Kaj vas najbolj boli

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

laverda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 9. 2006
Kraj: pod soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a laverda » 10. Sep. 2006 16:24

Laži so najbolj boleče. Če ti kdo nekaj govori in mu 100% verjameš, in potem izveš da je to ena navdana laž zna biti zelo boleče.
Kaj je tega treba?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 10. Sep. 2006 18:15

boli, ko ne veš pri čem si. boli, ko en dan nepremično zre vate, drug dan pa kot da te ni. boli, ker mi ne pokaže niti, da še ve kdo sem. to boli bolj, kot če bi mi rekel: ne!
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lil' me » 10. Sep. 2006 18:48

Boli, ko si nekoga želiš preveč..pa veš da ga ne moreš, al pa ne smeš imet.
Only God can judge me.
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 10. Sep. 2006 18:52

InToXiCaTe napisal/-a:bolijo laži, boli ko te nekdo po domač povedano j... v glavo, ti ga maš pa neizmerno rad in si želiš sam to, da bi bil odkrit...pa čeprav bo to pol še bolj bolel, sam boš vsaj vedo pr čem si...boli ko te vsi obsojajo pa pravzaprav nisi nardil nič drugega kot seb uresničo željo in popolnoma nikogar pr tem prizadel...boli, ko veš da tvoja sorodna duša ne bo nikoli tvoja....boli, ko ti postane jasno, da si bla dobra le za kratek čas, pa čeprav ti je to bil frend in si vrjela, da res misli kar je povedal...boli ko te nekdo, ki ga maš rad ignorira....mah boli še velik stvari..... :(

Pa se res.. :cry:
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sunny_ » 10. Sep. 2006 19:54

zahrbtnost
hinavstvo
fovšija
omejenost
zavrtost
puhloglavost
laži
:evil: :cry:
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 11. Sep. 2006 12:23

Joooj mene pa trenutno boli spoznanje, da moja prijateljica pa le ni tako dobra, kot sm misnla, da je. Tokrat me je že razočarala in pokazala, da misl sam na svojo rit, jst pa sm ji vedno oprostila. Ampak nič več, kar je preveč je pa preveč. Ampak boli pa zelo, sploh pa to, k me zaj. in se še opraviči ne. Če jo pa jst slučajno opomnim, da ni prav ravnala, pa me samo čudn pogleda in na koncu izpade tako, kot da jst pretiravam :roll: Ampak tuki ne govorim o majhnih stvareh.
Poleg tega me boli tudi spoznanje, da je na svetu vedno več ljudi, ki živijo samo zato, da druge izkoriščajo. Ne vem včasih se resno sprašujem kam to pelje in kaj bo še nastalo iz tega. Kmalu bomo vsi postali tako nezaupljivi in zaprti vase, da ne bomo več sposobni vzpostavljati normalnga odnosa, čemur pa bo seveda sledila osamljenost :(
laverda
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a laverda » 11. Sep. 2006 13:01

ja mermaid se čist strinjam s tabo.
bolj ko si prijazen in bolj ko komu pomagaš hitreje dobiš nož v hrbet. a če nočeš komu pomagat si pa že egoističen...
res je, vedno več bo osmaljenosti kajti kako lahko zaupaš ljudem ko vidiš kaj ti počenjo za hrbtom.
današnja družba je prišla predaleč. treba bi jo bilo zavrtet nazaj. oziroma čas bi bilo treba zavrtet nazaj.
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sunny_ » 11. Sep. 2006 15:45

jah dobrota je sirota :(
sicer pa v današnjih časih itak vsak sam še za svojo rit poskrbi.......ŽALostno :cry: :evil: :cry: :evil: :!: :!:
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a s.j.parker » 11. Sep. 2006 18:10

trenutno me boli to, da vem da bo čez nekaj časa nekdo ki mi je trunutno zelo blizu in se zaljubljam vanj daleč stran in ga nekaj časa ne bo
Ash<3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash<3 » 11. Sep. 2006 18:53

s.j.parker napisal/-a:trenutno me boli to, da vem da bo čez nekaj časa nekdo ki mi je trunutno zelo blizu in se zaljubljam vanj daleč stran in ga nekaj časa ne bo

Jz pa že prežiulam te dneve..ko ga ni=(
Uporabniški avatar
***TaDeKa***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***TaDeKa*** » 11. Sep. 2006 19:11

najbol boli d te nekdo k ti je zmer govoru d te ma rd,d te zapusti in vleče za nos na grd način.....
:roll: :?
smile like u mean it!!
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 11. Sep. 2006 23:32

ko se z nekom spoznaš, te očara, se ful dobro razumeta, sta v stikih, sta en drugemu všeč...vendar on ni popolnoma odkrit oz. iskren...in kar je najhujše ima v resnici punco, katero taji...in potem ga vidiš s punco...pa ti on reče, da te je hotel mal bolje spoznat, pa da bi bla kolega...itd... ampak prejšnji flirti pa smsi pa so bli za okras....

to me zadnje čase najboj boli...ko se mi je to pripetilo dvakrat zapored v 4 mesecih.
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 11. Sep. 2006 23:33

eni pač vejo ful dobro z besedami očitno...sam pa je ful hudo, ko že not padeš, pol pa te tako razočara. sicer ni blo nič med nama, kot sam spoznavanje kratko....ampak če je na začetku tak...
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***mecena*** » 12. Sep. 2006 15:38

kar mi je naredu en let nazaj..pustu me zarad druge :cry: :cry:
čeprav sma se pomenla in vse...in sma zdj skup že en let pa to,me na to misel precej oziroma VELIK prizadene :?
Uporabniški avatar
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a beepsi » 16. Sep. 2006 14:32

Da čeprav se ljubiva in si ustvarjava skupno življenje... včasih izrazi pomisleke, ker ima slabe izkušnje s prejšnjim zakonom... In takrat mene to tako neizmerno boli, ker jih jaz nimam...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]