasoma navadl tako oni kot js. Nekako največ stika pa mam z njegovo babico. Je res topla oseba. Vedno me kej pohvali pa reče kako je happy kr je njen vnuk srečn z mano pa tko. Kadar sva z mojim tam na kosilu, ji pa potem pomagava pripravit oz pospravit. Kar se tiče miselnosti je ona precej bolj konzervativna kot npr moji stari starši (ne razume kako lahko moja starša živita skupaj, nista pa poročena). Ampak ok, se ne spuščam v debato glede takih tem in smo vsi srečni
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja na začetku malo zadrege zdej pa sploh ni problema in je super:)
Štekamo se...pa še skup ga pijemo včasih
Štekamo se...pa še skup ga pijemo včasih
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
js sm isto od začetka bol fanta prosila če mi gre po kej gor u kuhno al kar koli, pa še zdj raj uprašam če si lahko kej nardim al pa hočem da je usaj fant zravn. pr babi sm pa čis domača pa še ful je uredu tko da z njo res nimam nobenih problemou.
Love yourself. Be fatal.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Poznam cist celo zlahto...se od mat bratranca ta take fore, ker so ful navezani... z vsemi se cist normalno pogovarjamo, so vsi face Pri njem doma sem 24 ur na dan, ko je tudi on doma, tako da sem res domaca...pa tudi ko njega ni (je v studencu), se z njegovo mami pa sestrco kdaj pa kdaj slism... fotr njegov je pa itak cist nekej posebnga, tko da ga bolj jemljem kot njegovga kolega
Pri meni doma je pa cist kontra situacija...ne spi pri meni, ce so starsi doma (ker ne dovolta), ful je vse bolj tko...ti si gost, sam to men ni kul
Pri meni doma je pa cist kontra situacija...ne spi pri meni, ce so starsi doma (ker ne dovolta), ful je vse bolj tko...ti si gost, sam to men ni kul
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js sm domača pr njemu (samo u njegovi sobi )...u dnevno in kuhnjo redko zahajam...u kuhnjo edino, če sm pr njih na kosilu...mi pa nč ne manjka...useeno se ful doro štekm z njegovo mamo, sam mi ni do tega, d bi polovico časa porabla u dnevni sobi z njo u debati...rajš sm z mojim *mišijem*
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest se pa pri njem ne počutm preveč domačo, razen v njegovi sobi, če sva sama. Drugače pa, sej so v redu, sam jest se pomoje še nism navadla, ker mam občuetk, da me skoz opazujejo, kaj rečem pa kaj naredim in tko (predvsem njegova stara mama). Drugače so pa fajn in moj pravi, da me majo radi
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
jst sm bla tud kr domača pr njemu doma,zato ker sem isto prcakovala od njega..z njegovimi sm se ful dobro razumela in ce slucajno njega ni blo doma,sma z njegovo mami zmer kofetkale al pa sm se z njegovim bratcem igrala (takrat je meu 7let) sm si kr nadela funkcijo tiste,k ga je razvajala in mu dajala potuho
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
*kayka* napisal/-a:
pr men tut, pru bedno... ma kera kasn nasvet kako jih prpraut do tega da ga nehajo jemat kot gosta in ne komplicirajo ce prespi itd...?
Zivljenje je piskotek!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
^^js bi jim lepo povedla (vem, sm bolj pogovorni tip, ki verjame, d se da use rešit s pogovorom ), d to sicr ni nč tazga, če fant prespi pr tebi...povedla prednosti...ena od prednosti je že ta, d je mogoče bolje, d on spi pr tebi, kot pa ti pr njemu bojo vsaj vedli, kje si (če jih je že tk strah)...
sicr pa...kolko si pa stara in kolko časa sta sploh skupi s fantom?
sicr pa...kolko si pa stara in kolko časa sta sploh skupi s fantom?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mimikad napisal/-a:*purple* napisal/-a:Jst pa nkol ne govorim kej tazga v pričo staršev, ker to je sam tunkanje v drek.No, odvisno od njegovih tastarih, sam vem če bi jst rekla tašči kej tazga bi se pol še ceu mesc kurčila nad njega.Že zanč, ko je jedu ni pobrisal mize (mal drobtinc je blo), delal je dvanajst ur in je sam še postlo vidu, pa se je po celi bajt drla naj pobriše mizo.Pol sm ji pa kr rekla, boli mene, da pač je delu ceu dan in da se nou svet podru če nou mize pobrisu.Pač eni ne čičajo v pisarni in ne kuhajo sam kavic ceu dan, ampak fizički delajo.Če je pa njej težko za svojim lastnim sinom enkrat mizo pobrisat naj se pa razpoč.seveda je ni pobrisal, jst sm pa tud prec šla pol.
naj se že sami zmenjo tko kot majo doma.Če nou dau u pomivalca, pa nou dau.Nevem no, no sej, pr nama je verjetn precej drgač k pr vama.
Ja pa kr rečem svojemu, če kaj ne pospravi za sabo naj pospravi in pri tem še celo njegova mami z mano drži. (Pri meni doma mu ni treba pospravljat).
glede na to kakšna je situacija pri meni oziroma pri njemu doma, mi na kraj pameti ne pride da mu kej tazga rečem.Ko je pri meni in ko kuhava in pospravljava, vse dela, nimam rpipomb.sam glede na stanje doma mu dam pa čist prov.
drgač pa glede domačnosti pri njemu doma.jst tm nism po treh letih čist nč domača.še vedno če sm žejna rečem njemu in zakarkoli.Nikol ne brskam, ne odpiram omar ne nič.enkrat sva v dnevni gledala film in je on ležal na naslonjaču jst pa na kavču.pa sta pršla tastaredva domov pa me je mt tko čudn pogledala, da se od takrat napre še naslont ne upam več.no, sicer pa tud v dnevno ne hodm, sm kr v njegovi sobi.čimamnj opravka z njimi, tem boljše.in to bo pomoje kr za skos ostalo.
pr men je pa druga zgodba.pr me je pa on čist domač.nobenga problema, ker so moji tastari čist drugačni.In jih boli k***c pa če sred sobe leži na tleh, al pa če pol hladilnika poje.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
^^js tud...nekako mi ni prijetno, d bi mu brskala po omarah in iskala sok, pa kozarce...in on me šteka, zato mi hodi ponavadi on iskat, kar rabim...edino če sva sama pr njemu doma, in me prosi d mu grem kej iskat u kuhno in kej zbrskat, to grem...ampak se ponavadi vedno konča tko, d nikoli tistega ne najdem in zato mora on prist za mano
pr meni je pa on ful domač...in to mi je ušeč...če je lačen, mi reče in skupej kej pogledava u hladilnik (moja mama je ful vesela, če mu lhko kej skuha)...če je žejen, gre iskat u omaro...če bi se rad ulegel, to nrdi tud na kavču...če pa se hoče pole tata uležt, se pa itak umakne...
in mojih to nč ne moti...moji so ful veseli, če se on počuti domače...
pr meni je pa on ful domač...in to mi je ušeč...če je lačen, mi reče in skupej kej pogledava u hladilnik (moja mama je ful vesela, če mu lhko kej skuha)...če je žejen, gre iskat u omaro...če bi se rad ulegel, to nrdi tud na kavču...če pa se hoče pole tata uležt, se pa itak umakne...
in mojih to nč ne moti...moji so ful veseli, če se on počuti domače...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja evo, točno tko je tud pr men.sam za razliko, da moja mat ni vesela če mu more kuhat oziroma moja mat pravi da doma kuha sam kosilo, kar pa druzga rabmo, si naj kuhamo pa sami.Tko da če bo jedu pr nas, bo itak dodatna big porcija še zanga skuhana.ampak če pa kuham večerjo, jo kuham pa jaz, al pa obadva.no, pa fotr nama spraska kdaj kšn regrat v solati pa on si tud sam za pit jemlje pr men-tud prej ko še nism mela svoje kuhne, pa sam si kšn sadje vzame pa tko.je jasno in glasno blo že nazačetku povedano, da naj ne sprašuje in če kej rab naj vzame.in to se mi zdi prav, da je domač in da u dajemo vse možnosti zato.sam ne razumem zakaj pr njemu ne more bit tko in te vsi grdo gledajo če kakroli nardiš.Še njega matka njegova grdo gleda če šar kej po omarah.krneki no.jst nebi mogla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov