Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Kaj vas najbolj boli, da vas fant prevara, da vas kdo užali, da se vam kdo zlaže, da vam kdo kaj ukrade, da vas kdo vleče za nos, da kdo dela norca iz vas??
Mene najbolj boli, da mi kdo laže in to tako očitno, da v bistvu ne more skriti. Sem imela enega luštnega fanta, pa je ena izmed mojih kolegic ugotovila, da bi bila ena druga iz naše družbe bolj primerna zanj in mu jo je tolk časa vsiljevala, da je bil z njo. Najbolj zanimivo je pa to, da mi je on to sam povedal, pa mu nisem zamerila, kolegicama pa niti v oči ne morem več pogledati, ker sta mi to storili. V bistvu sem prekinila stike z obema. Pa mislim, da sem prav ravnala.
Mene najbolj boli, da mi kdo laže in to tako očitno, da v bistvu ne more skriti. Sem imela enega luštnega fanta, pa je ena izmed mojih kolegic ugotovila, da bi bila ena druga iz naše družbe bolj primerna zanj in mu jo je tolk časa vsiljevala, da je bil z njo. Najbolj zanimivo je pa to, da mi je on to sam povedal, pa mu nisem zamerila, kolegicama pa niti v oči ne morem več pogledati, ker sta mi to storili. V bistvu sem prekinila stike z obema. Pa mislim, da sem prav ravnala.
-
B ELANA - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2005
cudno,kako so tipi eni pasivni
isto se je men zgodili.mojmu bivsmu se je moja najbolsa kolegica vsiljevala(jaz itak nism vedla)
toliko casa da je bil z njo.
Kao njegov odgovor jah ce je bla tok tecna
i mean GEEEEZ!!!
kera meduza
To najbolj boli,da te kdo prizadene,ki ga imas rd.Pa karkol je pac to
isto se je men zgodili.mojmu bivsmu se je moja najbolsa kolegica vsiljevala(jaz itak nism vedla)
toliko casa da je bil z njo.
Kao njegov odgovor jah ce je bla tok tecna
i mean GEEEEZ!!!
kera meduza
To najbolj boli,da te kdo prizadene,ki ga imas rd.Pa karkol je pac to
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Bulma napisal/-a:Definitivno laži! Najhuje je, ko nekaj (da te tip prevara, ali ne vem kaj) vejo vsi, samo ti ne! Pol pa ko zveš ti pa še v fris lažejo da niso meli pojma!
Se strinjam..ni hujšga kot laži in prevare od oseb, ki so ti najbolj pri srcu. Pa naj bo to družina, prijatelji, fant...
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Ma vsaka stvar po svoje boli. Laži, prevare, krivice, nepoštenost, zahrbtnost...dalo bi se naštevat. Vsaka stvar boli. Jaz zase ne bi mogla definirat, kaj me najbolj boli, ker je odvisno kdo ti to povzroči, v kakšnem odnosu si z njim, kaj ti pomeni...
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
lazi...
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sunshine357 napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Se strinjam..ni hujšga kot laži in prevare od oseb, ki so ti najbolj pri srcu. Pa naj bo to družina, prijatelji, fant...
V bistvu naj bo to odkaterekoli osebe, ni to fajn doživet
Ja fajn ni, ampak za xy osebe me res BK...in se mi ne splača ukvarjat...za take k jih maš pa rad pa prekleto boli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov