Kako domači smo lahko pri fantovi družini?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 02. Sep. 2007 13:28

In obratno. Namreč.. vsaka družina ima svoje značilnosti. Nekaterih ne moti, če po določenem času, ko si pri fantu večkrat,tam prespiš,kaj poješ...Greš sam v hladilnik in si vzameš kar ti paše. Si greš sam iskat za pit. In podobno. ampak tudi take reakcije lahko vodijo do konfliktov,recimo tega da nekega dne pa vzameš nekaj kar je nekdo drug mislil pojesti. In iz tega je lahko cel halo,pač nekomu stopiš na žulj.
Zanima me kako pri fantih/puncah doma funkcionirate. So vaše družine take da ste v njej gost, vedno in samo gost, kar pomeni da se vam postreže.Če ste lačni poveste in dobite za jest.Če ste žejni poveste in dobite za pit.Ne dogaja pa se da bi sami skakali po kuhinji,odpirali predale,gledali v hladilnike in si vzeli kar vam trenutno zapaše. Torej,kako?
Meni so doma že povedali.Ko se odselim sem v tej hiši gost in ne morem več brskati po hladilnikih in predalih,ker tudi oni ne bodo pri meni.Meni se to zdi prav,pa vam?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Sep. 2007 13:36

jah, ni mi problem it v kuhinjo in za oba s fantom kavo skuhat. ampak to raje počnem takrat, ko sva sama. pred njegovo mtko bi mi bilo pa verjetno res malo neprijetno za njenim štedilnikom stat.
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 02. Sep. 2007 13:44

Js pri njemu nism tko domača kot on pri meni..če sva pri njemu in sva sama doma si včasih zapit vzamem,to je pa tud vse.Sploh je pa njegova mami tko prijazna in ustrežljiva,da mi sploh ni treba rečt da sm žejna al pa kej podobnga,pa mam že vse pred nosom :) On si pa pr men sam vzame zapit,včasih tud za jest,je tud že sam kuhal pr men..čeprov me vedno vpraša,ne gre sam brskat po omarah.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 02. Sep. 2007 13:44

Mene je bilo tega ful strah, da bi pri fantovi družini zgledala, kot da se vsiljujem. Nekaj časa sploh nisem upala nič jesti, razen če so mi starši posebaj ponudili. Po par letih sem potem normalno začela tam občasno jesti kosilo ali malico, še zdaj (po 6 letih) pa ne grem kar v hladilnik in nekaj vzamem-vedno vprašam fanta, če lahko nekaj pojem (npr. če je jogurt kupljen posebaj za koga). Sicer navadno nimajo tako in se lahko poje vse, kar je v hladilniku, ampak jaz vedno vprašam, ker bi mi bilo zelo nerodno, če bi potem nekdo iskal neko hrano in je več ne bi bilo. Tudi drugih stvari si ne sposojam kar tako, vedno vprašam.
Tudi fant pri nas vedno vpraša, čeprav imamo tudi mi načelo "vse v hladilniku je od vseh".
Edino če sva sama (če so starši na morju ali kje drugje), si pač vzamem za jest kot da sem doma, preden pridejo nazaj, pa nakupiva tisto, kar oni običajno jejo oziroma kar je pač bilo v hladilniku.
Kar se tiče obiskov v lastni hiši, so mi sicer dali vedeti, da bo moja soba postala nova pisarna :wink: ampak glede hladilnika in predalov pa mislim da bo ostalo isto, ker tudi zdaj, ko gremo k babici, kjer smo včasih živeli, lahko vse vzamemo sami. Res pa je, da tudi meni doma redko kdo hodi kar tako v sobo (še največkrat mama), pa tudi jaz ne grem recimo k sestri in ji tam jemljem stvari, vedno prej povem.
Houd de wereld tegen
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 02. Sep. 2007 14:50

Ja pri sovemu jem, le če je celotna družina, sama si nikoli ne vzemem. Se mi ne zdi, da sem tak lačna, da nebi mogla počakat do doma. Pa tudi nočem, da bi bila tretji otrok pri njihovi družini.

Pijačo si sama vzemem, ker je ponavadi na mizi in mi ni treba stikat po hladilniku in omarah. Če pa slučajno ni na mizi pa rečem kr svojemu in mi prinese.

Ja pa tudi njegova mama prijazna in mi ponavadi vse prinese pred nos. :)

Ko on pride k meni si podobno ko ja ne vzema stvari iz hladilnika, pa tudi za pijačo me ponavadi vpraša, vendar no to vedno odgovorim da zna kje so kozarci pa si naj vzeme.

Držim se načela, da ne stikam po hiši, ker meni tudi nebi bilo všeč da se bi po moji hiši stikalo.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 02. Sep. 2007 15:00

No pri mojem bivsem in prvi resni zvezi, so me vedno vprasal če bom pila in jedla (in da naj si kar sama postrrezem).Čeprav mi je blo res grozno njim v hladilniku brskat jasno tega tud nikoli nisem naredila. Sicer so bili pa zelo ustrezljivi v vsem tako da ni bilo problemov.
Jz osebno lih ne bi brskala po tujih hladilnikih in kuhinji,raje vprasam :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 02. Sep. 2007 15:59

Jaz pa pri njemu hladilnik odprem in not pogledam, sam vn mi mora pa on vzet :lach: tud če sva sama hehe.
Js si za pit vzamem sama, ampak velikrat mi da on, sploh takoj ko pridem da mi natoči nekaj. Je pa tudi tko, da si on pri nas bog ne daj vzame kaj sam (pa bi si lahko) tko da si jaz tudi pri njemu pustim streči. In če mi njegovi kaj rečejo tud povem zakaj ne vzamem sama - ker je on tud pri nas tak zajček :D

Kar se pa tega doma tiče da ne bi več smela v hladilnik pa to, pa pomojm bi loh. če bi bla lih lačna pa na obisku, pa sama bi si valda za pit vzela. Ne pa da bi pol to domov nosila. Po predalih bi pa tud brskala če bi mogla kej poiskat - sej bi bla itak 'doma'.
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayikaaa » 02. Sep. 2007 16:26

jz pa sem tolk domača,da si sama vzamem za pit pa za jest pa vse .. sicer me vedno vprašajo če sem laćna itd. .. ampak oni so mi sami rekli da za njih nisem več gost,ampak sem domača že :) tak da je vse super .. če pa rečeš,a lahko to in to,se pa njegov oče dela norce iz tega,češ zakaj sploh sprašujem :D on pa pri mn ni tk domač..ko sma sama je..če pa so doma pa ne
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 02. Sep. 2007 16:30

Js ne bi mogla pri fantu doma sama stopit do hladilnika / omare in si kaj vzet. Vedno me vpraša če bom kaj jedla ali pila, in mi potem tudi on vse pripravi. :) No, včasih si vzamem kozarec in natočim vodo sama, ampak to zelo redko.
On pa je pri nas bolj domač, sploh če sva sama, kar mi je zelo všeč. Ni mu problem odpreti hladilnika, si vzeti za pit, za jest,... :razz:
Čeprav mi je že reku, da se naj počutim pri njemu kot doma, se ne morem. Ni isto brskat doma ali pa drugje.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 02. Sep. 2007 16:35

Hm.. Pri njemu doma mi morajo skoraj v usta dajat, ker si nikoli ne upam sama nič vzet za jest. Full mi je neprijetno! Verjetno zaradi izpada njegove mami par mesecev nazaj in imam to še vedno nekje zadaj (pa čeprav se sedaj super razumeva)..

Pri meni doma je pa on že čisto domač (logično, saj že par mesecev živi pri meni :D )
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
pikec20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a pikec20 » 02. Sep. 2007 16:41

Pri meni so rekli če pripeljem kakšno da lahko hodi v hladilnik samo po omari ne sme štefnart,tako da imamo zmenjeno.(samo je še nimam,v tem je problem) :?
_zwezdica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _zwezdica_ » 02. Sep. 2007 16:57

ja pr men pa zgleda tkole,pravi mi da mam najbolšo taščo na svetu in v primerjavi kar sm prebrala tuki je nasprotje.v hladilnik ne hodm po hrano razn takrat ko jih ni doma.drugače pa ful slabo kuha in pol k včasih nočm jest k mi je ful zanč rečm da nism lačna in pol sm finesa pa nwm kaj še.pa ma se za ful pametno,pa sploh v službo ne hodi. :)
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 02. Sep. 2007 17:13

Pa dajte zraven napisat se kak dolgo ste ze v zvezi ali vsaj kak dolgo ze redno hodite k njemu in on k vam. Ker jaz mislim, da je razlika ce ti prides k fantu 1. in gres v hladilnik ali ce prides k njemu 390. in gres v hladilnik nekaj iskat.
Sicer sem jaz s fantom skupaj ze 3 leta in si pri njih tud sama kaj vzamem iz hladilnika. Sicer mi tega ni potrebno delati, ker ce mu povem, da sem lacna mi kaj naredi in tudi ce sem zejna. Vcasih tud skupaj naredima, jaz za njega...
Ker ima se dva brata in smo vcasih vsi tam na kosilu, tud od brata punca, midve njegovi mami veliko krat pomagama tudi kaj pripraviti pri kosilu... Sicer ce je kaka posebna stvar, ki bi jo zelela iz hladilnika ali kaka cokolada vedno vprasam, ceprav vem, kaki odgovor bom dobila, ce pa zelim sok, sendvic, ipd. pa ne sprasujem vec in preprosto vzamem.
Pri meni je isto, vse zelo sprosceno, vse kar imamo doma je tudi za njega, vcasih kakse stvari se posebaj za njega :)
Glede tega, kako pa bo, ko sem bom odselila in prisla domov samo na obisk pa vem, da bi mi mama tud sama rekla, ce bi samo sedela in cakala na kaj, da vem tocno kje je kaka stvar in naj se kr zmigam in vzamem :D Isto je tudi pri babici. Ce sem zejna, ne tecem po njo, da bi rada pila, ampak si nardim...
Sicer pa sem imela s tem, da bi jedla pri fantu, na zacetku ful tezave, ker mi je blo ful nerodno. In potem, ce sem prisla zvecer k njemu in tam prespala nisem hotla jest z njimi vecerje pa sem bla potem tak lacna, da spat nisem mogla in mi je fant ful dosti krat ob enih ponoci delal sendvice :lol: Saj vem, da sem cudna. Njemu pa je blo ful nerodno, ker dosti poje (sportnik) in moja mama je ful na hece in ga vcasih zabava, ampak nic grdega :)
Uf, sem se razpisala...
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Sep. 2007 17:13

Hm..karkoli tam jeva, jeva skupej :P
ni problema, če kdaj vzamem kak jogurt(nebom vzela, če vidim, da majo samo enga..)al pa karkol..pit si sama hodim iskat.. tud za jest si nrdim večkrat sama(in njemu), mami pomagam pospravljat kuhinjo po kosilu itd.. Edin mogoče sm malpreveč domača z nogami na mizi v dnevni :D :D ampk sm se navadla, ker pač fant to počne, njegov brat tud če gledamo tv pol sm pa tud jz komot/mi tud fant reče, da dam noge gor. Njegova mama ni pokazala nobenih slabih znakov, da ji karkoli nebi blo prav, ko sm jz tam :)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 02. Sep. 2007 17:36

Smetka_ napisal/-a:
Meni so doma že povedali.Ko se odselim sem v tej hiši gost in ne morem več brskati po hladilnikih in predalih,ker tudi oni ne bodo pri meni.Meni se to zdi prav,pa vam?

Meni so to ne zdi prav. Ker ti si itak 1x tam živela in to so tvoji starši in se mi zdi neumno da ko si pri njih na obisku si ne smeš sama vzet soka iz hladilnika. Drugače pa tko ko sem pri fantu se lih ne obnašam kot da sem doma. Edino ko je sam in ko mu kaj skuham pa tko. Drgači sok si tut sama vzamem ( ko so njegovi doma), zdej pa glih po predalih stikala pa take reči itak da ne.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov