Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ali pa npr. to, da si iskreno vesel za ljudi / ti ni vseeno zanje / se potrudiš za njih, oni ti pa dajo vedeti, da jih brigaš toliko kot lanski sneg (OK, ni najbolj posrečen primer, ker ima letos večina sneg precej v čislih oz. se z nostalgijo spominja lanske bele zime )...
Mah, delajte, kar hočete ...
Mah, delajte, kar hočete ...
- Anči84
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: Radovljica
Nekaj kar se mi je ravno danes zgodilo..
Ko reče, da je vse ok, da mi je oprostil neko malenkost, ker se tudi njemu zdi malenkost, s svojim obnašanjem in aroganco pa mi jasno daje vedeti, da je še jezen name..
Mene to tko jeza, če mi nekdo reče nekaj, pol mi pa z dejanji dobesedno meče pod nos..
Ko reče, da je vse ok, da mi je oprostil neko malenkost, ker se tudi njemu zdi malenkost, s svojim obnašanjem in aroganco pa mi jasno daje vedeti, da je še jezen name..
Mene to tko jeza, če mi nekdo reče nekaj, pol mi pa z dejanji dobesedno meče pod nos..
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
[quote="Anči84"]
Ej pri meni isto ! Pa naj bo jezen, samo naj se ne pretvarja kao da ni, pol pa ti da jasno vedet da je še vedno jezen ! Ah....
Ej pri meni isto ! Pa naj bo jezen, samo naj se ne pretvarja kao da ni, pol pa ti da jasno vedet da je še vedno jezen ! Ah....
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
Skvo napisal/-a:mene pa najbolj boli,da cenim druge bolj kot sebe in ko imam nekoga rada,se mi nekak zdi, da ga imam raje kot samo sebe...
pr men je doskrat isto. na žalost...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
*Ko že misliš, da si najdu taprave prjatle, ugotoviš, da ti njim tut tolk ne pomeniš, da bi te nazaj poklical, oz. vprašal kko si, ko si 14 dni bolan.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
hvala skvo, ampak sva mal OT. mah sej nism več bolana, zdej sm že kul, bla pa sm 14 dni skupi. Upam, da tut tvoj prehlad kmal mine. Nadaljujeva v klepetalnici.
/Konc OT
/Konc OT
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov