Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 568 prispevkov
• Stran 37 od 38
•
Prejšnja
1 ... 34, 35, 36, 37, 38
Naslednja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Njegove besede, za kere se bojim, da jih ne bom uspela nikol zares zradirat iz spomina ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
× da folk, tud moji frendi dobr vejo, da ne znam rečt NE, oni to z veseljem izkoristjo
× da vsak fant na kterga naletim, mi najprej govori lepe besede (da se zalubm vanj), pol pa se dela norca z mene in ravna z mojmi čustvi k da sm cunja (upam da tale k je zdej u igri, ni tak )
× da frendi ne razumejo, da se ne morm stalno sam z eno klapo družit, ko grem ven s kakimi drugimi frendi, misljo da jih mam sam takrat ko nimam nobenga druzga. KAJ SI MORM, če se z vsakim tko spoprijateljim, da ratamo dobri frendi, na žalost tud iz različnih klap
× da vsak fant na kterga naletim, mi najprej govori lepe besede (da se zalubm vanj), pol pa se dela norca z mene in ravna z mojmi čustvi k da sm cunja (upam da tale k je zdej u igri, ni tak )
× da frendi ne razumejo, da se ne morm stalno sam z eno klapo družit, ko grem ven s kakimi drugimi frendi, misljo da jih mam sam takrat ko nimam nobenga druzga. KAJ SI MORM, če se z vsakim tko spoprijateljim, da ratamo dobri frendi, na žalost tud iz različnih klap
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Najbolj me boli to, da je verjetno hotel kaj imeti z mano, ampak se je moral zadržati zaradi njegovega kolega, kateremu sem všeč. Jezi in obenem boli me to, da se ne potrudi zame in ne reskira. Sam tole lahko povem: kdor ne reskira ne profitira.
Prvi neprebran prispevek • 568 prispevkov
• Stran 37 od 38
•
Prejšnja
1 ... 34, 35, 36, 37, 38
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov