Kaj vas najbolj boli

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_sMEjKa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: štajerska...

Neprebrana objavaNapisal/-a _sMEjKa_ » 15. Nov. 2007 20:05

alergična sem na laži...enostavno izgubim zaupanje v fanta oz. prijatelja :roll: :evil:
Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a godnessa » 15. Nov. 2007 23:58

.twiggy. napisal/-a: mlada sem in rada bi se zabavala, ne bi rada v starejsih letih pogledala nazaj in se videla z enim fantom, s katerim se potem po tolikih letih le ni izslo in sem zamudila vse mladostnisko norenje. resnicno me mikajo vikendi zunaj s prijatelji, od katerih sem se seveda zaradi fanta zelo oddaljila, zelo me mikajo zabave, na katere so me ze nehali povabljati (jim tudi ne gre zameriti).

kok si pa pravzaprav stara č lahka vprašam? lej jst sm tud s fantom že skupi več k 2 let. in imam čas za prjatle in za njega. če te povabjo na zabavo ne vidim razloga zakaj nebi šla.če te ne vabijo več se jim uštuli. fant nj gre vn s svojo družbo in bo ql. ali bi se rada ozrla nazaj in opazila da si se odpovedala svoji ljubezni. ko imaš nekoga rad se najde pot, tko da zagotovo jo boš najdla :D

Drugač jst sm najbolj alergična na ljudi ki te opravljajo za hrbtom, pred tabo se pa delajo navečje prijatle.
povej mi v faco, ker ne bom nobenmo zamerla, sam ne si o men neki mislt, kar po vsej vrjetnosti ni res. pač zahrbtnost kaj čmo :x
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 16. Nov. 2007 10:34

*ne prenesem tega, da je prva beseda od moje mami, ko pridem za vikend domov, kolk sm se zredila. Enostavno sovražim mislel na to, da sem se zredila(četudi je to res in si ne priznam, čeprav je tukaj govora o 2 ali 3 kilah) in da me na to opominjajo ostali. Se bom že v roke uzela takrat, ko se jaz nebom počutla dobr v svojem telesu in bom temu naredila stop. Mamino zmerjanje o kao "debelosti" pa me še bolj pahne v depresijo. :<

*na trenutke sovražim to, da imam občutek da lubi dobesedno "vohuni" za mano :gruebel:
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 16. Nov. 2007 13:15

* da mi nekdo v obraz laže ... te gleda v oči in brez kančka sramu laže

* da te nekdo; ki mu zaupaš izda ( pa naj bo to prijateljica, fant al pa starši )

* prevara

* hinavščina
Uporabniški avatar
bibijana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2007
Kraj: Ptuj..okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a bibijana » 16. Nov. 2007 18:30

Mene najbolj boli, če se kdo pred vsemi norca dela iz mene...ter če mi kdo laže (fant, kolegica;...) in potem to izvem preko drugih...
Uporabniški avatar
Coco.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco. » 16. Nov. 2007 19:28

Dancy napisal/-a:
azuc@r napisal/-a:to da je edn tebi vse ti pa si njemu nihče...

To tud mene najbolj prizadane in trenutno se mi to dogaja :(

Hja, meni se tudi tole dogaja trenutno. :roll:
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 21. Nov. 2007 17:20

trenutno me najbolj boli njegovo obnašanje :evil:
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 21. Nov. 2007 20:20

najbol me boli..kadr mi obrne hrbt, takrt k ga najbol rabm..da oddide, da se reš problemov, alpa da ne zakluč pogovora in da raj počaka na boljši dan - ker mi z vsm tem dejanji kaže kolk mu je mar takrt... :(

vseh stvari pri drugih ljudeh v življenju sm več al mn že navajena alpa se hitr sprijaznem, ker drugač sprejemam take ljudi, k mi niso pri srcu.
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Plavuša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: Tam kjer veter spi

Neprebrana objavaNapisal/-a Plavuša » 21. Nov. 2007 20:27

- LAŽ
-PREVARA
Sicer pa se z nobeno od teh stvari več ne obremenjujem, zato se pa me drži vzdevek LEDENA KRALJICA. Me je pa v preteklosti vse to zelo prizadelo, ampak, kot pravijo: kar ne ubije, to jača!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Nov. 2007 20:31

Hmmm, občutek, da me kdo ne mara (seveda ponavadi tisti, ki mi je všeč)

Sicer me pa najhitreje v jok spravi situacija, če me kdo obtožuje česa, česar nisem naredila. Pa mi ne verjame, če rečem, da ni res
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 21. Nov. 2007 20:35

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 21. Nov. 2007 21:17

da ti nekdo daje lažno upanje.. te osvaja.. Ko pa se zagreješ, te izkoristi ali pa se nečesa(?) prestraši in potem enostavno odide oz. se te izogiba. :? whatever, tipi so res prasci :D
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 21. Nov. 2007 21:32

marypa napisal/-a:da ti nekdo daje lažno upanje.. te osvaja.. Ko pa se zagreješ, te izkoristi ali pa se nečesa(?) prestraši in potem enostavno odide oz. se te izogiba. :? whatever, tipi so res prasci :D

:flehan: to, to je resnica... To me vedno tako razjezi, pa vedno mislim, da ne bom več padla na finto, pa to vedno naredim :grosseaugen: Če ima pa za to katera rešitev pa res vsaka čast!
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 21. Nov. 2007 21:38

Zvoncica napisal/-a:Hmmm, občutek, da me kdo ne mara (seveda ponavadi tisti, ki mi je všeč)

Sicer me pa najhitreje v jok spravi situacija, če me kdo obtožuje česa, česar nisem naredila. Pa mi ne verjame, če rečem, da ni res

isto^^

pa tudi to, da jaz morem vedno biti prijateljicam na voljo, one pa meni ne! :cry:
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 21. Nov. 2007 21:50

-obljube, ki ostanejo neizpolnjene
-laž
-prevara
....in še takšnih in podobnih.sploh sem pa js ena taka jokica, da me ni težko spravit do solz in me vsaka najmanjša stvar prizadene.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov