Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 00ally00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
*kayka* napisal/-a:pa skor nikol mi ne reče da me ma rad (ker kao ni tak tip človeka da bi to govoru, sam napiše mi pa zmer v sms pa msn????)
Mah ne se sekirat zarad tega, recmo jst sm tud tak človk, k mi je ful težko to rečt, napisat pa sploh ne. Pa ga mam res rada in sva že zlo dolg skupaj sam vseen - pa še nism uspela ugotovit, zakaj za vraga je to tko... če ti to pokaže in napiše bod zihr da te ma rad, čeprov ti tega ne pove.
Drugač pa pri mojmu res ne vem, kaj bi me motlo...mogoč to, da se pusti hitr izprovocirat, če ma njegova mama slab dan pa mu mal teži...pol se pa on sekira, pa mi ga je škoda.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
trenutno me mot:
*to da je zadnje čase tak lenuh in se mu nikamor ne da
*pa da sm ga mal preveč razvadla s hrano in zdej se mi zmrduje nonstop na kšne take jedi k mu niso najljubše
*da mi nonstop neki moj avto kritizira
Upam da čimprej rešm te zadeve.....
*to da je zadnje čase tak lenuh in se mu nikamor ne da
*pa da sm ga mal preveč razvadla s hrano in zdej se mi zmrduje nonstop na kšne take jedi k mu niso najljubše
*da mi nonstop neki moj avto kritizira
Upam da čimprej rešm te zadeve.....
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Mene moti:
* da ne mara gužve
* da noče športat z mano
* da ne odpre okna če peče ražniče
* da ne mara gužve
* da noče športat z mano
* da ne odpre okna če peče ražniče
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
- da se ima za najlepsega zemljana (sj je fletn, ampak najlepsi pa tut ne!)
- da me klice srcek - alo, imam ime in prosim, da me klices po imenu
- da ves cas govori ene in iste vice, ki so sicer zabavni, ampak ko jih pa slisis cca. 5x na teden, pa niso vec
- da me klice srcek - alo, imam ime in prosim, da me klices po imenu
- da ves cas govori ene in iste vice, ki so sicer zabavni, ampak ko jih pa slisis cca. 5x na teden, pa niso vec
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
-da se nikoli nič sam ne potrudi, da bi blo kej bolše. Čeprav se zadnje čase to spreminja
-da misli, da bojo stvari kr same od sebe prišle
-da je len
-da me ne zna več potolažit tako, kot me je včasih
-da misli, da bojo stvari kr same od sebe prišle
-da je len
-da me ne zna več potolažit tako, kot me je včasih
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
-da vsakih tuk časa razlaga kakšno stvar na dolgo in široko, da bi lahko človek diplomiru zraven (Sej poveš v nekaj besedah, če mi kaj ne bo jasno, bm dodatno vprašala. Ne rabim romana za razlago - mogoče ga v dvome spravi to, da sm blont )
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
NOVO VPRAŠANJE
Zasledila sem temo v smislu zakaj ste z njim, kaj vam je pri vašem fantu dobr.
Zdaj me pa zanima kaj pa je tisto kar vas na vašem fantu moti? Najbrž ima vsak tud kakšno napako. Kaj bi spremenile na svojem, oziroma si želite, da bi on spremenu, se poboljšal?
Zasledila sem temo v smislu zakaj ste z njim, kaj vam je pri vašem fantu dobr.
Zdaj me pa zanima kaj pa je tisto kar vas na vašem fantu moti? Najbrž ima vsak tud kakšno napako. Kaj bi spremenile na svojem, oziroma si želite, da bi on spremenu, se poboljšal?
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
No pr mojem me moti:
- puščanje dvignjene školjke
- to da zapravlja za najdražjo hrano, ker sebi je treba prvošt, za mal bolš cunjo, avto mu je pa škoda keša
- smrčanje
- ne mara dišečih praškov, mehčavcec
- stalno nekaj blebeta, ni 5 minut tih
ampak drugač je pa super
- puščanje dvignjene školjke
- to da zapravlja za najdražjo hrano, ker sebi je treba prvošt, za mal bolš cunjo, avto mu je pa škoda keša
- smrčanje
- ne mara dišečih praškov, mehčavcec
- stalno nekaj blebeta, ni 5 minut tih
ampak drugač je pa super
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
neznankan napisal/-a:- to da zapravlja za najdražjo hrano, ker sebi je treba prvošt, za mal bolš cunjo, avto mu je pa škoda keša
Raj bi bla tih.
..jz mam raj takega, kot pa nekoga, ki živi & dela za avto (primer: bivši), jé pa "mercator hrenovke".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov