Kaj vas najbolj boli

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dix
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Piran

Neprebrana objavaNapisal/-a dix » 08. Feb. 2007 12:30

jst pa igram na to igro, da takšna kot sm jst do drugih zahtevam, da so do mene. če se to prekrši, jih odpišem.
in ko se to prekrši-to najbolj boli!
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 10. Feb. 2007 21:36

najbolj boli, če zveš da te ne ljubim nekdo ki naj bi te...in ga ljubiš ti...ter ti je pač postal vse... ko vidiš da zgubljaš vse/življenje
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 11. Feb. 2007 14:09

Boli, ko izgubiš osebo, ki ti nekaj pomeni.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 11. Feb. 2007 15:00

Jela napisal/-a:Boli, ko izgubiš osebo, ki ti nekaj pomeni.

- Najbolj na celem svetu ... :( Pa naj bo to prijatelj/prijateljica, fant, nekdo od bližnjih ... mene to boli nevrjetno.
- In boli me to, da se nekdo iz danes na jutri spremeni, tko da ga sploh več ne poznam ... :?
- da me razočara nekdo, ki mu popolnoma zaupam
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Feb. 2007 18:10

*Use, kar je napisala tiasha
*Boli me dejstvo, da se zmer mnj ljudi zna/želi/je sposobnih se pogovarjat o odnosih, o meni in tebi, naju
*Boli me to, da se ne pove takrat, ko se neki zgodi, ampak se te zadeve tlačjo in se pol dobesedno čez noč use konča (kr use butne vn) :cry:
*Pa seveda to, da je okol mene zlo mal iskrenih in zanesljivih ljudi in se ne morm zanest na čist nobenga :frown:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 18. Mar. 2007 14:08

sovražim da se mi kdo laže
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Mar. 2007 16:21

-boli me, da mi fotr ne pusti ajat pr lubiju pa skp sva že 1 leto in daje glupe razloge ker nism 18 in nimam svojih dohodkou (ok sej te en prosm da se bi ODSELILA??) in mi pol zmeri kr na jok duair k pomislm na to :( k zmeri zamori to

to je vse
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 18. Mar. 2007 16:31

chiqqa napisal/-a:-boli me, da mi fotr ne pusti ajat pr lubiju pa skp sva že 1 leto in daje glupe razloge ker nism 18 in nimam svojih dohodkou (ok sej te en prosm da se bi ODSELILA??) in mi pol zmeri kr na jok duair k pomislm na to :( k zmeri zamori to

to je vse

ja tako je tud pr meni...mi2 pa sva skup že skor 2 leti...ponavad mi je tata daju izgovore d nism pownoletna, in 1x sm mu rekla:"In kšni izgovori bojo k bom že mela 18?!"--->in mi reče:"Ti živiš pr nas in ne pr njemu!"...ma se niti več ne ozjram...mama mi vedno dovoli it spat h njemu, zto kr grem...tatu sploh več ne prašm...

drugače paa...boli me ko mi gdo reče kej tazga, na kar nimm besed...tkrt razmišlam še cew tedn bol pole, kej BI mu lhko rekla...in sm ful razočarana zrd tega...prow bolano ja
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Mar. 2007 18:15

MilkyWay napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:-boli me, da mi fotr ne pusti ajat pr lubiju pa skp sva že 1 leto in daje glupe razloge ker nism 18 in nimam svojih dohodkou (ok sej te en prosm da se bi ODSELILA??) in mi pol zmeri kr na jok duair k pomislm na to :( k zmeri zamori to

to je vse

ja tako je tud pr meni...mi2 pa sva skup že skor 2 leti...ponavad mi je tata daju izgovore d nism pownoletna, in 1x sm mu rekla:"In kšni izgovori bojo k bom že mela 18?!"--->in mi reče:"Ti živiš pr nas in ne pr njemu!"...ma se niti več ne ozjram...mama mi vedno dovoli it spat h njemu, zto kr grem...tatu sploh več ne prašm...

drugače paa...boli me ko mi gdo reče kej tazga, na kar nimm besed...tkrt razmišlam še cew tedn bol pole, kej BI mu lhko rekla...in sm ful razočarana zrd tega...prow bolano ja

ma pr men tut to reče.. mt pa misl drgač amšk drži pol z njemu.. pa sm rekla kva pa mt k PUSTI?? aa?? in on reče JZ NJE SPLOH NEUPOŠTEVAM :roll: :lol:
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 18. Mar. 2007 18:55

partym napisal/-a:-zadne cajte me boli to,da sedim poleg njega in čedalji bolj se zavedam da mi ne pripada :( učas pa še vedno tuhtam na lepši čas....sj kaj pa druzga preostane.k bi vedel kok mi res pomen...k bi js tud nemu tko kdaj....

tlele se pa jz podpism k je pr men cist cist isto :(
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 18. Mar. 2007 20:38

Aloha napisal/-a:*Use, kar je napisala tiasha
*Boli me dejstvo, da se zmer mnj ljudi zna/želi/je sposobnih se pogovarjat o odnosih, o meni in tebi, naju
*Boli me to, da se ne pove takrat, ko se neki zgodi, ampak se te zadeve tlačjo in se pol dobesedno čez noč use konča (kr use butne vn) :cry:
*Pa seveda to, da je okol mene zlo mal iskrenih in zanesljivih ljudi in se ne morm zanest na čist nobenga :frown:

Se strinjam.
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 18. Mar. 2007 23:20

boli, ko moras sam nekoga ignorirati, samo zaradi svojega dobrega pocutja in ne zato ker bi bilo z njim karkoli narobe :(
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Mar. 2007 0:17

uff...dosti je stvari ki bolijo.
Uporabniški avatar
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a princess of the night » 19. Mar. 2007 1:11

dejstvo, da se zavedam da morm zarad sebe odidt čimdlje od tuki... če pa hočm da drugi ne bli przadeti zarad tega, bo to uničlo mene... :?
There's too much blood in my caffeine system...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Mar. 2007 7:28

ijo!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov