Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jela napisal/-a:Boli, ko izgubiš osebo, ki ti nekaj pomeni.
- Najbolj na celem svetu ... Pa naj bo to prijatelj/prijateljica, fant, nekdo od bližnjih ... mene to boli nevrjetno.
- In boli me to, da se nekdo iz danes na jutri spremeni, tko da ga sploh več ne poznam ...
- da me razočara nekdo, ki mu popolnoma zaupam
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*Use, kar je napisala tiasha
*Boli me dejstvo, da se zmer mnj ljudi zna/želi/je sposobnih se pogovarjat o odnosih, o meni in tebi, naju
*Boli me to, da se ne pove takrat, ko se neki zgodi, ampak se te zadeve tlačjo in se pol dobesedno čez noč use konča (kr use butne vn)
*Pa seveda to, da je okol mene zlo mal iskrenih in zanesljivih ljudi in se ne morm zanest na čist nobenga
*Boli me dejstvo, da se zmer mnj ljudi zna/želi/je sposobnih se pogovarjat o odnosih, o meni in tebi, naju
*Boli me to, da se ne pove takrat, ko se neki zgodi, ampak se te zadeve tlačjo in se pol dobesedno čez noč use konča (kr use butne vn)
*Pa seveda to, da je okol mene zlo mal iskrenih in zanesljivih ljudi in se ne morm zanest na čist nobenga
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
-boli me, da mi fotr ne pusti ajat pr lubiju pa skp sva že 1 leto in daje glupe razloge ker nism 18 in nimam svojih dohodkou (ok sej te en prosm da se bi ODSELILA??) in mi pol zmeri kr na jok duair k pomislm na to k zmeri zamori to
to je vse
to je vse
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
chiqqa napisal/-a:-boli me, da mi fotr ne pusti ajat pr lubiju pa skp sva že 1 leto in daje glupe razloge ker nism 18 in nimam svojih dohodkou (ok sej te en prosm da se bi ODSELILA??) in mi pol zmeri kr na jok duair k pomislm na to k zmeri zamori to
to je vse
ja tako je tud pr meni...mi2 pa sva skup že skor 2 leti...ponavad mi je tata daju izgovore d nism pownoletna, in 1x sm mu rekla:"In kšni izgovori bojo k bom že mela 18?!"--->in mi reče:"Ti živiš pr nas in ne pr njemu!"...ma se niti več ne ozjram...mama mi vedno dovoli it spat h njemu, zto kr grem...tatu sploh več ne prašm...
drugače paa...boli me ko mi gdo reče kej tazga, na kar nimm besed...tkrt razmišlam še cew tedn bol pole, kej BI mu lhko rekla...in sm ful razočarana zrd tega...prow bolano ja
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
MilkyWay napisal/-a:chiqqa napisal/-a:-boli me, da mi fotr ne pusti ajat pr lubiju pa skp sva že 1 leto in daje glupe razloge ker nism 18 in nimam svojih dohodkou (ok sej te en prosm da se bi ODSELILA??) in mi pol zmeri kr na jok duair k pomislm na to k zmeri zamori to
to je vse
ja tako je tud pr meni...mi2 pa sva skup že skor 2 leti...ponavad mi je tata daju izgovore d nism pownoletna, in 1x sm mu rekla:"In kšni izgovori bojo k bom že mela 18?!"--->in mi reče:"Ti živiš pr nas in ne pr njemu!"...ma se niti več ne ozjram...mama mi vedno dovoli it spat h njemu, zto kr grem...tatu sploh več ne prašm...
drugače paa...boli me ko mi gdo reče kej tazga, na kar nimm besed...tkrt razmišlam še cew tedn bol pole, kej BI mu lhko rekla...in sm ful razočarana zrd tega...prow bolano ja
ma pr men tut to reče.. mt pa misl drgač amšk drži pol z njemu.. pa sm rekla kva pa mt k PUSTI?? aa?? in on reče JZ NJE SPLOH NEUPOŠTEVAM
-
~Mishka~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
partym napisal/-a:-zadne cajte me boli to,da sedim poleg njega in čedalji bolj se zavedam da mi ne pripada učas pa še vedno tuhtam na lepši čas....sj kaj pa druzga preostane.k bi vedel kok mi res pomen...k bi js tud nemu tko kdaj....
tlele se pa jz podpism k je pr men cist cist isto
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Aloha napisal/-a:*Use, kar je napisala tiasha
Se strinjam.
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
boli, ko moras sam nekoga ignorirati, samo zaradi svojega dobrega pocutja in ne zato ker bi bilo z njim karkoli narobe
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
dejstvo, da se zavedam da morm zarad sebe odidt čimdlje od tuki... če pa hočm da drugi ne bli przadeti zarad tega, bo to uničlo mene...
There's too much blood in my caffeine system...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov