Kaj vas najbolj boli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- thinkpinkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
lisička napisal/-a:Ma vsaka stvar po svoje boli. Laži, prevare, krivice, nepoštenost, zahrbtnost...dalo bi se naštevat. Vsaka stvar boli. Jaz zase ne bi mogla definirat, kaj me najbolj boli, ker je odvisno kdo ti to povzroči, v kakšnem odnosu si z njim, kaj ti pomeni...
enako...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
jagodka če boš kdarkol rabla pogovor al pa karkol, me mirne volje lahko klikneš in poveš vse kar ti leži na duši.. vrjemi da ti bo laže :bussi:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
Ta_firbčna - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2005
- Kraj: kranj
to zelo zelo boli ti dekle zelo prevare,laži niso fer niso ne pune ne fantje,čeprav punce večkrat varajo
gorenc
- Cherub
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
Kaj vas najbolj boli, da vas fant prevara, da vas kdo užali, da se vam kdo zlaže, da vam kdo kaj ukrade, da vas kdo vleče za nos, da kdo dela norca iz vas??
Kje je opcija, da te kdo v jaj** brcne?
Ne, zares - načeloma me take stvari ne bolijo, ker sem v zvezah kronični flegmatik. Razen seveda, če mi kdo kaj ukrade.
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
spet mam eno...
da mi najbols kolega ne verjame...
ampak rajs vrjame drugim... da sm na tem, da ga nekam posljem... pa ne morm k mi vseen pomen ful...
da mi najbols kolega ne verjame...
ampak rajs vrjame drugim... da sm na tem, da ga nekam posljem... pa ne morm k mi vseen pomen ful...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
No jst bi pa kar prijateljstvo izpostavila. In sicer "prijateljice", ki dobijo fante, potem pa se dobesedno izolirajo in pozabijo na prijateljice. Bog ne daj, da potem ostanejo brez fantov, in kao da ni bilo nič, se brez slabe vesti vrne. To pa znorim...take zame ne obstajajo več!
Misli pozitivno....
- Black Kitty
-negativne stvari v zvezi s familijo in frendi
-ugotovitev-zaključek-sklep, da se, da sem jst vbistvu kriva za konec najine zveze. Res boli, ampak dejstvo, da ni on kriv (kkr sem skooos misla), ampak jst, mi pa tut pomaga prebolet zvezo k sreč sem ugotovila kako butasto sem se obnašala - napak ne mislim več ponavljat oz. mojega dump obnašanja. Bilo je res kokoškasto in
-ugotovitev-zaključek-sklep, da se, da sem jst vbistvu kriva za konec najine zveze. Res boli, ampak dejstvo, da ni on kriv (kkr sem skooos misla), ampak jst, mi pa tut pomaga prebolet zvezo k sreč sem ugotovila kako butasto sem se obnašala - napak ne mislim več ponavljat oz. mojega dump obnašanja. Bilo je res kokoškasto in
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
-moja nevoščljivost učasih k se je ne morm odvadt in me dobesedno ubija
-
5y - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2005
Dančy napisal/-a:No jst bi pa kar prijateljstvo izpostavila. In sicer "prijateljice", ki dobijo fante, potem pa se dobesedno izolirajo in pozabijo na prijateljice. Bog ne daj, da potem ostanejo brez fantov, in kao da ni bilo nič, se brez slabe vesti vrne. To pa znorim...take zame ne obstajajo več!
Se podpišem pod tole! Pa še to bi povdarla, da mene boli tud to, ko prijateljice zahinavjo ne sam zarad novga fanta ampak tud novih prijatlov ter ko te pokličejo sam takrat ko kej rabijo al pa ko drugi prijatelji za njih nimajo časa Na živce mi gre pa tud to, ko nekateri tako hitro pozabjo svoje obljube...to pa res ne maram
***v resnični ljubezni duša ljubi telo***
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Trenutno me najbolj boli to, da oseba, ki mi pomeni največ na celem svetu, točno čez en teden odhaja za pol leta na drugo stran Evrope, jst mu pa še vedno nism uspela povedat vsega tistega kar čutim in še vedno čakam na ta trenutek ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov