Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
to da je včasih res preveč preveč trmast in se mu nič ne da dopovedati..
pa da me žali al pa zajebava brez razloga, potem mu je pa žal in se na veliko opravičuje in moti me še to, da ne mara da nosim uhane in pol mi skos mori ko jih imam gor naj jih dam dol in je res preveč moreč..
pa da me žali al pa zajebava brez razloga, potem mu je pa žal in se na veliko opravičuje in moti me še to, da ne mara da nosim uhane in pol mi skos mori ko jih imam gor naj jih dam dol in je res preveč moreč..
- perla85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
- Kraj: malo tu, malo tam
moti me, da:
- ima predovge hlače pa jih neče skrajšat...seveda upam da je to samo "najstniška" fora in ga bo minil
- si zjutri ne umije zob, ampak si da rajš čigumi v usta pa reče "sej bom pol, zdej se mi mudi",
- se mu nikamor ne da takrat, ko bi jst kam šla,
- mu je fax zadna briga, k so se pa prpravlal na redbull tekmovanje pa je cev mesc delu sam tist, pa ni blo problema, da bi se usedu za knige pa naredu kaki izpit je pa problem,
- je učasih takaaaa lenobaaa-zanč še na češno ni hotu it, ker se ob nedelah ne dela.
- ima predovge hlače pa jih neče skrajšat...seveda upam da je to samo "najstniška" fora in ga bo minil
- si zjutri ne umije zob, ampak si da rajš čigumi v usta pa reče "sej bom pol, zdej se mi mudi",
- se mu nikamor ne da takrat, ko bi jst kam šla,
- mu je fax zadna briga, k so se pa prpravlal na redbull tekmovanje pa je cev mesc delu sam tist, pa ni blo problema, da bi se usedu za knige pa naredu kaki izpit je pa problem,
- je učasih takaaaa lenobaaa-zanč še na češno ni hotu it, ker se ob nedelah ne dela.
-
Čebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
Tud jst samska, sam lahko pa povem kaj me je pr bivšem motlo...
- Full mi je šlo na živce če me je zafrkavu, kdr je vidu da sm sitna in da se mi ga ne da poslušat in mi je še bolj težil.
- Full me je jezilo kdr je ponoči smrčal in nism mogla spat No ma sej za to niti ni sam kriv... Samo kaj k pol mi je še kovtr in pouštr ponoči ukradu! Ajej!
- moj pa si jih zvečer fulkrat ni umivu in je še kej jedu lih prej ku je špu spat. To mi je šlo res na živce!
- Še najbolj me je jezilo pa to, da kdr je meu on čas, je hotu da si ga jst takoj za njega vzamem, kdr je meu pa on svoje stvari, me pa še poklical ni...
- No in še ena stvar k mi je šla full na živce bol na začetku najine zveze, da je doskrat kdr sa šla vn s klapo pol z drugimi ženskami plesu in z mano sploh ne. Mislim halo!?
- Full mi je šlo na živce če me je zafrkavu, kdr je vidu da sm sitna in da se mi ga ne da poslušat in mi je še bolj težil.
- Full me je jezilo kdr je ponoči smrčal in nism mogla spat No ma sej za to niti ni sam kriv... Samo kaj k pol mi je še kovtr in pouštr ponoči ukradu! Ajej!
- moj pa si jih zvečer fulkrat ni umivu in je še kej jedu lih prej ku je špu spat. To mi je šlo res na živce!
- Še najbolj me je jezilo pa to, da kdr je meu on čas, je hotu da si ga jst takoj za njega vzamem, kdr je meu pa on svoje stvari, me pa še poklical ni...
- No in še ena stvar k mi je šla full na živce bol na začetku najine zveze, da je doskrat kdr sa šla vn s klapo pol z drugimi ženskami plesu in z mano sploh ne. Mislim halo!?
The greatest thing you'll ever learn is just to love, and be loved in return. (Moulin Rouge)
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
- neodločnost in neambicioznost...tko denar pa vse bi mel, da bi pa kej bolj se za to potrudu se mu pa ne da,
- popustljivost v smislu, da če ga kdo kej prosi vedno leti to delat (sploh doma)..npr. kak avtoradio našraufat, pokosit, pse ven peljat, ipd...in morm pol skos čakat, da on neki nardi pol si vzame pa cajt zame,
- miselnost, da je vikend za počitek, kar pomeni v njegovem jeziku "razležavanje pred tv"..uglavnem lenoba, pa še ful spanja rabi,
- nepripravljenost (in otepanje) za resne pogovore o prihodnosti, da še nč ne planira in miselnost "bova že, sej je še čas"...in pol naju vedno kej prehiti...in če mu jst karkoli o svojih idejah, planih govorim, se itak z vsem strinja ,
- moška užaljenost in pol itak stvari tko obrne, da je on z vso pravico užaljen in se mu jst opravičujem (to me pa najbolj zdraži ).
Neki je, sam je še vse v mejah normale oz. se kar pobota z dobrimi stvarmi (se mi odolži za kake neumnosti), tko da je še vedno mojomoj
- popustljivost v smislu, da če ga kdo kej prosi vedno leti to delat (sploh doma)..npr. kak avtoradio našraufat, pokosit, pse ven peljat, ipd...in morm pol skos čakat, da on neki nardi pol si vzame pa cajt zame,
- miselnost, da je vikend za počitek, kar pomeni v njegovem jeziku "razležavanje pred tv"..uglavnem lenoba, pa še ful spanja rabi,
- nepripravljenost (in otepanje) za resne pogovore o prihodnosti, da še nč ne planira in miselnost "bova že, sej je še čas"...in pol naju vedno kej prehiti...in če mu jst karkoli o svojih idejah, planih govorim, se itak z vsem strinja ,
- moška užaljenost in pol itak stvari tko obrne, da je on z vso pravico užaljen in se mu jst opravičujem (to me pa najbolj zdraži ).
Neki je, sam je še vse v mejah normale oz. se kar pobota z dobrimi stvarmi (se mi odolži za kake neumnosti), tko da je še vedno mojomoj
rozica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
- Kraj: pod gorami...
- najbolj me moti to, da ne pospravlja za sabo... ampak sej ze napredujeva na tem podrocju.
- moti me pa se to, da ko se zgovarjava po telefonu kaj pocne zraven... je za rac., lista kake reklame,... ne samo da se to poj ful neprijetno slisi skozi telefon, amak... lubi... ce si me poklicou, se z mano zgovarjej, ne pa delat vse ostalo.
- pa se njegova zagretost za hobije (ocitno se bom res mogla navadt, da mi na vsake tolk cajta ujide na kolo)
To pa mislm, da bi blo vse...
- moti me pa se to, da ko se zgovarjava po telefonu kaj pocne zraven... je za rac., lista kake reklame,... ne samo da se to poj ful neprijetno slisi skozi telefon, amak... lubi... ce si me poklicou, se z mano zgovarjej, ne pa delat vse ostalo.
- pa se njegova zagretost za hobije (ocitno se bom res mogla navadt, da mi na vsake tolk cajta ujide na kolo)
To pa mislm, da bi blo vse...
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
- mene pri mojem ne moti velik stvari, edin nad tem se včasih zamislim, ko vidim, da je raje zraven svojega očeta in mame doma, kot pa zraven mene, ko naših ni doma in bi se lahko imela prav super sama pri meni........
- moti me še to, da zamuja in ga morem vedno ful čakat........
- pa če grem zraven njega in kakega kolega na pijačo, se to potegne na tri ure in niti slučajo nobenemu od njiju ni da bi saj menjali lokacijo in še šli drugam na pijačo........
- moti me še to, da zamuja in ga morem vedno ful čakat........
- pa če grem zraven njega in kakega kolega na pijačo, se to potegne na tri ure in niti slučajo nobenemu od njiju ni da bi saj menjali lokacijo in še šli drugam na pijačo........
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
* da ga je težko, ampak res težko dobit na sprehod
* da ma včasih neke svoje finte, s katerimi me spravlja ob živce
* da se razburja in sekira za vsako stvar...
* da ma včasih neke svoje finte, s katerimi me spravlja ob živce
* da se razburja in sekira za vsako stvar...
- anuša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: koroška
mene moti, ko se rad izgovori z lažjo, ker misli, da se bo tk lažje izmazal, pol ko ga pa dobim, da se je zlagal, pa reče, da se me je bal, da bom sitna. A ni boljš po resnici povedat, ko pa se kregat? Al pa ko vidim, da zija kako drugo, ga pa pohecam - a je fejst bejba, pa reče " sej pa je sploh nisem videl, katera pa " da bi mu kr vse zobe zbila... to je v glavnem vse, kar me moti, sicer je pa tako to dovolj. Ampak midva sva skupaj že 10 let, tk da tako ne more bit več vse idealno.
Ne oziraj se nazaj , ker te tukaj čaka raj!
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
mene pri mojem moti ker se je blazno polenil. ne mislim zdej na službo pa to, tle je ful priden in vse, ampak doma. za vse sem jst. za pospravlat, likat pomivat, kuhat... mislim sej ok, sej mi ni težko in res ne pričakujem da bo šel likat, ampak tist senvič zvečer bi si pa lahko naredu al pa če se v nedeljo zbudi pred mano me bo čaku da se jst zbudim in skuham kavo za oba... eh moškikaj bi brez njih
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
U ja ta tema je pa čist zame
no pa začnimo:
- moti me to da ne zna nič za sabo pospravit,ko mu pade na tla mu pade in tam ustane.
- je na čase egoist
- Nogomet(jao ta svetovn prvenstvo,zej ma že kvadratno glavo ker stalno buli v tv,pa njegovi treningi tekme,ki so ravno na najlepšo soboto v mescu tako da nikamor ne moreva)
- stalno mi teži zakaj imaš bele hlače ker se vse vidi zakaj si se pa danes namazala ne bit namazana(uporabljam pa samo špiralo in lip glos)
- če imam slučajno na ustnicah lip glos ga moram odstraniti ker drugače ne dobim lubice
- nikoli ne more iti z mano spat vedno gleda TV še do 2 ali 3 zjutraj!
-STALNO ZAMUJA
- ga skoraj vlečem in silim na sprehod in ko ga spravim 1x na 2 leti mi reče to je sedaj biu sprehod za nadalnih 20 let
Trenutno sm se to spomnla
no pa začnimo:
- moti me to da ne zna nič za sabo pospravit,ko mu pade na tla mu pade in tam ustane.
- je na čase egoist
- Nogomet(jao ta svetovn prvenstvo,zej ma že kvadratno glavo ker stalno buli v tv,pa njegovi treningi tekme,ki so ravno na najlepšo soboto v mescu tako da nikamor ne moreva)
- stalno mi teži zakaj imaš bele hlače ker se vse vidi zakaj si se pa danes namazala ne bit namazana(uporabljam pa samo špiralo in lip glos)
- če imam slučajno na ustnicah lip glos ga moram odstraniti ker drugače ne dobim lubice
- nikoli ne more iti z mano spat vedno gleda TV še do 2 ali 3 zjutraj!
-STALNO ZAMUJA
- ga skoraj vlečem in silim na sprehod in ko ga spravim 1x na 2 leti mi reče to je sedaj biu sprehod za nadalnih 20 let
Trenutno sm se to spomnla
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Ful me moti, da se včasih spreneveda... kr ne da se mu dopovedat kšne stvari. Začnem govort o nečem, kar me moti in bi rada to rešila, pa se dala, da sploh ne ve o čem govorim, kr obrača besede, pa me zmede, da pol sploh ne vem več, kaj sm hotla doseč. Skratka, če hoče, se lahko izmakne pogovorom, ki jih jst želim izpeljat... sovražim to.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mam še eno svežo:
* reče mi, da nej ga obvezno zbudim ob 10h poj ga pa kličem in, ko se končno zbudi mi reče, da gre nazaj še mal spat
* da ma nadnaravno moč spanja (men nikol, ampak res nikol v življenju mi nebo jasn kako lah en tok dolg spi, če ma le možnost)
* reče mi, da nej ga obvezno zbudim ob 10h poj ga pa kličem in, ko se končno zbudi mi reče, da gre nazaj še mal spat
* da ma nadnaravno moč spanja (men nikol, ampak res nikol v življenju mi nebo jasn kako lah en tok dolg spi, če ma le možnost)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Zamuja preveč (ampak to ga odvajam-s stalnim teženjem.. al pa zamudim jst 1-krat, da vidi kako se počutim)
Kajenje (ja.. hudo je bit kadilec ob strogi nekadilki kot sm jst )
Pa to,da ga je problem vn iz hiše spravit (jst bi rada šla vsaj na eno pijačko, on pa bi cel dan najraje preživel na kavču)
Ja.. pospravlja pa tudi ne za sabo-lenoba,lenoba ja..
Na videz mi je pa super
Kajenje (ja.. hudo je bit kadilec ob strogi nekadilki kot sm jst )
Pa to,da ga je problem vn iz hiše spravit (jst bi rada šla vsaj na eno pijačko, on pa bi cel dan najraje preživel na kavču)
Ja.. pospravlja pa tudi ne za sabo-lenoba,lenoba ja..
Na videz mi je pa super
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moti me samo to, da je meni vedno do sexa, njemu pa včasih kr ni, pravi, da se mu ne da. Sm ga že hecala, da ga bom pustila zarad tega. Dober, da se razume, v vezi sva že 5 let.
Živim življenje.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov