Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Jp, enako! Tk k vsakega!Lumpyka napisal/-a:Najbl me prizadanejo hinavščina, laži, zahrbtnost, prevare, krivice... od oseb, ki mi velik pomenijo.
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mene najbolj prizadanejo laži, najbolj me boli če se kdo laže o meni in govori nekaj kar sploh ni res ... najbolj me boli to, da se vtikajo v moje stvari in to tisti ki me sploh ne poznajo ...
Zelo bi me bolela tut prevara ..., ker igranje s čustvi res boli ...
Zelo bi me bolela tut prevara ..., ker igranje s čustvi res boli ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- AngelOfLight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
jst pa da kdo govori za mojim hrbtom pred mano se pa pretvarja
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
jst sm mela eno res dobro prjatlco, lahko rečem, da je ona vedla skori use o men. tisto, kar nism njen povedla, nism nobenmu. in pol je pršu tisti dan, k se je počs začelo vse skup razhajat. ona se je spet spoprijateljila s friendico, k je bla prej njena best. ne me narobe razumet, to sploh ni moj problem, kaj so one dve mele in zakaj so zdj spet pršle sup, sam boli me to, da sm jst na konc usega odletela. full me je bolelo, ma sm že pustila za sabo. zdj nimam nobene full dore friendice, ampak sm večkrat vesela in dobre volje kot sm bla prej in mi je prow fajn, da je tko. če mam kak problem, ga povem mami in naj se sliši to tako otročje vam neki povem, mama vas ne bo nikoli pustila na cedilu
° the passion to ride
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
če mi nekdo meče v nos stvari, ki so minile pred nevem kolko meseci sem se zanje opravičila in vse... pol pa ob najmanjši malenkosti ko se ne strinja s z mano, tisto si hotla po tvoje pa se ni dobro končalo,... bela cesta kak sem bom pa včila če ne na svojih napakah...
aja pa boli me, ko sem na nekaj resno ponosna moj oče ma pa direkt talent, kak mi zbiti vso samozavest... ta človek ne najde niti ene pozitivne stvari na meni... on je seveda mr. perfect!!! zakaj me sploh šel delat, če me ne mara??
aja pa boli me, ko sem na nekaj resno ponosna moj oče ma pa direkt talent, kak mi zbiti vso samozavest... ta človek ne najde niti ene pozitivne stvari na meni... on je seveda mr. perfect!!! zakaj me sploh šel delat, če me ne mara??
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
ne vem težko bi zdej rekla kaj me najbolj prizadane...je pa vsekakor res da najbolj boleče stvari lahk pridejo samo od ljudi,,ki jih imaš res rad...ostali ti namreč ne morejo tolk do živega...pravo rano lahko zada samo tisti,ki ve kam meriti ...in to potem tut najbolj boli...
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
ja mene najbolj boli, če me prizadene oseba, ki jo imam rada in ji zaupam. recimo, da me prevara, al pa da mi laže, pa tega potem ne prizna. in potem vse zvem od drugih. to ful boli, sem ravno pred mesecem dni to izkusla. pa še zdaj me včasih stisni pri srcu zaradi tega.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov