Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Zvoncica napisal/-a:Hmmm, občutek, da me kdo ne mara (seveda ponavadi tisti, ki mi je všeč)
Sicer me pa najhitreje v jok spravi situacija, če me kdo obtožuje česa, česar nisem naredila. Pa mi ne verjame, če rečem, da ni res
Res je; pri meni je enako ...
Sovražim krivice / neutemeljena obtoževanja...
Drugače sem pa ravno pred nekaj dnevi razmišljala, kako me prizadane, če imam občutek, da me nekdo ne mara / mu grem na živce ... Saj vem, da vsem ne moremo biti všeč, pa vseeno...
- tedy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
kaj najbolj boli? boli ,če ljubljena oseba za katero misliš da nima pred teboj niti ene skrivnosti in ko naredi nekaj grdega ,potem vse prizna ,a eno malenkost pri tem početju zamolči ali priredi po svoje.
Zadnjič spremenil tedy, dne 22. Nov. 2007 16:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
porcelain napisal/-a:ko se končno odprem nekomu in pokažem čustva (kar mi je nekaj najtežjega v življenju) in potem tisti nekdo to izrabi proti meni..
OMG tocno to sem hotela zdaj napisati!
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
*LariSSa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2007
Boli me, ko lepo vprašam po kšni stvari pa dobim v odgovor en kup besed, ki jih potem ta obrača sm in tja... potem pa čez nekaj dni znova isto stvar vprašam, pa nima pojma kakšen je bil odgovor, pa pove nekaj novega... na koncu koncev pa le pove resnico... ma, a ne more človek že v prvo povedat resnice??
Pa največkrat se gre to za kšne mejhne, brezvezne stvari, k sploh nimajo pomena. Hmm, npr. joj danes ne morem it s tabo na drink, kr moram to in ono pa tisto... dej no, reč da se ti ne da, pa je čist ok
Ne vem no.. če človek laže že pr tšnih brezveznih rečeh, le kaj je potem s tistim zares pomembnimi... in tako se porodi vprašanje, a lahko tšnemu človeku sploh kaj zaupaš?? Ko reče dober dan, pa se morš res prepričat, če to drži??
Pa največkrat se gre to za kšne mejhne, brezvezne stvari, k sploh nimajo pomena. Hmm, npr. joj danes ne morem it s tabo na drink, kr moram to in ono pa tisto... dej no, reč da se ti ne da, pa je čist ok
Ne vem no.. če človek laže že pr tšnih brezveznih rečeh, le kaj je potem s tistim zares pomembnimi... in tako se porodi vprašanje, a lahko tšnemu človeku sploh kaj zaupaš?? Ko reče dober dan, pa se morš res prepričat, če to drži??
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
Mene pa najbolj boli dejstvo, da se trudim za druge ljudi, sem jim vedno na voljo za pogovor... mi zaupajo vse probleme (in se po možnosti pol jst namesto njih sekiram), pridejo sredi noči k men jokat and so on.. in potem mam jst slab dan/teden/whatever in bi rabla sam nekoga da bi me 3 minute (max) poslušu.. in guess what? redki so prpravljeni to narest.. dejansko me poslušata samo moja mati pa najboljša kolegica (:**).. ostali me pa vedno znova razočarajo s svojimi bednimi izgovori.. sam ei, izuči me pa ne.. ko rabjo naslednič pomoč spet ne morm rečt 'ne'.. eh..
Ti ne veš.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
mot me ignoranca, ko naprimer neki govorim pa pol gleda čez tebe al pa mesič piše...js morm pa vedn vseeee poslušat ku me res brigajo njene večne problematike z enim tipom (že odkar jo poznam)...pol norčevanje,pa to da ti človk ne zna rečt drujga kot aha,pa res ko maš probleme aja pa pozablam na večni sj bo in pol a veš ka se mi je nrdil
- ilijana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2007
- Kraj: ljubljana
tudi mene najbolj moti, da se vedno trudim za druge, ko pa sama rabim nekoga ko sem v stiski-pa ni nikogar.
Drugače pa me je v življenju najbol prizadelo to, da se je fotr-alkoholik fizično in psihično izživljal nad mano, mt je pa vse to pustila in gledala, prav tako sestra, samo da je njiju pustil na miru. Važno je bilo samo, da je bilo navzven vse tiho. Še zdaj ne razumem kako lahko to nekdo dopusti svojemu otroku in obenem vidi da ful trpi.
Res je grozen občutek ko nekoga, ki bi ti moral stati ob strani in ti pomagati ko ti nihče drug ne more, enostavno ne briga zate...
Drugače pa me je v življenju najbol prizadelo to, da se je fotr-alkoholik fizično in psihično izživljal nad mano, mt je pa vse to pustila in gledala, prav tako sestra, samo da je njiju pustil na miru. Važno je bilo samo, da je bilo navzven vse tiho. Še zdaj ne razumem kako lahko to nekdo dopusti svojemu otroku in obenem vidi da ful trpi.
Res je grozen občutek ko nekoga, ki bi ti moral stati ob strani in ti pomagati ko ti nihče drug ne more, enostavno ne briga zate...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]