Kaj vas najbolj boli

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Princesska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2004
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Princesska » 28. Sep. 2005 12:43

Mene pa najbolj boli to, da se tista oseba ki jo maš najraj igra s tabo in se sploh ne zaveda kaj se dela, da te uničuje malo pomalo...ne zaveda se da te ubije, ker ona ne čuti tako kot ti...
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 28. Sep. 2005 12:50

2good4u napisal/-a:najbolj me boli, ko opazujem kako moj dober prjatu ali prijateljica, starši, znanci, trpijo, se mučijo, so žalostni in jim nikakor ne morem pomagat.

Boli me, ko me je prjatu vprašu, zakaj ravno jaz, kaj sem komu naredu...in nisem znala najti odgovora na to vprašanje.

Boli me, ko trpim in ni nobenega okoli mene, da bi me pocartu in me stisnu k sebi in mi reku, saj bo bolje...

Boli me, da se mi človek laže v obraz, jaz pa dobro to vem...ampak oseba še vedno laže...

Boli me, ko se zavem, da nekomu ne morem več zaupati, ker je izrabil moje zaupanje.

Boli me, ko vidim starejše ljudi, ko sami hodijo naokoli in se potem sprašujem kdo jim bo pomagal, ali imajo družbo, ali so mogoče osamljeni in nesrečni?

Boli me, ko gledam kako se ljudje obnašamo drug do drugega in si delamo krivice in si zadajamo bolečine, se zmerjamo, sovražimo...

Se podpišem pod tole! :zustimm:
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 28. Sep. 2005 13:06

Boli vse našteto, pa še kakšna stvar zraven. :D
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 28. Sep. 2005 14:41

laž in zahrbtnost! :evil:
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 28. Sep. 2005 14:42

Najbolj me boli če se ti kdo laže in se igra s tabo, še posebej pa če je ta oseba nekdo, ki ga maš FUL rad.... :cry:
Angels fall first...
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 28. Sep. 2005 15:09

Tudi jaz Full sovrazim neiskrenost, lazi... pa to se od osebe ki nebi nikoli pricakoval kaj podobnega!!
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 28. Sep. 2005 15:50

laž...ali pa izkrivljanje resnice, da mi nekdo samo na pol nekaj pove, bistveno pa zvem od koga drugega! To je zame prikrivanje, kar je isto kot laž
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 28. Sep. 2005 17:47

Mene najbolj bolijo kake zarote proti men, ko imam pred očmi človeka, ki zbira nož, katerega mi bo zaril v hrbet, ko se bom obrnila. Hinavščino ZELO čutim, sanja se mi o njej, prav moraste sanje, vidim jo v očeh teh ljudi. Evo, to me boli. Najprej so prijazni, potem pa...To me definitivno boli.

Boli me tudi, če jst komu z vsem srcem pomagam, tud če sama nimam ne sredstev ne časa, in potem ko jaz rabim pomoč, mi je dotični ni pripravljen dat.

Kar se pa drugih ljudi in trplenja tiče bi pa tako rekla. Duša pride na svet z nalogo, da se na tem svetu uči in pridobiva izkušnje. Če se bom komu zdela primerna rešiteljica muk, me bo poiskal, sama se pa ne bom na vso moč slilila, ker se lahko zgodi, da ne bo uspeha, ker ne bom taprava oseba, ali ne bo pravi čas za pomoč.
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petra5 » 28. Sep. 2005 18:42

BOLI ME:
ko me noben ne objame, pa vidi da sem potrebna podpore,

ko vidim koga od dražjih jokati,

ko se je zlo dobremu prijatlu obesil nejgov prijatelj s katerim sta skupaj odraščala , pa se mi je razjokal jaz pa nisem vedla kaj naredit, in sem samo strmela v njega, tega nebom nikoli prebolela :cry:

ko me prizadene moj fant...
pa še bi se našlo

smao če bom še vse pisala bom še žalostna ratala
Qualis vita finish ita
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 28. Sep. 2005 19:27

Mene najbolj boli če me nekdo kokr je blo omenjen vleče za nos ... mi daje napačne namige in me potem ko sm že vsa v oblakih popolnoma potolče ... :cry:
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 28. Sep. 2005 19:37

t-e-a napisal/-a:Mene najbolj boli če me nekdo kokr je blo omenjen vleče za nos ... mi daje napačne namige in me potem ko sm že vsa v oblakih popolnoma potolče ... :cry:

ja..kok je to žalostn občutk..ne sam občutk ker traja dalj časa..ko si že čist zasanjan..se ti v mislih odvijajo dogodki za katere mislš da se bojo končno uresničl..in kr naenkrat..puf..konc..zdj se pa sprjazn..ahh
say it right..
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 28. Sep. 2005 22:02

- ko te oseba, ki jo imaš res rad prizadane in se potem obnaša kot, da nč ni blo
- ko eni ljudje (predvsem starši oz. v mojem primeru fotr) sploh ne upoštevajo tvoje želje, čusta, razmišljanja, ker "vejo" kaj je zate najbolje (in majo mal mn k celo prihodnost že namišljeno zate :? )
- ko te nekdo ignorira
- prevara
- laži, ampak hvala bogu s tem nimam lih velik opravka, ker znam zlo dobr ocent kdaj kdo laže, tko da mi pomoje sploh noben ne upa :P
- pa še kej bi se najdl...
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatka Mala » 28. Sep. 2005 22:26

puma napisal/-a:izdaja.

ja to bo to!zajema pa itak vse naštete faktorje.ampak mislm da ni hujšga kot da te izda nekdo kermu si zaupal,izdaja na bilokakšen način.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 29. Sep. 2005 10:11

ložica napisal/-a:
t-e-a napisal/-a:Mene najbolj boli če me nekdo kokr je blo omenjen vleče za nos ... mi daje napačne namige in me potem ko sm že vsa v oblakih popolnoma potolče ... :cry:

ja..kok je to žalostn občutk..ne sam občutk ker traja dalj časa..ko si že čist zasanjan..se ti v mislih odvijajo dogodki za katere mislš da se bojo končno uresničl..in kr naenkrat..puf..konc..zdj se pa sprjazn..ahh

tole je pr men isto...nardil se mi je včeri...
izjavla je oseba ko itak nima nič pošlihtan... :roll: :roll:
pa boli me ko mi prijateljica govori zelo grde stcari o nekomu in men to sploh ni ok ker je on men ful ušeč...

*ne prenesem tud prevar
*laži
*in najbolj mi grejo naživce ljudje ki samo čakajo da te lahka na nek način uničijo... :roll: :roll:
Uporabniški avatar
Karamela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Karamela » 29. Sep. 2005 13:42

pjotra napisal/-a:Kaj vas najbolj boli, da vas fant prevara, da vas kdo užali, da se vam kdo zlaže, da vam kdo kaj ukrade, da vas kdo vleče za nos, da kdo dela norca iz vas??

To, da ti porivajo nože v hrbet in jim ni niti žal.
Curiosity killed the Cat ...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov