Kako domači smo lahko pri fantovi družini?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

suzika18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suzika18 » 01. Jun. 2009 17:36

js sm njihova že. mama mi posebej kuha, sama si vse vzamem,skupaj kuhama.... zakon mama!! mislim rečt tašča
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 01. Jun. 2009 20:35

Jaz se počutim pri njemu doma srednje domače. O, za jest si že sama vzamem - ker mi bo drugače tašča na mizo prinesla 1001 stvar (od 3 vrst salam, sirov, namazov... ni da ni). Če sem žejna, si vzamem kozarec in nalijem. Z mize pospravim za sabo, če pomagam pri kuhi, naredim kaj brez da mi reče. Večkrat se ponudim, da kaj pomagam postorit. Če sva s fantom sama dlje časa, mu pomagam pri čiščenju, pomivanju. Nisem pa še toliko domača, da bi sama od sebe šla kosilo kuhat (imam nek rešpetk - je le taščina kuhinja) - pomagam pa vedno, da bi se tuširala pri njih (če sva dlje časa sama, ja, drugače ne) - ponavadi pa itak pridem en dan popoldan oz. na večer in grem drugi dan domov (predno grem k njim se doma stuširam in ko se vrnem se spet doma stuširam), na kraj pameti mi ne pride, da bi uporabila taščino kozmetiko (če se že tuširam pri njih, imam vse stvari s sabo). Ne morem biti toliko domača, ker sem le v tuji hiši. Tako pač imam od nekdaj mnenje.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 02. Jun. 2009 7:55

..
Zadnjič spremenil Ajča, dne 02. Jun. 2009 7:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 02. Jun. 2009 7:56

Od mene se pričakuje, da sem domača, sproščena :) . Sicer sem zelo malokrat pri njemu, ker sva večinoma pri meni, ker imam večjo posteljo. Tako, da ko sem pri njemu, si vzamem za pit, tut za jest sem si že pripravila, za stuširat tudi ni problema (zvečer počakava, da se drugi, če grejo spat in potem greva midva). Imam pa en respekt, tudi nisem tolk sproščena kot naj bi bila, kar je verjetno posledica, da sem res samo parkrat letno tam. Udomačit se ne mislim, ampak stvari kot stuširat se, za pit si vzet, kako nevsakdanjo debato vsekat, so mi pa samoumevne po dveh letih in pri takih starših.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 02. Jun. 2009 11:05

hm..midva pa živima zase. in ko sem prihajala samo še tako k njemu, si tud nisem sama jemala iz hladilnika, čeprav je živel sam..nekak mi je blo nerodno, čeprav mi je skoz govoril, da si naj vzamem..
kar se pa tiče njegovih-še sam si ne vzame, kaj šele, da bi si jaz :) Pri mojih si on tud ne vzame, jaz pa še kar, navsezadje, sej pa nisme tujec, še vedno sem njihova :)
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 02. Jun. 2009 13:42

jez sm tut uiber proti da se pr tipu cis odomacis ali kontra. glede nato da sva skupi sam vikende in da je en pr enmu ali kontra bom pa rekla tko.

on je abolutno bl zadrzan, ampak so tut moji tastari uiber do njega tko da tle so fulll postavlene meje. se mi zdi da se sprosti sam k njiju ni doma (nasreco ju skoraj nikoli ni k je on pri meni).
pr njemu je pa tko... jez normalno cvekam z usemi, ampak se zmer ce hocem jest bom svojmu namurila da greva skupi, isto za tuserat se.... ceprou zadnic neki ni hotu jet pa sm bla jez ze kr dobr pjana :twisted: pa sm sla sam vn na teraso pa rekla ce lohka dobim pac brisaco da bi se rada tuserala pa se je mami njegova zacela tko prisrcno smejat pa mi valda ustregla takoj :D pa recmo k je on dopoudan v soboto v soli pa jez spim sama v njegovi sobi pa pac k se zbudim grem normalno do ostalih na kavico pa cigaret pa mi noben nc ne rece. prou lepo kremljajo. edin bedn mi je ce se kej dela da mi noben nikol nc ne rece! dobesedno tut ce usi delajo jez pa izlezavam pa se ponudm pa mi kr noben noce nc rect. ceprou zadnic k je biu moj cistbogi k je iz sole prsu in sou spat sm jez namest njega nardila kusiu ker ga je mami ze zutri pac dolocila. nevem pac mi je kr cool da je tko kokr je.
se pa v kratkm mislva udomacit ubadva pr men doma tko da pol bo cist drgac!
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 02. Jun. 2009 16:29

Roko na srce, ne maram pretirane domačnosti, ne z moje ne s kontra strani.

Popolnoma dovolj se mi zdi, da imaš pri fantu zobno ščetko, ostale stvari pa sproti prinašaš in odnašaš. Niti si ne predstavljam, da bi si sama postregla iz njihovega hladilnika, ali bi celo bivala pri njih, ko staršev ni doma, kaj šele, da bi si s taščo delila kozmetične stvari pa čeprav, bi bila ona nad tovrstnim mojim početjem navdušena in bi se dokončno počutila ljubljeno :P
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 02. Jun. 2009 18:55

^pri meni je že tako. oz. ko sva pri njih (jaz tam še nisem pretirano domača), če gre ravno dol, mu rečem, da bi ne vem, čokolado ipd. ali pa če sem lačna greva skupaj dol, in si skupaj narediva nekaj za jesti. da bi sama šla dol in šarila po kuhinji in hladilniku mi ravno ni.

drugače pa sva itak večinoma pri nas, on je skoraj tri leta že skoraj vsak dan pri meni pa še vedno ni navajen iti sam v kuhnjo si naredit za jesti ali po pijačo ali karkoli. sicer ga zdaj navajam malo bolj in se že manj upira :) tudi tušira se nerad, ko so naši doma.

drugače pa neka distanca itak mora biti. ne predstavljam si, da bi začela kar uporabljati taščino kozmetiko. :? pa da bi kar nekaj pospravljala in urejala po stanovanju. ko pridem tja, se počutim kot na obisku (edino v fantovi sobi sem kar domača) in niti nimam nobene želje, da bi se glede tega kaj spremenilo (razen če bo slučajno kdajkoli situacija nanesla, da bom začasno živela pri fantu). :)
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 02. Jun. 2009 19:12

^^to bi pa tut jez rada vedla kako se lohka ene tok udomacijo jao!!!!

k recmo hladilnik pa kozmetika v kopalnici se mi zdi pa useen tok zasebna zadeva da nemors kr stafnat pa uporablat use k ti pod roke pade!!! ajde tut jez sm cist udomacena v njegovi sobi sam drgje pa tut prblizn da ne!!!!l
ajde sej je men tut tasca kupla tko bl za darilo kokr za kej druzga zobno scetko pa milo pa sampon za lase pa deodorant k je vidla da skos tovorm sm pa ke v torbici pa mi je blo mal bedno ampak pol sva se pogovarjale pa je sam rekla da me ma pac full rada pa da jo mot da okol prenasam pa da je tut pogruntala da ne uporablam njihovih zadev in da mi pac podarja za rojstn dan ta kompletek ker me je uzela ze za svojo :oops:
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 02. Jun. 2009 20:01

Jaz sem pa bla že tolko časa tam da bi bilo čudno da si ne bi nikoli nič iz hladilnika vzela, ono ko je že moj meni težil ko je kaj delal pa prosil da mu prinesem meni je bilo pa čudno ko pač kot ste rekle, ni moja hiša ... taščine kozmetike pa tudi ne bi uporabljala, sem si kar lepo kupila svojo ščetko, svoj šampon, gel in deo, briga me če oni vsi isti šampon uporabljajo, meni se pač gre da imam lepe lase, 'tašča' itak vedno kupi pač prvi šampon ko ga najde. Da bi jaz kaj pospravljala okoli ali pa prestavljala se mi tudi ne zdi, ker pač ne morem jim jaz kar neki prestavljat in pospravljat ... na splošno je problem ko se jaz počutim bolj kot gost, oni pa hočejo, da sem domača, in kot sem prej rekla, je vključeno tudi kako pametovanje, pa imam občutek, da stalno nekaj pričakujejo (da bom pospravljala po hiši, kuhala ...), čeprav nihče nič ne reče. Ne vem, oni imajo vse tak skupno, mene pa to ful moti, ko sem navajena, da imamo vsaj svoje (npr. blazno me je motlo ko je njegova sestra kar vzela mojo zložljivo marelo ne da bi vprašala, in ko sem šla jaz ven seveda marele ni bilo, njihove so bile pa vse one velike in nerodne, no in potem jo je on branil v stilu 'pa veš da ona je drugač navajena ...' - se mi zdi, da bi vseeno morala vprašat! ). Bi rekla da so oni preveč domači z mano in ne obratno.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 02. Jun. 2009 20:45

nikaragua napisal/-a:ajde sej je men tut tasca kupla tko bl za darilo kokr za kej druzga zobno scetko pa milo pa sampon za lase pa deodorant k je vidla da skos tovorm sm pa ke v torbici pa mi je blo mal bedno ampak pol sva se pogovarjale pa je sam rekla da me ma pac full rada pa da jo mot da okol prenasam pa da je tut pogruntala da ne uporablam njihovih zadev in da mi pac podarja za rojstn dan ta kompletek ker me je uzela ze za svojo :oops:

meni je tudi tašča kupila zobno ščetko, lonček itd. ker je vidla da sama ne bom tako pogumna da bi pustila ščetko kar pri njih in sem vedno vse tovorila s sabo. Samo kaj če mi je kupila najbolj mehko zobno ščetko, s katero se mi zdi da si sploh ne očistim zob, ker sem navajena na trdo :cool: tako da zobra ščekta še vedno pride vsakokrat z mano v toaletni torbici :razz:

mi2 sva skupaj skoraj 2 leti, ampak se pri njih še vedno počutim kot gost (1x na teden pridem na obisk ali prespat) in tako se mi zdi tudi prav, nimam nobene želje po tem da bi se udomačila, čeprav me ima tašča ful rada.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jun. 2009 20:46

No s sedanjim sem še zelo neudomačena, ker sem tam v osmih emsecih samo 2x prespala..on pri meni še nikoli...Tako da, ko pridem tja...sem gost...

Lahko pa več povem kako je blo pri bivšem...Glede na to, da sem vsaj 1 dan v vikendu tam prespala...sem se pač tuširala...V fantovi sobi sem imela seboj nekaj spodnjic, zobno ščetko in glavnik..pa eno majico za spat. ampak to sm mela vse v eni torbici..na svojem mestu:)

Kar se tiče prehranjevanja...nism rada stikala po hladilniku, zato sm kar svojmu potožila, če sm bla kej lačna ...tud glede kosila...pri pripravi kosila se nism hotela sukati okol štedilnika, ker je kuhnja že tako bla majhna..,..pa tud predvidevam po moji mami, da bolš da se ne vtikam, ker bi ji štrene mešala....ponudila sem se za pomoč..to je bilo pa to. Načeloma sem pa tudi vedno pospravla posodo iz mize in jo pomila al zložila v pomivalni stroj.

Mi je pa všeč, če fant v moji družini ni popolnoma udomačen, ker...nek odnos pač more bit..in raj vidm da je mal "zadržan", kot pa da kar navali narode na omare, hladilnik....da stika..in da še kej nepotrebno komentira...

Najbolj mi je šlo na jetra, ko je bivši kar vkorakal v stanovanje. V našidružini mamo navado, da kratko pozvoniš in vstopiš..tako vsaj veš, da je nekdo prišel..ne pa da ti gredo kocine pokonc, ko kar naenkrat slišš neke čudne zvoke iz hodnika...Sam se na to ni nikol navadu.
Pa enkrat sva pico delala in je bil tok pametn, da bi ga najraj nekam poslal. Ne vem..če ti prideš nekam si v podrejenem položaju..ne morš tam neki pametovat..in pol se je strmu.... :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jun. 2009 20:53

Jaz očitno še doma nisem čisto udomačena, ker mamino kozmetiko pustim pri miru :D

V zvezi s to temo mi je pa že to nekoliko nepredstavljivo, da bi bila pri fantu medtem, ko njega ne bi bilo tam. Situacija je nekoliko drugačna pri tistih, ki ste bolj daleč narazen doma, pri nama pa res ni bilo nobenega razloga (in tudi pri nekaterih drugih parih iz te teme ga ne vidim :P ), da bi ostajala tam, on bi šel pa v službo, na faks,...
Doma sem pač tam, kjer sem doma, k tipu sem pa hodila zato, da sem njega videla, ne zato, da bom v njegovi sobi na compu, medtem ko njega sploh doma ni.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jun. 2009 21:03

Enkrat mi je blo tko gadn, k je on reku naj kar ostanem in spim naprej, on bo šu pa v službo..in ko se zbudim naj se pač normalno zrihtam, pozajtrkujem in grem.

Jooj...prov spomnm se kako bedno mi je blo k sm tam v kuhni bla sama..pa si kruh vzela..pa hladilnik odpirala...sj njegova mami, k je nek mimo pršla, je itak rekla, naj si vzamem..sam men je to tok neprijetno. Po drugi strani pa tud nisem želela da me pidenajo..da more njegova mami v kuhinji celo razstavo narest na mizi.. Tisto ej blo privč in zadnjič
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 02. Jun. 2009 21:50

^^zakaj si si pa pol sploh jemala? a je tok tezk it na poti na faks al kamorkol ze, u pekarno in nekaj pojest? no, ce ti je blo res neprijetno, js vem da ne bi tam jedla, ker men bi blo isto full bedno :P

drugac pa a kam grete tako z njegovimi starsi? mene so ze ene dvakrat peljali skup u kino, pa na kosilu smo ze bli parkrat, pa na tortici, pijaci, tut sama z njegovo mamo in njegovo sestro smo enkrat ble...in mi je bedno k itak vedno oni placajo (valda ne bom js placala racuna za celo familjo), pol pa kr nevem kak se naj zahvalim :D ahh...pa tut drugac naju ful vabijo na kake predstave, izlete, v gore, karkol, pa je men ful bedno, ceprav se dobr zastopmo...vseen se ne morm cist sprostit in ne maram tega =)

drugac sm pa js pr njemu doma ciist domaca ko sva sama, je njihova kuhna moja :D sm kuhala in sm ga kr vnn nagnala, vse sm preiskala kje je kaj in lepo kuhala...k sva bla par dni pr njemu ko jih ni blo. to mi pa res ni problema. pa tut nevem kaj je takega da si njihov tus gel sposodim, ki je pac v tus kabini?!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]