Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ElektroKat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: neverland
dosti stvari me boli,ampak zdaj me najbolj boli to da ga ne morem dobiti nazaj
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
Boli me to, da hoče bivši oz. zdj sva kolega, se štekava..ampak ga mam še vseeno mal rada.."kolegico" s sabo prpelat na morje, pa še v istem apartmaju bomo.
jst sm bla pa tok vesela k je reku da pride čist sam na morje za mano, in pol mi dons to prbije. joooj ne morš no
jst sm bla pa tok vesela k je reku da pride čist sam na morje za mano, in pol mi dons to prbije. joooj ne morš no
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
-da me ima nekdo zelo rad, jaz pa ne vem če ga imam in se posledično boljim da bo prizadet,
-da sem smotana, zelo, ker se ne morem odločit
-da sem smotana, zelo, ker se ne morem odločit
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
*lunca* napisal/-a:da sm najbol naivn člouk na tem svetu in res nevem kdaj me bo že enkrat izučil!
enako !
na začetku sm use verjela ma zdei sm se navadla po njegovem odzivu in načinu kako to pove.
jezi me, da ugotovim da se mi je zlagal , inma veze al za res al je bla fora in potem jst se užalim in pol on .. dei srček ne bit take volje. in jst budala rečem da sei ni panike in gremo dalje usi veseli ko da ni blo nič !
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Ko imaš upanje, da se je/bo nekaj spremenilo na bolje, oseba spremenla svoj odnos, ... in potem sledi razočaranje. Najhujše je pa to, da se mi to stalno dogaja ...
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
trenutno me najbolj boli, da sama sebi nemorm oprostit ene moje napake... ki me je stala ljubezni mojega življenja
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
boli me to,da ne znam poskrbeti sama za sebe in dati sebe na prvo mesto. da se bojim/nemorem izražat lastna čustva in to da se pustim izkoriščat in po tem, ko se tega res ustrašim, da bi šlo predaleč, sama s svoje strani zaj**** vse skupaj z nenavadno neumnim obnašanjem in potem je vse confusing, annoying. in še to, da največkrat zraven spadajo izbire za katere se nemorem odločit. vedno. in sem kjer sem.
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
tinqi.winki napisal/-a:boli me to,da ne znam poskrbeti sama za sebe in dati sebe na prvo mesto. da se bojim/nemorem izražat lastna čustva in to da se pustim izkoriščat in po tem, ko se tega res ustrašim, da bi šlo predaleč, sama s svoje strani zaj**** vse skupaj z nenavadno neumnim obnašanjem in potem je vse confusing, annoying. in še to, da največkrat zraven spadajo izbire za katere se nemorem odločit. vedno. in sem kjer sem.
I feel you
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov