Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
boli..
veliko
najbolj me je pred kratkim bolelo, ko je določena oseba govorila slabe stvari o mojem fantu. po vrhu vsega pa ga ta oseba, ki naj bi bila moja prijateljica, sploh ne pozna tako dobro, da bi kaj takega lahko govorila o njem.. take stvari me najbolj prizadanejo - človek, ki ga imaš rad, govori grdo o človeku, ki ga imaš še bolj rad.
veliko
najbolj me je pred kratkim bolelo, ko je določena oseba govorila slabe stvari o mojem fantu. po vrhu vsega pa ga ta oseba, ki naj bi bila moja prijateljica, sploh ne pozna tako dobro, da bi kaj takega lahko govorila o njem.. take stvari me najbolj prizadanejo - človek, ki ga imaš rad, govori grdo o človeku, ki ga imaš še bolj rad.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
princess of the night napisal/-a:dejstvo, da se zavedam da morm zarad sebe odidt čimdlje od tuki... če pa hočm da drugi ne bli przadeti zarad tega, bo to uničlo mene...
O ja poznam to, to ful boli...ampak jaz sm se potem prvic v lajfu odlocla da bom zase poskrbela in sem sla.
boli če ugotoviš da je nekdo pozabil nate
No, to mene zdj ful boli, pa sj racionalno gledano po dolocenem casu stvari zbledijo, zacnes pozabljat..pa sj niti ne vem ce je res pozabil name..sam boli pa vseen.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mene pa boli, ko se kam udarim.
Najhujš je mezinček na nogi
Najhujš je mezinček na nogi
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Moram dodat, kaj me je poleg useh "klasičnih bolečin" u zadnem cajtu najbol zabolel...
To, da mu napišem pesmco (kr pač zlo rada pišem pesmi, u glaunem gre za moja čustva do osebe, keri so namenjene), kr se pač u tistem nekem momentu tko počutm, da dam u njo svoje občutke in čustva, se veselim, da mu jo bom dala in mu bodo določeni verzi "pomagal" k mu bo kdaj bad... on mi pa po tistem (k jo je dubu) ničesar ne omenja, k ga pa uprašam, pa napiše, da je ni prebrou, da je predouga, ga ne gane in mu grejo te stvari na žiuce Teh besed ne bom nikol pozabla.
Sej bi razumela, da ni romantik, nerad govori o čustvih itd, ampak gre za to, da če nekomu neki podariš (pa tut če je to ena čokoladka), mu podariš zato, kr u tistmu trenutku tko čutš, k ti neki pomen in ti je lepo neki razdelit med druge... in nej bi se to pol tut na tak način sprejel. Morm prznat, da še nikol nism dožvela take reakcije na kšn dariu. In srčno upam, da je nikol več ne bom.
To, da mu napišem pesmco (kr pač zlo rada pišem pesmi, u glaunem gre za moja čustva do osebe, keri so namenjene), kr se pač u tistem nekem momentu tko počutm, da dam u njo svoje občutke in čustva, se veselim, da mu jo bom dala in mu bodo določeni verzi "pomagal" k mu bo kdaj bad... on mi pa po tistem (k jo je dubu) ničesar ne omenja, k ga pa uprašam, pa napiše, da je ni prebrou, da je predouga, ga ne gane in mu grejo te stvari na žiuce Teh besed ne bom nikol pozabla.
Sej bi razumela, da ni romantik, nerad govori o čustvih itd, ampak gre za to, da če nekomu neki podariš (pa tut če je to ena čokoladka), mu podariš zato, kr u tistmu trenutku tko čutš, k ti neki pomen in ti je lepo neki razdelit med druge... in nej bi se to pol tut na tak način sprejel. Morm prznat, da še nikol nism dožvela take reakcije na kšn dariu. In srčno upam, da je nikol več ne bom.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov