Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
godnessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2007
- Kraj: lj
.twiggy. napisal/-a: mlada sem in rada bi se zabavala, ne bi rada v starejsih letih pogledala nazaj in se videla z enim fantom, s katerim se potem po tolikih letih le ni izslo in sem zamudila vse mladostnisko norenje. resnicno me mikajo vikendi zunaj s prijatelji, od katerih sem se seveda zaradi fanta zelo oddaljila, zelo me mikajo zabave, na katere so me ze nehali povabljati (jim tudi ne gre zameriti).
kok si pa pravzaprav stara č lahka vprašam? lej jst sm tud s fantom že skupi več k 2 let. in imam čas za prjatle in za njega. če te povabjo na zabavo ne vidim razloga zakaj nebi šla.če te ne vabijo več se jim uštuli. fant nj gre vn s svojo družbo in bo ql. ali bi se rada ozrla nazaj in opazila da si se odpovedala svoji ljubezni. ko imaš nekoga rad se najde pot, tko da zagotovo jo boš najdla
Drugač jst sm najbolj alergična na ljudi ki te opravljajo za hrbtom, pred tabo se pa delajo navečje prijatle.
povej mi v faco, ker ne bom nobenmo zamerla, sam ne si o men neki mislt, kar po vsej vrjetnosti ni res. pač zahrbtnost kaj čmo
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
*ne prenesem tega, da je prva beseda od moje mami, ko pridem za vikend domov, kolk sm se zredila. Enostavno sovražim mislel na to, da sem se zredila(četudi je to res in si ne priznam, čeprav je tukaj govora o 2 ali 3 kilah) in da me na to opominjajo ostali. Se bom že v roke uzela takrat, ko se jaz nebom počutla dobr v svojem telesu in bom temu naredila stop. Mamino zmerjanje o kao "debelosti" pa me še bolj pahne v depresijo.
*na trenutke sovražim to, da imam občutek da lubi dobesedno "vohuni" za mano
*na trenutke sovražim to, da imam občutek da lubi dobesedno "vohuni" za mano
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Dancy napisal/-a:azuc@r napisal/-a:to da je edn tebi vse ti pa si njemu nihče...
To tud mene najbolj prizadane in trenutno se mi to dogaja
Hja, meni se tudi tole dogaja trenutno.
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
najbol me boli..kadr mi obrne hrbt, takrt k ga najbol rabm..da oddide, da se reš problemov, alpa da ne zakluč pogovora in da raj počaka na boljši dan - ker mi z vsm tem dejanji kaže kolk mu je mar takrt...
vseh stvari pri drugih ljudeh v življenju sm več al mn že navajena alpa se hitr sprijaznem, ker drugač sprejemam take ljudi, k mi niso pri srcu.
vseh stvari pri drugih ljudeh v življenju sm več al mn že navajena alpa se hitr sprijaznem, ker drugač sprejemam take ljudi, k mi niso pri srcu.
... ι αм ωнαт ι αм ...
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
marypa napisal/-a:da ti nekdo daje lažno upanje.. te osvaja.. Ko pa se zagreješ, te izkoristi ali pa se nečesa(?) prestraši in potem enostavno odide oz. se te izogiba. whatever, tipi so res prasci
to, to je resnica... To me vedno tako razjezi, pa vedno mislim, da ne bom več padla na finto, pa to vedno naredim Če ima pa za to katera rešitev pa res vsaka čast!
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
Zvoncica napisal/-a:Hmmm, občutek, da me kdo ne mara (seveda ponavadi tisti, ki mi je všeč)
Sicer me pa najhitreje v jok spravi situacija, če me kdo obtožuje česa, česar nisem naredila. Pa mi ne verjame, če rečem, da ni res
isto^^
pa tudi to, da jaz morem vedno biti prijateljicam na voljo, one pa meni ne!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov