Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
bubbles napisal/-a:hinavstvo in izdaja,
laganje,
to, da me nekdo pokliče (al pa whatever) sam ko me rabi,
da je komu tok blazno težko vrnit uslugo, čeprav bi zanjo porabil celih 5 minut.
Pod tole se kar podpišem.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
-izdaja
-izkoriščanje
-govorjenje za hrbtom (mislim, če koga kej moti naj mi pove v faco, ne pa da to jst zvem pol od enega ta tretjega)
-izkoriščanje
-govorjenje za hrbtom (mislim, če koga kej moti naj mi pove v faco, ne pa da to jst zvem pol od enega ta tretjega)
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
punisher napisal/-a:bubbles napisal/-a:to, da me nekdo pokliče (al pa whatever) sam ko me rabi
... hja, kadar nekoga poklices ga ubistvu potrebujes ...
no, jst pokličem tut če bi koga sam slišala pa mal povprašala, kako kej. pa to v bistvu ni potreba, kvečjemu želja
p.s.: sej drgač te razumem, sam morem mal komplicirat
...just breathe...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Najbolj me prizadanejo stvari, kot so:
-poniževanje (jz še zmer pravim - vsi drugačni in enakopravni; če mam jz čevlje za 5000sit, ti pa za 50000sit, to še ne pomen, da sem kakorkoli bedna zarad tega. Treba je mislit na to, da nekateri pač (še) nimamo nekih bajnih dohodkov, niti bogatih staršev.. Ali pa poniževanje na delovnem mestu - primer: jaz recimo čistilka, ti pa neka tajnica v pisarni, ki mi sugeriraš o tem, kaj bi želela imet še dodatno pospravljeno in ekstra počiščeno),
-krivica (recimo, da si full talentiran za neko stvar in si želiš določene službe, katero bi lahko obvladal, te že pokličejo na razgovor na katerem se izvrstno odrežeš, potem pa vzamejo namesto tebe hči od šefa, ki v resnici nima pojma..)
-posmehovanje (ker sem prvič na delovnem mestu - uvajanje, in še ne obvladam dela, sem lahko malce nerodna pri določenih stvareh. Namesto, da mi prideš pomagat, se mi potihoma privoščljivo posmehuješ..)
-izkoriščevanje (si radodaren človek, ki rad pomaga v vseh situacijah po najboljših močeh, medtem pa nekdo potiho črpa tvojo denarnico ali ideje; ali pa izkoriščevanje v delovnem okolju, v smislu: tukaj si, naredi to, pa to, pa potem še to... in ko boš prišla domov, boš samo še padla v posteljo),
-hinavščina (primer, ko se ti sošolka, za katero se že na kilometer vidi, da te ne prebavlja, ker si v nečem boljša, slini takrat, ko nekaj rabi od tebe.., ali pa sodelavec, ki je vedno glasen glede šefovega 'kmetavzarskega' izgleda in obnašanja, v njegovi prisotnosti pa izpade kot največji ritolizec...)
-nejevolja (nekaterih predvsem starejših občanov, ki so 24h/dan zateženi in tečni, čeprav mu hočeš kdaj samo pomagat...)
-poniževanje (jz še zmer pravim - vsi drugačni in enakopravni; če mam jz čevlje za 5000sit, ti pa za 50000sit, to še ne pomen, da sem kakorkoli bedna zarad tega. Treba je mislit na to, da nekateri pač (še) nimamo nekih bajnih dohodkov, niti bogatih staršev.. Ali pa poniževanje na delovnem mestu - primer: jaz recimo čistilka, ti pa neka tajnica v pisarni, ki mi sugeriraš o tem, kaj bi želela imet še dodatno pospravljeno in ekstra počiščeno),
-krivica (recimo, da si full talentiran za neko stvar in si želiš določene službe, katero bi lahko obvladal, te že pokličejo na razgovor na katerem se izvrstno odrežeš, potem pa vzamejo namesto tebe hči od šefa, ki v resnici nima pojma..)
-posmehovanje (ker sem prvič na delovnem mestu - uvajanje, in še ne obvladam dela, sem lahko malce nerodna pri določenih stvareh. Namesto, da mi prideš pomagat, se mi potihoma privoščljivo posmehuješ..)
-izkoriščevanje (si radodaren človek, ki rad pomaga v vseh situacijah po najboljših močeh, medtem pa nekdo potiho črpa tvojo denarnico ali ideje; ali pa izkoriščevanje v delovnem okolju, v smislu: tukaj si, naredi to, pa to, pa potem še to... in ko boš prišla domov, boš samo še padla v posteljo),
-hinavščina (primer, ko se ti sošolka, za katero se že na kilometer vidi, da te ne prebavlja, ker si v nečem boljša, slini takrat, ko nekaj rabi od tebe.., ali pa sodelavec, ki je vedno glasen glede šefovega 'kmetavzarskega' izgleda in obnašanja, v njegovi prisotnosti pa izpade kot največji ritolizec...)
-nejevolja (nekaterih predvsem starejših občanov, ki so 24h/dan zateženi in tečni, čeprav mu hočeš kdaj samo pomagat...)
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Krivica. Pa da sm z nekom zmenjena pa pol zahinau. Al pa da kdo grdo govori o osebah k mi ful pomenjo. Če o men, me to sploh ne prizadane in mi je čist usen, če pa o starših, ful dobri kolegici ipd., me pa ful boli.
Ful dobr pa prenašam laži, ubistvu me sploh ne prizadanejo ful...Pa s hinavščino se tud ne obremenjujem..
Ful dobr pa prenašam laži, ubistvu me sploh ne prizadanejo ful...Pa s hinavščino se tud ne obremenjujem..
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
najbolj me boli, ko neko stvar opravim res SUPER in slišim samo: "ja, dobro si naredila. naslednja!" takrat sem res prizadeta.
ali pa ko se mi kdo zlaže in mi pove nekdo drug.
prikrivanje mi je tudi blazno grdo. zlasti, če se gre za prijateljico.
sicer pa sem jaz včasih skoraj (pre)resna punca in me že vsaka stvar zaboli . tako da, tudi jaz se moram malo prilagajati in ne vsega zameriti.
ali pa ko se mi kdo zlaže in mi pove nekdo drug.
prikrivanje mi je tudi blazno grdo. zlasti, če se gre za prijateljico.
sicer pa sem jaz včasih skoraj (pre)resna punca in me že vsaka stvar zaboli . tako da, tudi jaz se moram malo prilagajati in ne vsega zameriti.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- kljuse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
lisička napisal/-a:Ma vsaka stvar po svoje boli. Laži, prevare, krivice, nepoštenost, zahrbtnost...dalo bi se naštevat. Vsaka stvar boli. Jaz zase ne bi mogla definirat, kaj me najbolj boli, ker je odvisno kdo ti to povzroči, v kakšnem odnosu si z njim, kaj ti pomeni...
se lahko podpišem pod to.
veliko delam z ljudmi in tisti stalni vedo, kaj mi pomeni poštenost in odkritosrčnost.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov