Kako domači smo lahko pri fantovi družini?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 04. Jun. 2009 20:58

pardon, dvojn post :D
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 04. Jun. 2009 21:16

V veliki večini stvari se strinjam s snežinko.
Zadnjič spremenil Skrat potepuh, dne 25. Sep. 2010 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 04. Jun. 2009 22:01

..Evelyn.. napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:
Trnovcan napisal/-a:Joj žvita v isti bajti pa ne odpiraš hladilnika od njegovih staršev, če bi bil omejen s takimi gestami raje živim pri svojih starših ali pa sam.

Pa kaj hudirja imam jaz za iskat v hladilniku tasta in tašče :eek:

Hrano. :)

Jo imam v svojem hladilniku, ne v njenem. Vsaka polni svoj hladilnik in zato tudi jemlje iz svojega.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Jun. 2009 22:05

Drugače je če ti iz perspektive svojega stanovanja v njihovi hiši govoriš. Jaz in še katera druga, ki pa npr. pridemo k fantu(ki ima svojo sobo tam, ne nimava skupnega stanovanja) za par dni pa se mogoče tko "domače"(drgače se nit nmorem kot sm rekla po tolkih letih zveze, neumnost bi mi tud bla da prosim vsakič svojega fanta "ej dj prnes mi za pit..")počutimo in si vzamemo kdaj kaj iz hladilnika. :)
It was forever..but it didnt last long..
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 04. Jun. 2009 22:10

No meni na kraj pameti ne pade, da bi kaj jemala iz tujega hladilnika.

Tasta in taščo pa vsekakor vikam. In tudi, če bi mi rekla naj ju tikam, ju nebi že zaradi spoštovanja do njiju.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 04. Jun. 2009 22:31

Jaz po letih obiskov še vedno prosim fanta za hrano ali pijačo oz. za karkoli pač potrebujem in se ne nahaja v njegovi sobi. Nimam nobene želje po raziskovanju njihovega hladilnika, ker se mi zdi slednji neke vrste sveta družinska stvar :D Mogoče bi bila lahko bolj domača, ker me nihče ne bi pojedel, ampak meni ustreza tako, kakor je. Jaz sem sproščena, a hkrati na neki distanci - to ne pomeni, da na obisku neznosno trpim, samo ne obnašam se tako kot npr. doma, ker to pač ni moj dom.
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovcan » 05. Jun. 2009 1:36

Eh toj pač tko. Sj nimam nč proti, ker mate vcepljene te vljudnostne geste sam jest pa pač tega ne čutim, ker spoštuješ lahko človeka na 100 drugih načinov kakor pa s prej omenjenimi forami.

Res nevem zakaj bi se mogl tega držat, z veseljem vedno povabim vse na moj dom in delajo kar hočjo. Še bl problem je, če kdo pride k meni pa se tko obnaša zadržano. Pa se vedno prašam za kerga kurca pa? Delej kar ti paše, ker če navš tut jest nebom sproščen.

Toj isto kokr nevem, ko da morš nekj igrat pa hlinit. Sej če si kolega, punca ali sorodnik ali xxx, če si prišel v mojo hišo si dobrodošel v njo in počni v njej kar hočeš, ker če bi mi bil antipatičen te tudi notri nebi spustil.

Pač jest si te zadeve tko pojmujem.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 05. Jun. 2009 8:14

^^Ja sej uredu če si jih ti tako pojmuješ. Problem se pojavi, ker si jih večina ostalih ljudi ne pojmuje na tvoj način.
Če ti dovoliš da ti ljudje brskajo po hiši, super zate. To pa še ne pomeni, da če boš ti to delal drugje, da bojo vsi to odobravali :wink:
I laugh at gilded butterflies.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Jun. 2009 11:26

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 05. Jun. 2009 11:58

Moj pa ponavadi vika moje starše.
Meni je pa njegov foter že ko sva se predstavla reku da naj ga po imenu kličem.
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovcan » 05. Jun. 2009 16:37

Hja potlej sm pa cigan. Ne posodim mu nič svojega, ker svojega nič nimam (oz da bi si sam kej kupil).

Nevem kašne fore imati vi, a ko pride folk h meni v mojo hišo (no hišo staršev) lahko počnejo kar hočejo pa ni nobenega problema dokler se ne delajo kšne pizdarije (nevem, da mi en nekj sfuka zanalašč). Če se kj ponesreči naj se pa.

Še manj problema pa vidim, če je punca pri meni. Če jo imam rad ji je normalno vse dovoljeno v naši hiši, ravno tako kot meni. Če se mi bo mati zmrdovala kaj počne bo s tem užalila tudi mene, ker če menim da nej dela kar hoče in mi to paše mi gre normalno to na živce.

Pa tako stvar deluje v obratni smeri. Jebeš zasebnost in ne vem kaj še, če si res tko dober kolega al pa nevem kaj itak ni skrivnosti, še manj pa predrznosti.

Sam morš vedet da je takih malo in da te marsikdo izkorišča ali pa misli da si malo blesav.

Hehe
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 05. Jun. 2009 21:34

Jz mam rada iz fantove strani, da je kanček spoštovanja do stanovanja, kjer živim z družino...pač nebi mi blo cool, če bi kar pršu pa mi gledal omaro, al pa hladilnik..pa kar brez vprašanja vzel nekaj za jest... Govorim torej res o kančku spoštovanja...da npr. najprej vsaj reče, da je lačen...in potem ok...lahko si vzameš kaj iz hladilnika..ni panike...ampak da vsaj vpraša...bom dovolila vse... :)
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 05. Jun. 2009 21:40

Kaj se je meni enkrat zgodilo. Pride en tip nekako približno tretjič k meni. In kaj stori? Enostavno se sprehodi po prostorih okrog. Kar odpiral je vrata in si ogledoval prostore.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 05. Jun. 2009 21:54

^^Predvidevam, da je kmalu postal bivši? :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 05. Jun. 2009 22:12

Pri mojemu je prov fajn. 2 leti pa pol sm večinoma kr pri njemu skos, štekamo se ful. Tikat mi je blo sicer glupo začet, ampak sm se pol navadla, ker so vztrajali. In tud normalno funkcioniramo, spijemo kavo, pogledamo TV, če mojega ni doma pa sm pri njemu. Skos je kej, tud u štacuno greva z njegovo mami komot alpa psa pelat skupi, sploh ni panike nobene.
Za jest in pit si vzamem če sm lačna (itak je kosilo in to, ampak pač vmes hočeš kej pojest) in mi je blo tud 300x povedano: če si lačna veš kje je hladilnik, če si žejna veš kje je vse, vzem si. Bi mi blo glupo da mi h riti nosijo in strežejo, sej niso moji postreščki. Vsakič k bi hotla pit: ej lubi, žejna sm. Nevem no.... Seveda tega nebi delala, če mi noben tega nebi reku, tko pa še danes slišim recimo: dej če si lačna si kr naštimi kar ti paše. Mojemu je pri meni mal glupo, ampak ga vedno zjagam: pejt v kuhno pa si vzem. In pol gre in je kul :D Tud pospravim posodo ko pojemo in dam v pomivalni stroj, pa ko se opere jo po omarah zložim. Tud zlikala sm že cunje, da sm njegovo mami presenetla in ker mi pač ni odveč in rada likam. Pa dnevno komplet pospravla in tko.
Pač nevem, tko smo se navadl in men je super res. Ful sproščeno se počutm, nikol se še nism tko počutla pr fantu doma, kot se pri mojem.
Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 05. Jun. 2009 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]