Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
InToXiCaTe napisal/-a:bolijo laži, boli ko te nekdo po domač povedano j... v glavo, ti ga maš pa neizmerno rad in si želiš sam to, da bi bil odkrit...pa čeprav bo to pol še bolj bolel, sam boš vsaj vedo pr čem si...boli ko te vsi obsojajo pa pravzaprav nisi nardil nič drugega kot seb uresničo željo in popolnoma nikogar pr tem prizadel...boli, ko veš da tvoja sorodna duša ne bo nikoli tvoja....boli, ko ti postane jasno, da si bla dobra le za kratek čas, pa čeprav ti je to bil frend in si vrjela, da res misli kar je povedal...boli ko te nekdo, ki ga maš rad ignorira....mah boli še velik stvari.....
Pa se res..
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Joooj mene pa trenutno boli spoznanje, da moja prijateljica pa le ni tako dobra, kot sm misnla, da je. Tokrat me je že razočarala in pokazala, da misl sam na svojo rit, jst pa sm ji vedno oprostila. Ampak nič več, kar je preveč je pa preveč. Ampak boli pa zelo, sploh pa to, k me zaj. in se še opraviči ne. Če jo pa jst slučajno opomnim, da ni prav ravnala, pa me samo čudn pogleda in na koncu izpade tako, kot da jst pretiravam Ampak tuki ne govorim o majhnih stvareh.
Poleg tega me boli tudi spoznanje, da je na svetu vedno več ljudi, ki živijo samo zato, da druge izkoriščajo. Ne vem včasih se resno sprašujem kam to pelje in kaj bo še nastalo iz tega. Kmalu bomo vsi postali tako nezaupljivi in zaprti vase, da ne bomo več sposobni vzpostavljati normalnga odnosa, čemur pa bo seveda sledila osamljenost
Poleg tega me boli tudi spoznanje, da je na svetu vedno več ljudi, ki živijo samo zato, da druge izkoriščajo. Ne vem včasih se resno sprašujem kam to pelje in kaj bo še nastalo iz tega. Kmalu bomo vsi postali tako nezaupljivi in zaprti vase, da ne bomo več sposobni vzpostavljati normalnga odnosa, čemur pa bo seveda sledila osamljenost
- laverda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
- Kraj: pod soncem
ja mermaid se čist strinjam s tabo.
bolj ko si prijazen in bolj ko komu pomagaš hitreje dobiš nož v hrbet. a če nočeš komu pomagat si pa že egoističen...
res je, vedno več bo osmaljenosti kajti kako lahko zaupaš ljudem ko vidiš kaj ti počenjo za hrbtom.
današnja družba je prišla predaleč. treba bi jo bilo zavrtet nazaj. oziroma čas bi bilo treba zavrtet nazaj.
bolj ko si prijazen in bolj ko komu pomagaš hitreje dobiš nož v hrbet. a če nočeš komu pomagat si pa že egoističen...
res je, vedno več bo osmaljenosti kajti kako lahko zaupaš ljudem ko vidiš kaj ti počenjo za hrbtom.
današnja družba je prišla predaleč. treba bi jo bilo zavrtet nazaj. oziroma čas bi bilo treba zavrtet nazaj.
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
trenutno me boli to, da vem da bo čez nekaj časa nekdo ki mi je trunutno zelo blizu in se zaljubljam vanj daleč stran in ga nekaj časa ne bo
-
***TaDeKa*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
najbol boli d te nekdo k ti je zmer govoru d te ma rd,d te zapusti in vleče za nos na grd način.....
smile like u mean it!!
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
ko se z nekom spoznaš, te očara, se ful dobro razumeta, sta v stikih, sta en drugemu všeč...vendar on ni popolnoma odkrit oz. iskren...in kar je najhujše ima v resnici punco, katero taji...in potem ga vidiš s punco...pa ti on reče, da te je hotel mal bolje spoznat, pa da bi bla kolega...itd... ampak prejšnji flirti pa smsi pa so bli za okras....
to me zadnje čase najboj boli...ko se mi je to pripetilo dvakrat zapored v 4 mesecih.
to me zadnje čase najboj boli...ko se mi je to pripetilo dvakrat zapored v 4 mesecih.
- ***mecena***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
kar mi je naredu en let nazaj..pustu me zarad druge
čeprav sma se pomenla in vse...in sma zdj skup že en let pa to,me na to misel precej oziroma VELIK prizadene
čeprav sma se pomenla in vse...in sma zdj skup že en let pa to,me na to misel precej oziroma VELIK prizadene
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]