Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
- boli me, da kadar ima hudič mlade jih ima zmeraj več...in ko začne it nekaj narobe, nikakor ni konca
- boli me da sem se za nekoga trudila, zdaj pa se je vse podrlo...še bolj me boli pa to, da se bojim da se bom v življenju še 1x opekla
- boli me da sem se za nekoga trudila, zdaj pa se je vse podrlo...še bolj me boli pa to, da se bojim da se bom v življenju še 1x opekla
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Trenutno me najbolj boli to, da ko se res trudm, da bi kej prou nardila, da bi jim blo doma všeč, jim ni. To, da po 12-ih urah domov pridm in si ne zaslužm niti enga prjaznga pozdrava ampak samo napizdevanje mene. To, da služm svoj dnar in ga očitno ne smem nč porabt. To, da me še mački lepš pozdravjo kokr pa vsi ostali doma. Boli me to, da sm črna ovca v družini. Boli me to, da očitno nism primerna za na turistico, ker debeli ljudje ne morjo hodt v hribe (izjava mojga starga ata). Boli me spoznanje, kako v redu družino mam.
-
Delilah* - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
- Kraj: Over the rainbow
LaBonita napisal/-a:- boli me da sem se za nekoga trudila, zdaj pa se je vse podrlo...še bolj me boli pa to, da se bojim da se bom v življenju še 1x opekla
se podpišem pod tole
-boli me še to, da se nekdo pretvarja kto da je vse ok, čeprav oba vema, da še zdaleč ni tako
-še vedno me boli spomin nanj
Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Boli me ker vsako noč poslušam prepir..boli me ker imam občutek da nisem nikjer zaželjena...ker se do mene vede kot da je vse v najlepšem redu,za hrbtom pa govori grde stvari..boli me ko nekdo ni iskren..boli me ker sem takšna do fanta,ker vem da ima svoje probleme...bolijo me predvsem besede o meni,ki naj jih jaz nebi slišala..boli,ko se trudiš devet let da bi izboljšal odnos do nekoga,vendar se izkaže da je še slabše kot na začetku..
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
to, da bom storila nekaj kar si niti malo ne želim storiti in vem da bo nekdo zaradi tega prizadet in ponižan, ampak moram to storiti, da lahko mirno naprej nadaljujem življenje, navsezadnje bom amo vrnila milo za drago
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
MiLLy napisal/-a:Zgodba mojega življenja. Da maš enga res rad, on pa do tebe ne čuti praktično nič.
(s tem da pr meni je malo drugače ker on čuti neki do mene)
boli me še
- to da bi jst vse nardila za njega, on to ve, samo je vedno tle tisti AMPAK, vedno se kdo utikava/uniči vse,.. preveč ovir je
- da še vedno upam da bo mogoče neki in to upanje bo še doolgo ostalo v meni
- zahrbtnost
- to da morem včasih koga razočarat in obratno
- to da mi gre zadnje čase vse narobe
- to da se trudim za šolo, pa mi vsi težko verjamejo kr mi gre slabo..
- to da vedno jst naje*em (na področju ljubezni), ne glede na to kaka je zgodba
- to da v preteklosti (in tudi zdej) nism upala marsikoga uslišat (k bi mi dal vse, predvsem doosti ljubezni), zarad NJEGA (on se pa je** okoli z drugimi)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov