Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
mene pa najbolj prizadane to da me nekdo k mi je ful pomenu razocara na kerkol nacin (z lazmi, udarci,...). se bol me pa boli to da potem odnos nikol ne more bit vec isti pa ceprov gre za sestricno, tipa al pa prjatla. in hudo mi je tut to, da zard enih kretenov (mislm predvsem na bivse) k so me v preteklosti prizadel ne morm 100% zaupat sedanjemu fantu ki si to zasluz 100% in me po tolkih mescih ni niti najmn prisilu v dvom...pac ne morm bi pa rada
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Čebela19 napisal/-a:Mene najbolj boli, kadar si nekdo ustvari sodbo o meni, pa sploh ni preveru, ali so informacije resnične ali ne. Vem, da ne morem ugajati vsakem, ampak vseeno težko sprejmem, da me nekdo ne mara, če mislim, da za to ne obstaja razlog.
Jaz isto je pri meni. Res mi gre na živce, da si nekdo ustvari mnenje o meni, ki sploh ne drži. Potem pa to še govori naokoli. Mene pač take male malenkosti full prizadanejo
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Fracha napisal/-a:Najbolj boli, ko te oseba, ki jo imaš rad, preprosto nima.
Ohh ja ... to zna zelo bolet.
Še bol pa boli, ko te oseba ima rada, ampak ne more biti iz neznanih razlogov več s tabo ... Oz. ti ne zna več pokazat, da te ima zares rada ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Jaz sem imela največ udarcev na bazi prijateljstva.
Se spomnem še v oš,ko sem imela best frendico.Bile sva,ko sestri.Vse sva si zaupale.Med nama ni bilo nobene skrivnosti.Pol se je pa,kar en dan vse končalo in še zdaj nevem zakaj.Uh,kako mi je bilo takrat težko,
Zdaj pa hodiva skupaj ven.Vse je pozabljeno,
Pred 1 letom sem se pobotala s kolegico s katero sem bila skregana 5,6 let.Z moje strani je bila velika zamera.Med nama je bila totalna ignoranca.Nikoli si ne bi mislila,da se bova še kdaj zbližale.Če se zdaj tako za nazaj spomnem se mi zdi vse zelo neumno,
Sem imela pa še eno fajn razočaranje v srednji šoli.Sva se skregali s kolegico,ker me je svinjsko zaj**ala.Uh,kako so tekle solze pri obeh, .Tisto me je res ful prizadelo.Saj pol se mi je opravičila.Jaz sem ji pa rekla " ti oprostim samo nikoli ne bom pozabila ".
Zdaj je vse kul med nama,
Jaz z vsemi,ki sem se skregala enostauno sem se tudi pobotala nazaj.Mislim ni vredno se kregat in kujat zamere,
Me pa najbolj boli ignoranca in hinavščina,
Se spomnem še v oš,ko sem imela best frendico.Bile sva,ko sestri.Vse sva si zaupale.Med nama ni bilo nobene skrivnosti.Pol se je pa,kar en dan vse končalo in še zdaj nevem zakaj.Uh,kako mi je bilo takrat težko,
Zdaj pa hodiva skupaj ven.Vse je pozabljeno,
Pred 1 letom sem se pobotala s kolegico s katero sem bila skregana 5,6 let.Z moje strani je bila velika zamera.Med nama je bila totalna ignoranca.Nikoli si ne bi mislila,da se bova še kdaj zbližale.Če se zdaj tako za nazaj spomnem se mi zdi vse zelo neumno,
Sem imela pa še eno fajn razočaranje v srednji šoli.Sva se skregali s kolegico,ker me je svinjsko zaj**ala.Uh,kako so tekle solze pri obeh, .Tisto me je res ful prizadelo.Saj pol se mi je opravičila.Jaz sem ji pa rekla " ti oprostim samo nikoli ne bom pozabila ".
Zdaj je vse kul med nama,
Jaz z vsemi,ki sem se skregala enostauno sem se tudi pobotala nazaj.Mislim ni vredno se kregat in kujat zamere,
Me pa najbolj boli ignoranca in hinavščina,
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ok.. amm.. ignoranca = nevednost, neumnost.. to ni isto kot ignoriranje ipd. in to bl težko tko ful zlo boli.. če je človk neumn je pač neumn.. si ne more pomagat ane?
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hinavščina!! Raj vidm da me folk ne mara kot pa da bi se lagala da so mi vsi fuulll u redu - to je najbolj brezveze
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Najbolj me boli ce kdo pove kaj grdega o osebah, ki jih mam rada..pred casom sem recimo izvedela, da je ena oseba (takrat se moja kolegica) govorila grozne stvari o mojih starsih..seveda ne meni direktno..ampak eni drugi osebi, katera mi je pol vse povedala..to me je zlo prizadelo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov