Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
jemina napisal/-a:Da nekomu zaupam, pa me opravlja za hrbtom, do mene je pa najbolj prjazen
aj agri! sovražim to!
poleg tega me bolijo še laži in neiskrenost. Sem pred kratkim doživela to, k je "prjatlca" bla vse do zadnjega trenutka neiskrena... aj hejt hr!
My dreams are my reality...
-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
mene laži ne ganejo tak. verjetno je človek v tistem trenutku že mel razlog, da se je zlagal. najbolj me boli, če me direktno in neupravičeno užali (po možnosti v družbi) oseba o kateri imam dobro mnenje (do tistega trenutka)
-
Princesska - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2004
- Kraj: Gorenjska
Itak me je najbl v lajfu bolel k me je tip prevarov, človek k sm misla da je the one..sam tud to se preboli...trenutno sm pa najbl razočarana sama nad sabo ko me nekdo skesnla sploh nekak ne znam dojet d je konc, kr neki upam pa pišem če je še šansa in če se še kj da narest, kr prerprosat ne znam dojet d so ljudje pač taki so prjazni če jim sede in te loh przadanjeo če jim sede...jz kr mislm d so vsi korektni...ja to me najbl boli d nism odločna in pač rečem ko te j... in grem naprej
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
*da mi lažejo in prikrivajo stvari :box:
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Princesska napisal/-a:ko me nekdo skesnla sploh nekak ne znam dojet d je konc, kr neki upam pa pišem če je še šansa in če se še kj da narest, kr prerprosat ne znam dojet d so ljudje pač taki so prjazni če jim sede in te loh przadanjeo če jim sede...jz kr mislm d so vsi korektni...ja to me najbl boli d nism odločna in pač rečem ko te j... in grem naprej
se podpisem. tud jst sm taka in ne morem iz svoje koze. zato me pa preveckrat tko boli...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov