Kaj vas najbolj boli

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
#naranja#
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a #naranja# » 17. Avg. 2006 16:17

mene bolijo in prizadanejo vse stvari in ljudje, ki niso taki, kot bi mogli bit-to so lažnivci, hinavci, ritolizci, pol sm žalostna, ko me osebek, ki mi je všeč, ne gleda na tak način kot jaz njega, boli me, če ne dosežem nečesa, za kar vem, da sem se res trudla in mi spodleti in sem spet na začetku, boli, ko vidim kako "župco" sm si skuhala v zadnjih treh letih.. joj, če začnem naštevat kaj vse boli, nekak ne bom mogla končat. v glavnem-bolijo grde stvari. :( mah, šment, sm kr v depresijo padla, ko sm začela o teh stvareh razmišljat. :roll:
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lil' me » 17. Avg. 2006 17:19

Zaboli vsakič ko ugotovim da mi uspe, da spet pričakujem preveč..Boli kot je že naranja rekla, ko te nekdo ne gleda na način ko ga gledaš ti..Boli ko ostanem sama..Bolijo me spremembe-pa čeprav nevem zakaj..In boli vsakič ko izgubim nekoga, pa naj bo na kakeršenkoli način.

Dost, ne bomo solzic točl. :)
Only God can judge me.
**evchy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **evchy** » 17. Avg. 2006 18:13

ja pozabla povedat da me najbolj boli še laganje,pa obljubljanje tipov,k tega pol sploh ne nardijo,pa so hinavski,pa starcev k me sometimes ne razumejo,al pa včasih k mi ne zaupajo tok
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 17. Avg. 2006 18:26

lubenica napisal/-a:boli me, da nobena prjatlca ni tolk dobra do mene kot sem jaz..

mene tud boli k hočm d smo vsaj mal časa skupi, pa ne vem al je prelena al kaj (za izgovore pa seveda ima voljo), pol pa še ta druga se ji ne da več d bi ji mal "težila". boli me k hočm frendici naredit lep dan, sam ne njene misli se vrtijo sam okol keša, d ga nč nima, boli me kr misle d sm jst zdej karitas...

pa boli me d sm ga tolk posrala v zvezi z enim (ja no dal bi se razpravljat o tem s kolikimi) tipom, k sm enostavno smotana, ker ne vem kva mi je blo (pa ne sam enkrat).

uf, spet utrujam, je pač tak dan; dons bi mogla it z mojima frendicama mal vn, v šoping al pa na bazen, kamrkol, sam dbi ble mal skupi, pa kot vidte (berete, če se vm da) je šlo vseskupi v ...
plezalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2006
Kraj: V tvojih hlacah ................ Penis: v desnici

Neprebrana objavaNapisal/-a plezalec » 17. Avg. 2006 18:31

Bolijo me: rama, noga.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 17. Avg. 2006 18:50

plezalec napisal/-a:Bolijo me: rama, noga.

ti si pa čudn plezalec, če te boli sam ena rama pa noga :lol:
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 20. Avg. 2006 16:24

Boli, kadr si narobe razumljen.. Izpadeš svinja, čeprou nisi.. Boli, kadr se prot teb po krivici obrnejo določeni ljudje.. Boli, ko nekoga ne moreš spustit iz svojga lajfa.. Boli, ko si sam sebi ovira d bi normalno zažvel.. Boli, kadr si dolg depresivn in loviš sam neke koščke upanja, ki so v resnici prazni oblaki iz polomljenih sanj.. Po domače, kadr si v dreku in "ni tvoje obdobje lajfa"..
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 20. Avg. 2006 16:26

Najbol bolito,ko te zapusti punca BREZ POJASNILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Avg. 2006 16:39

*chiky* napisal/-a:Boli, kadr si narobe razumljen.. Izpadeš svinja, čeprou nisi.. Boli, kadr se prot teb po krivici obrnejo določeni ljudje.. Boli, ko nekoga ne moreš spustit iz svojga lajfa.. Boli, ko si sam sebi ovira d bi normalno zažvel.. Boli, kadr si dolg depresivn in loviš sam neke koščke upanja, ki so v resnici prazni oblaki iz polomljenih sanj.. Po domače, kadr si v dreku in "ni tvoje obdobje lajfa"..

Mene tud to najbolj boli :cry:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 21. Avg. 2006 18:31

jemina napisal/-a:
*chiky* napisal/-a:Boli, kadr si narobe razumljen.. Izpadeš svinja, čeprou nisi.. Boli, kadr se prot teb po krivici obrnejo določeni ljudje.. Boli, ko nekoga ne moreš spustit iz svojga lajfa.. Boli, ko si sam sebi ovira d bi normalno zažvel.. Boli, kadr si dolg depresivn in loviš sam neke koščke upanja, ki so v resnici prazni oblaki iz polomljenih sanj.. Po domače, kadr si v dreku in "ni tvoje obdobje lajfa"..

Mene tud to najbolj boli :cry:

mene tud
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 21. Avg. 2006 19:00

*chiky* napisal/-a:Boli, ko nekoga ne moreš spustit iz svojga lajfa.. Boli, ko si sam sebi ovira d bi normalno zažvel.. Boli, kadr si dolg depresivn in loviš sam neke koščke upanja..

zakaj me pušča v dilemi, 1x govori tak, drugič tak, spet šestič vse kontra...
najraje bi odšla stran od tu in mogoče čez čas prišla nazaj...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
špinača
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006
Kraj: *love*island*

Neprebrana objavaNapisal/-a špinača » 09. Sep. 2006 19:25

jemina je napisal/a:
*chiky* je napisal/a:
Boli, kadr si narobe razumljen.. Izpadeš svinja, čeprou nisi.. Boli, kadr se prot teb po krivici obrnejo določeni ljudje.. Boli, ko nekoga ne moreš spustit iz svojga lajfa.. Boli, ko si sam sebi ovira d bi normalno zažvel.. Boli, kadr si dolg depresivn in loviš sam neke koščke upanja, ki so v resnici prazni oblaki iz polomljenih sanj.. Po domače, kadr si v dreku in "ni tvoje obdobje lajfa"..

Mene isto
Love is all I need
Uporabniški avatar
InToXiCaTe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a InToXiCaTe » 09. Sep. 2006 19:39

bolijo laži, boli ko te nekdo po domač povedano j... v glavo, ti ga maš pa neizmerno rad in si želiš sam to, da bi bil odkrit...pa čeprav bo to pol še bolj bolel, sam boš vsaj vedo pr čem si...boli ko te vsi obsojajo pa pravzaprav nisi nardil nič drugega kot seb uresničo željo in popolnoma nikogar pr tem prizadel...boli, ko veš da tvoja sorodna duša ne bo nikoli tvoja....boli, ko ti postane jasno, da si bla dobra le za kratek čas, pa čeprav ti je to bil frend in si vrjela, da res misli kar je povedal...boli ko te nekdo, ki ga maš rad ignorira....mah boli še velik stvari..... :(
What a wicked thing you do
To make me dream of you
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 10. Sep. 2006 8:56

Njabolj me boli, ko ljudje okoli mene lažejo in se pretvarjajo kot da oni nikol niso nč krivi :(
Za dežjem vedno posije sonce!!
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 10. Sep. 2006 14:00

lil' me napisal/-a:Zaboli vsakič ko ugotovim da mi uspe, da spet pričakujem preveč..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov