Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
trenutno to da sem vs cas v njegovi blizini ampak on se ve ne zame. hudo je k ti nekdo tolk pomeni, je zraven tebe, ti pa ves da ne bosta nekoli skupaj. in to, da sem frendici vs cas na razpolago, ko pa jaz potrebujem njo, pa je ni nikjer in nima casa zame.. prav tak filing mam kot da se samo meni to dogaja.. pa da ni nobenmu mar zame
(mogoce je pa samo pms )
(mogoce je pa samo pms )
-
Mayikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2007
da se trudim za najboljšo prijateljico,da se bo v red spravla..in da ko hočem bit z njo je ona raje z drugimi in se zapira vase..na srečo mi postaja vedno bolj vseeno..ampak boli pa ful..ko veš da si mel tak super prijatlco ona ti pa uhaja pa čist po njeni krivdi
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Kaj me boli?
Boli me
- da bo letos minil že 7 Božič, brez očeta, babice in brata. Da se bom tovorila od hiše do hiše in poskušala biti z obema deloma družile. To, da bo moja mami najverjetneje takrat delala, in to, da še vedno nisem utišala želje po še enem skupnem letu, kot srečna družina.
- da sem imela lani celo leto najboljšo prijateljico, s katero sve lahko klepetale o vsem, a me je letos ko več nisve socimre čist odjebala. Dala sem ji šanso, da ostaneve to kar sve bile, a se ni potrudila. Ni poklicala za pijačo, ni kliknila na msnju, ni poslala smsa, ni se sploh več zmenila zame..
- da mi včasih kdo reče kaj na tak način, da začnem dvomit vase, v svoje sposobnosti..
- to, da se z fantom ne vidiva toliko, kot je nama obema želja
Boli me
- da bo letos minil že 7 Božič, brez očeta, babice in brata. Da se bom tovorila od hiše do hiše in poskušala biti z obema deloma družile. To, da bo moja mami najverjetneje takrat delala, in to, da še vedno nisem utišala želje po še enem skupnem letu, kot srečna družina.
- da sem imela lani celo leto najboljšo prijateljico, s katero sve lahko klepetale o vsem, a me je letos ko več nisve socimre čist odjebala. Dala sem ji šanso, da ostaneve to kar sve bile, a se ni potrudila. Ni poklicala za pijačo, ni kliknila na msnju, ni poslala smsa, ni se sploh več zmenila zame..
- da mi včasih kdo reče kaj na tak način, da začnem dvomit vase, v svoje sposobnosti..
- to, da se z fantom ne vidiva toliko, kot je nama obema želja
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
to da ne vem kako se odločiti, ker me srce še vedno vleče k bivšemu ki se mi je danes opravičil, in ga po eni strani želim nazaj, ampak nočem prizadeti sedanjega
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
**PuPa** napisal/-a:to da te ljubljena oseba iz neznanega razloga ignorira
Enako. To me pa tako prizadane. Ali pa če ti zameri eno čisto brezvezno stvar
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
Da mam dans RD-18 let, pa so se glih trije od unih kolegov k niso sošolci (ti so mi vsi čestital) spomnal name. Ostalim prjatlim je pa zgleda težk vsaj poklicat. Pa da me je poleg tega še zlo dobr kolega dans ful razočaru tko da ja super
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Da ljudje sam na svoje riti gledajo, pa da jim dol visi če s svojimi dejanji koga prizadanejo..WAaa
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]