Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
od ljudi, ki jih imam rada pričakujem iskrenost, zato me najbolj boli hinavščina...
...pri fantu pa, da, ko ima svoje trenutke, ko se obnaša, kot da me res ne potrebuje ob sebi, da je sam sebi čisto dovolj, na en način je to ignoranca in ta boli tudi pri prijateljih
...pri fantu pa, da, ko ima svoje trenutke, ko se obnaša, kot da me res ne potrebuje ob sebi, da je sam sebi čisto dovolj, na en način je to ignoranca in ta boli tudi pri prijateljih
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
*kreganje s familijo
*izdaja od "prijateljev"
*ignoriranje od določenih ljudi
*če se kej skregam s kakšnim od res dobrih prjatlov
*izdaja od "prijateljev"
*ignoriranje od določenih ljudi
*če se kej skregam s kakšnim od res dobrih prjatlov
- didlina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
mene najbolj boli, kadar se v pomembnih trenutkih osebe, ki mi največ pomenijo, ne spomnijo name. Mogoče to izvira iz tega, da sem sama vedno pripravljena pomagat in se vedno spomnim na ljudi, ki jih imam rada, potem pa to tudi od drugih pričakujem. In žl ni vedno tako. Najbolj v glavnem bolijo neiskreni medsebojni odnosi v kakršnem koli smislu...
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
ljudje,ki ti največ pomenijo:
-izdajo
-lažejo
-so hinavski
to me najbolj razočara....in seveda,"prijatelji" ki te pokličejo samo kadar kaj rabijo...
-izdajo
-lažejo
-so hinavski
to me najbolj razočara....in seveda,"prijatelji" ki te pokličejo samo kadar kaj rabijo...
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
-da mi kdorkoli laže...
-da mam filing da se ljudje ki jih mam rada norčujejo iz mene...
-da vidim da človek ki si ga imev za prijatelja sploh ni prijatelj
-da se skregam s familijo
-da mam filing sem sama na svetu
ja ja..so zajebani časi ko te depresija zagrabi..
-da mam filing da se ljudje ki jih mam rada norčujejo iz mene...
-da vidim da človek ki si ga imev za prijatelja sploh ni prijatelj
-da se skregam s familijo
-da mam filing sem sama na svetu
ja ja..so zajebani časi ko te depresija zagrabi..
- *..ciara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2006
..mene je najbolj bolel k sm mela enga fanta in mi je bestica povedala d me vara, in me tolažla, in d bo kao probala zvedt s kero bejbo je in pol midva nehava, kr sm ga pustila in on ni vedu d mi je ona povedala
no in pol sta bla onadva skp in jst nism vedla, jst bla z njko še vedno frendica
in pol ne doug nazaj jst njega srečam in on men zakaj to un tretje, in mu puvem kdo mi je vse povedu, in njo pokliče in ji da pred mojimi očmi konc in jst sam KAJJJ??? ona, vidva, kaj... nč mi ni blo jasn ženska je 8 mescev hodila z njim, men nabijala, unmu cepcu pa kao nč jasn zakva jst njemu zamerm
pol mi je reku, d je on mislu d jst vem d sta onadva skp, d mu je rekla d mi je povedala sam d njega nočm več vidt njej pa baje oprostim... pa ne sam d se mi je lagala to mi je biv največje ponižanje v lajfu, d sm bla tok idiot d tegga nism vedla, in d se je delala norca iz mene... ja folk je loh res krut
...sam vse se vrača vse se plača, sploh k men film poč...
no in pol sta bla onadva skp in jst nism vedla, jst bla z njko še vedno frendica
in pol ne doug nazaj jst njega srečam in on men zakaj to un tretje, in mu puvem kdo mi je vse povedu, in njo pokliče in ji da pred mojimi očmi konc in jst sam KAJJJ??? ona, vidva, kaj... nč mi ni blo jasn ženska je 8 mescev hodila z njim, men nabijala, unmu cepcu pa kao nč jasn zakva jst njemu zamerm
pol mi je reku, d je on mislu d jst vem d sta onadva skp, d mu je rekla d mi je povedala sam d njega nočm več vidt njej pa baje oprostim... pa ne sam d se mi je lagala to mi je biv največje ponižanje v lajfu, d sm bla tok idiot d tegga nism vedla, in d se je delala norca iz mene... ja folk je loh res krut
- Panasonic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2006
Razumno je napisan sam to "vse se vrača..."*..ciara napisal/-a:..mene je najbolj bolel k sm mela enga fanta in mi je bestica povedala d me vara, in me tolažla, in d bo kao probala zvedt s kero bejbo je in pol midva nehava, kr sm ga pustila in on ni vedu d mi je ona povedala
-
sussyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: Le*cce
mene pa najbl boli
*če me izda/laže gdo k mu čist zaupa&ga mam rada
*da se včash počutm kokr da sm čist sama na tem svet.. da ni nubenga k bi mu lh zaupala, povedala use kar mi leži na duši..
*da je moja bestica zadne cajte čis nekik sad... in mi noče povedat kaj jo mori... sm se že naveličala rint u njo in sm preprost sam tuki za njo k rab tolažbo
*če me izda/laže gdo k mu čist zaupa&ga mam rada
*da se včash počutm kokr da sm čist sama na tem svet.. da ni nubenga k bi mu lh zaupala, povedala use kar mi leži na duši..
*da je moja bestica zadne cajte čis nekik sad... in mi noče povedat kaj jo mori... sm se že naveličala rint u njo in sm preprost sam tuki za njo k rab tolažbo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov