Kako domači smo lahko pri fantovi družini?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 285 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
To se mi zdi, da je čist odvisno, ali greš tja samo na obisk. Potem nimaš bit kaj domač tam.
Če pa si tam več časa in tudi kuhaš, popravljaš in ostalo delaš kot drugi, se mi pa zdi, da moraš že skoraj biti bolj domač.
Če pa si tam več časa in tudi kuhaš, popravljaš in ostalo delaš kot drugi, se mi pa zdi, da moraš že skoraj biti bolj domač.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
~NIA~ napisal/-a:na živce mi je šou pa bivši k jih je kr tikav kr takoj iz štarta, jst sm pa njegove skos vikala pa nikol nism rekla ti. pa še tist trapast ljubljanski naglas je meu + da se je stalno delal neki pametnga pri stvareh, o kerih se mu sanjalo ni.
trapast lublanski naglas... sej marsikateremu lublancanu se zdi pa primorski naglas trapast... jebi ga takle mamo!!!! zato pa pomoje mamo lublancanke se najrajsi lublancane al pa gorence!
mal OT...
am men se tut zdi vsekakor nujno da ohranis kr dobro mero bontona in se stabo Trnovcan glede tega tut brblizn ne strinjam
meje obstajajo bol ali manj mocno zacrtane in tega se je treba drzat in spostovat. če ti pa sede vloga klovna je pa to druga sam pol te bo pomoj tut bejba slej k prej neresno jemala.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Trnovcan napisal/-a:Joj žvita v isti bajti pa ne odpiraš hladilnika od njegovih staršev, če bi bil omejen s takimi gestami raje živim pri svojih starših ali pa sam.
Pa kaj hudirja imam jaz za iskat v hladilniku tasta in tašče
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
nikaragua napisal/-a:^^jez mislm da useen to negre v nedogled. jez mislm da pride okoli 25 leta cajt k je pocas treba izselit iz hotela mama!
tko da pol je pa uprasanje usazga posameznika al se bo zapufu do grla za 20-30 let ali bo ubrau ksno lazjo pot!
In lažja pot je?
Nimam šans, da grem na svoje.
Zato sva si z mojim kar pri njegovih zgoraj zrihtala stanovanje.
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Se tudi pridružujem tistim, ki pravite da naj bi Vikali. Tudi jaz še zmerom vikam vse od mojega fanta, pa čeprav mi je mama njegova še rekla, da nerabim, ampak se bi čudno počutila če bi jo tikala
Pa čeprav sva že dolgo časa skupaj ne grem v njihov hladilnik ali kamorkoli drugam, si ubistvo niti ne bi drznla...
Pa čeprav sva že dolgo časa skupaj ne grem v njihov hladilnik ali kamorkoli drugam, si ubistvo niti ne bi drznla...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
cvetkaaa napisal/-a:Trnovcan napisal/-a:Joj žvita v isti bajti pa ne odpiraš hladilnika od njegovih staršev, če bi bil omejen s takimi gestami raje živim pri svojih starših ali pa sam.
Pa kaj hudirja imam jaz za iskat v hladilniku tasta in tašče
Hrano.
It was forever..but it didnt last long..
- Trnovcan
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2009
~NIA~ napisal/-a:Trnovcan napisal/-a:Res nemorem razumet zakaj je treba biti tako zadržan. Bolje iti na svoje potemtakem, če nemoreš početi v hiši kar hočeš. Toj isto kokr kletka al pa kvajest vem.
ja nevem zakaj. a ko greš na obisk k prijatelju (ki ga mimogrede mogoče poznaš celo bolje kot punco, in dlje časa) tud kar stikaš po kuhinji, hladilniku???
drgač pa moja mami vika taščo, fotr pa vika taščo in svojo mamo. jst starih mam ne vikam.
niti ne vikam tašče in tasta. prvih 14 dni sm ju, pa sta rekla da nj neham, zdej smo pa itak tok domači, je prbližno tko kot da bi bla moja stric in teta
pa tud moj ne vika mojih, pa mu niso nč rekl da nj jih ne, ampak nekak sta mojadva full odprta pa taka in jima je vseen.. pa jst sm mu rekla da nj ju tika pač, da je bl normalno za slišat
na živce mi je šou pa bivši k jih je kr tikav kr takoj iz štarta, jst sm pa njegove skos vikala pa nikol nism rekla ti. pa še tist trapast ljubljanski naglas je meu + da se je stalno delal neki pametnga pri stvareh, o kerih se mu sanjalo ni.
Da lahko mu stikam tam tako kot on meni pa tudi kaj več še. Avto lahko dobi, denar. Zakaj do tega nebi imel dostop če sva dobra kolega in vem da mi ne bo naredil pizdarije in izkoriščal v nedogled. Jebeš te nepisana pravila, ki se jih večina drži.
Pa tut s takimi forami si naredim selekcijo folka s katerimi se najraje družim. Rajši imam totalno neresno žensko kakor resno, pač sej nismo stari 30 in več let zaboga ljudje...
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Glede vikanja se js strinjam s tistimi, ki so mnenja, d ne moreš fantovih staršev kar začet tikat, če ti tega sami predlagajo. No, js bi jih tudi, če bi mi predlagali, verjetno vikala, razen če bi bila to njihova res izrecna želja. Tudi pri nas moj oči vika mamine starše in obratno. Pa čeprav so si med sabo zelo domači, velik skup pa use, in čeprav npr. oči dostikrat mojega starega ata pokliče kar ata, ga vika. torej npr.: "ata, kaj potem bote ju3 prišli?" in ne: " ata, kaj boš ju3 prišel." to mi je en znak spoštovanja in če so včasih v znak spoštovanja vikal svoje starše in še bolj pogosto (niti ne tolk dolg nazaj) tudi svoje stare starše, je še bolj normalno, da boš vikal nekoga, ki ti je sorodstveno še manj blizu.
glede ostalih zadev v zvezi z domačnostjo s fantovimi starši pa sm tut js precej zadržana. skupi sva 7 mescov, pr njem doma ne prežvim dost časa, tko d se niti s starši ne vidm doskrat. sam kadar pa, sm res zadržana, pa čeprou se je vredu zgovarjat z njima dvema. nikdar in nikol se nebi prtaknila kakršnih koli stvari, ki niso moje (razen v fantovi sobi, pa še to nebi stikala), pa četudi staršev nebi blo doma. oki, sm že pomila posodo, skuhala, če sva bla sama, se stuširala z njihovim tuš gelom, ker ga sama nism mela s sabo, pa podobno, sam tuki je pa meja. verjetno bi bilo drugače, če bi se res tja preselila al pa d bi tm prežvela po cele viknde, sam ker se ne prvo, ne zadnje ne dogaja in se niti ne bo (če odštejem izjeme), ker sva dokaj bliz doma, se s tem niti ne obremenjujem.
nasploh sm pa js tko vzgojena, da pač ne motim tuje družine z mojim obiskom (npr. da bi uletela, kr med kosilom in ne počakala, d se najejo...ok, druga je, če sm že tam). vsaj pr ns je tko, d mamo pr takih zadevah radi mir. prav tako, kot moja mami nebi prenašala, d bi se tip usak viknd namalu k men in pr men visu 3 dni ukup non stop (glede na to, d nisva took delč), tko si predstavljam, da tudi starši mojega tipa tega nimajo radi. vsak ma pač rad svoj mir in zasebnost, ki ga nek tujec (vsaj na začetku) uniči. je pa seveda ful odvisno od človeka in njegove prilagodljivosti in tolerantnosti.
glede ostalih zadev v zvezi z domačnostjo s fantovimi starši pa sm tut js precej zadržana. skupi sva 7 mescov, pr njem doma ne prežvim dost časa, tko d se niti s starši ne vidm doskrat. sam kadar pa, sm res zadržana, pa čeprou se je vredu zgovarjat z njima dvema. nikdar in nikol se nebi prtaknila kakršnih koli stvari, ki niso moje (razen v fantovi sobi, pa še to nebi stikala), pa četudi staršev nebi blo doma. oki, sm že pomila posodo, skuhala, če sva bla sama, se stuširala z njihovim tuš gelom, ker ga sama nism mela s sabo, pa podobno, sam tuki je pa meja. verjetno bi bilo drugače, če bi se res tja preselila al pa d bi tm prežvela po cele viknde, sam ker se ne prvo, ne zadnje ne dogaja in se niti ne bo (če odštejem izjeme), ker sva dokaj bliz doma, se s tem niti ne obremenjujem.
nasploh sm pa js tko vzgojena, da pač ne motim tuje družine z mojim obiskom (npr. da bi uletela, kr med kosilom in ne počakala, d se najejo...ok, druga je, če sm že tam). vsaj pr ns je tko, d mamo pr takih zadevah radi mir. prav tako, kot moja mami nebi prenašala, d bi se tip usak viknd namalu k men in pr men visu 3 dni ukup non stop (glede na to, d nisva took delč), tko si predstavljam, da tudi starši mojega tipa tega nimajo radi. vsak ma pač rad svoj mir in zasebnost, ki ga nek tujec (vsaj na začetku) uniči. je pa seveda ful odvisno od človeka in njegove prilagodljivosti in tolerantnosti.
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Trnovcan napisal/-a:Res nemorem razumet zakaj je treba biti tako zadržan. Bolje iti na svoje potemtakem, če nemoreš početi v hiši kar hočeš. Toj isto kokr kletka al pa kvajest vem.
ne moreš se obnašat in delat kar hočeš v tuji hiši, vsaj po mojem.tudi če je tam doma tvoja punca ne moreš bit tako nespoštljiv.moraš imeti neko mero vljudnosti. doma lahko počneš, kar želiš, če ti že starši vse dovolijo(ni to neka dobra vzgoja,ampak ok), ne pa v neki tuji hiši.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Trnovčan, domačnost in sproščenost gresta še vedno lahko z roko u roki s spoštljivostjo. Da prpelem dam tacga desca kt si ti, ne bi blo konca situacijam, u kerih bi mi blo nerodno in neprijetno namest njega ...
Ne glede na to, kok močna so prijateljstva (k se že omenjajo tut prjatli) in kok prisrčni odnosi s partnerjevimi starši, usega si pač ni za dovolt. Pa ne gre za nezaupanje, skrivanja in skriunosti (dildoti, pištole, kupi dnarja, čudaške zbirke dvejst let starih vloženih kumarc, ...), ampak preprosto za to, da ma usakdo pravico do intime (pr nekomu se ta začne že sam z ustopom u njegovo hišo, pr drugih za vrati spalnce, pr tretjih na dnu ta spodnga predala), kero je treba spoštovat. Da o tem, da tast in tašča s tabo pač nista na istmu pašniku zganjala krau, ne govorim.
Ne glede na to, kok močna so prijateljstva (k se že omenjajo tut prjatli) in kok prisrčni odnosi s partnerjevimi starši, usega si pač ni za dovolt. Pa ne gre za nezaupanje, skrivanja in skriunosti (dildoti, pištole, kupi dnarja, čudaške zbirke dvejst let starih vloženih kumarc, ...), ampak preprosto za to, da ma usakdo pravico do intime (pr nekomu se ta začne že sam z ustopom u njegovo hišo, pr drugih za vrati spalnce, pr tretjih na dnu ta spodnga predala), kero je treba spoštovat. Da o tem, da tast in tašča s tabo pač nista na istmu pašniku zganjala krau, ne govorim.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ninni_89 - Komunikatorka
Aloha napisal/-a:Trnovčan, domačnost in sproščenost gresta še vedno lahko z roko u roki s spoštljivostjo. Da prpelem dam tacga desca kt si ti, ne bi blo konca situacijam, u kerih bi mi blo nerodno in neprijetno namest njega ...
-
ninni_89 - Komunikatorka
Aloha napisal/-a:Trnovčan, domačnost in sproščenost gresta še vedno lahko z roko u roki s spoštljivostjo. Da prpelem dam tacga desca kt si ti, ne bi blo konca situacijam, u kerih bi mi blo nerodno in neprijetno namest njega ...
Prvi neprebran prispevek • 285 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov