Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- suede
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2005
Karamela napisal/-a:pjotra napisal/-a:Kaj vas najbolj boli, da vas fant prevara, da vas kdo užali, da se vam kdo zlaže, da vam kdo kaj ukrade, da vas kdo vleče za nos, da kdo dela norca iz vas??
To, da ti porivajo nože v hrbet in jim ni niti žal.
Definitivno najbolj boli ko ti nekdo porine nož v hrbet in ti ga še mal zavrti!!!
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Prazne obljube (sploh če so pomembne) in laži, ker nobena resnica tako ne boli kot to, da izveš da ti je nekdo lagal (in slej ko prej se vse izve)!!!
The key is, never stop doing what you love!
- daylight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
- Kraj: Obala
to, da moja mama misli da ma samo enega sina.. in da jaz zanjo nisem nic..
to, da me krivi za vse.. da mi ocita da mi je kupla knjige za solo.. to, da ocita marsikaj kar nebi blo potrebno edini osebi ki je kdaj skrbela zame..
pa se marsikaj..
to, da me krivi za vse.. da mi ocita da mi je kupla knjige za solo.. to, da ocita marsikaj kar nebi blo potrebno edini osebi ki je kdaj skrbela zame..
pa se marsikaj..
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
Mene najbolj boli, da mam s kom nepošlihtane in nerazčiščene odnose, pa naj bo to kdor koli. Rada sem si na jasnem in če me kaj mori, sem potem čito na tleh, dokler tega ne dorečem in pošlihtam. Tud če so drugi p*** do mene, bom jest vedno tista, ki bo prva pošizila če nekaj ne bo prav, pa tudi tista ki bo prva hotela stvar razčistiti in bo prva ponudila roko. Ne vem zakaj...
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Najbolj me boli izdaja in, ko ti nekdo laže v oči pa čeprav veš vso resnico. Sicer se mi je pa to že zgodilo in moram povedati, da ni lahko pozabiti....ampak moraš zato, da lahko živiš naprej. To sta mi namreč naredila moj bivši in najboljša prijateljica. Izdala sta moje zaupanje pa še ko sem izvedela sta se dolgo sprenevedala.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Najbol me osebno boji huda izdaja (I've been trough this before ) in pa da nekdo govori laži o meni za mojim hrbtom, in tudi naplošno da me obrekujejo za hrbtom. ČE mi imajo kaj za povedat naj mi to povejo V obraz ali pa naj zadržijo zase!
Ne prenesem pa še "sladkih prijateljic ki bi bile z mano v vsem slabem in dobrem vedno in oh in sploh..." potem jih pa slišiš kako te obrekujejo in govorijo stvari za hrbtom....
Ne prenesem pa še "sladkih prijateljic ki bi bile z mano v vsem slabem in dobrem vedno in oh in sploh..." potem jih pa slišiš kako te obrekujejo in govorijo stvari za hrbtom....
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
najbolj me boli k moj preljubi računalnik ne dela
ne ne joke najbol me stisne če vidim koga od bljižnih da je žalosten in otožen pa če vidm bivšga z novo punco al pa laganje varanje pa tko take zarhbtne stvari.. pa če me brat nadere hehe
ne ne joke najbol me stisne če vidim koga od bljižnih da je žalosten in otožen pa če vidm bivšga z novo punco al pa laganje varanje pa tko take zarhbtne stvari.. pa če me brat nadere hehe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov