Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- šmrketa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2006
najbolj me boli, da je bla včeri moja najboljša prijateljica skup s tipom, ki mi je noro všeč že kar neki časa... in počasi sva napredovala. potem pa ga gre ona pred mano z njim srat, tako, da sem ju morala gledat cel večer!
ja to me zdej res zlo boli
And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be... or lose that person completely.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
šmrketa napisal/-a:najbolj me boli, da je bla včeri moja najboljša prijateljica skup s tipom, ki mi je noro všeč že kar neki časa... in počasi sva napredovala. potem pa ga gre ona pred mano z njim srat, tako, da sem ju morala gledat cel večer!
Upam, da veš kaj moraš s tako "prijateljico" nardit.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
šmrketa napisal/-a:najbolj me boli, da je bla včeri moja najboljša prijateljica skup s tipom, ki mi je noro všeč že kar neki časa... in počasi sva napredovala. potem pa ga gre ona pred mano z njim srat, tako, da sem ju morala gledat cel večer!
to se je meni zgodlo... pol pa je bla še ena druga z njim, prvo sta pač srala in to, zdaj pa sta par. pa sej se še družimo tu pa tam, samo ful ni več isto. kr nimam več nekega zaupanja. pa žal mi je, ker sma se fajn razumele pa vse. kaj čemo
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
- šmrketa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2006
motorola napisal/-a:šmrketa napisal/-a:najbolj me boli, da je bla včeri moja najboljša prijateljica skup s tipom, ki mi je noro všeč že kar neki časa... in počasi sva napredovala. potem pa ga gre ona pred mano z njim srat, tako, da sem ju morala gledat cel večer!
to se je meni zgodlo... pol pa je bla še ena druga z njim, prvo sta pač srala in to, zdaj pa sta par. pa sej se še družimo tu pa tam, samo ful ni več isto. kr nimam več nekega zaupanja. pa žal mi je, ker sma se fajn razumele pa vse. kaj čemo
verjamem, da ni blo več tko kot prej. sam najbolj mi je hudo, ker sma sošolki pa že kar neki časa sva bli najboljši prijateljci (vsaj jas sem mislila tko).
zdaj pa sploh ne vem kako se naj obnašam do nje, ker me je s tem res zlo prizadela... mam občutek, kot da sta se oba delala norca iz mene.
ma sej bo. se tolažim, da ni edini tip na svetu
And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be... or lose that person completely.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
šmrketa napisal/-a: mam občutek, kot da sta se oba delala norca iz mene.
ja, točno tak se je meni zdelo... ja mi2 mama zdaj tak, da pač če smo v družbi se pogovarjama, če recimo ena kaj vpraša, druga normalno odgovori, ampak da bi pa recimo same šle na drink al pa msnjale... tega pa ni več. pa itak si nimama več kaj povedat se mi zdi, ker se zdaj že kakšna 2 meseca nisma "normalno" pogovarjale in sma zguble tisto nit... bomo vidli, kaj bo čas nardil. mogoče bo kdaj spet (skoraj) po starem.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
odvisno kolk časa nazaj blo...
k men se je neki podobnga zgodl...
pa je rebl pretect neki casa, da sva se skulirale obe... zdej je pa po starem skori... tko da punce ne obupat....
k men se je neki podobnga zgodl...
pa je rebl pretect neki casa, da sva se skulirale obe... zdej je pa po starem skori... tko da punce ne obupat....
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- **evchy**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2006
najbolj kar me boli....hinavščina,ignoreranje,samo hinavščina res tisto najbolj,k nekdo govori kei,po pa člist drugo dela,al pa govori čez koga,pa se pol s tem druž....jao no,pa boli me sploh če sm s kom skregana,boli me ker ne vem če bom lahko bla z enim tipom...eh velik stvari je,bi se dal naštevat...
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
mene pa najbol boli če po parih letih prijateljstva ugotovim da je blo s strani frendice vse skupaj ena pretvara in laž, da ni bilo to to.
boli me tud to, če me mami noče razumet kva ji pravim, da ne vid da rabm samo potrditev da mam prav, ne pa njeno nasprotujoče in najraj še obtožujoče mnenje, pa tud če se izkaže da nimam prav
boli me, ko nekdo širi neke lažne govorice v svojo korist in v mojo škodo
boli me tud to, če me mami noče razumet kva ji pravim, da ne vid da rabm samo potrditev da mam prav, ne pa njeno nasprotujoče in najraj še obtožujoče mnenje, pa tud če se izkaže da nimam prav
boli me, ko nekdo širi neke lažne govorice v svojo korist in v mojo škodo
- Sherry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
Najbl me boli to da ko me je pustu prejšn fant in sm cel dan jokala, prosila najbolšo prjatlco nej bo saj en dan z mano ker nism mogla bit sama...je ona šla za ceu popoudne s tipam nekam vn. Z izgovorom da da bo pol še ona slabe vole če ga ne bo vidla. in s tem, da sva se midve poznale že od 6. leta, z njim je bla pa ene dva mesca.
Tega ji NIKOL ne oprostim...
Tega ji NIKOL ne oprostim...
- Sherry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
motorola napisal/-a:ja, neko jako prijateljstvo, ampak v stilu "po uporabi zavrzi". al pa, ko ugotoviš, da si bil dobra tolažba, ker pač v tistem času ni blo nikogar drugega (to mislim s prijateljske strani)...
evo se podpišem.dokler časa sva mele iste probleme, sva ble skoz skupej, ena drugi sva ob stran stale, pol k sej pa njej lajf uredu, dobla resnga tipa pa bum..ni se javla na moje klice po več dni-enostavno me je skenslala z lajfa....vsa tista leta k sva jih zgradle je vrgla nekam stran.Nikol mi ne bo jasn koj to lahko nrdila.in pol valda je bla ona srečna vsa k sij najdla popovnga tipa pa use in se ji mojih takratnih problemov ni dal več poslušat.
Zdj ona misl daj med nama vse kul, valda, ampak zbiram pogum da ji povem da ji scen k mi jih je nrdila nikol ne bom mogla oprostit. Sam sj itak neb razumela k pol na konc zmer tko obrne k da sm jz kriva za vse...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov