Kaj vas na vašem partnerju moti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bi kaj spremenile na svojem dragem?

ja, če bi lahko
24
19%
mogoče pa nekaj malega
85
69%
ne, je popoln
15
12%
Skupaj glasov : 124

Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 02. Dec. 2008 10:55

Na živce mi gre, da mu ne smem neki v dobri veri rečt, ker to takoj vzame kot kritiko in napad na njega, kljub temu da mi vedno govori, naj mu povem, kaj me moti. :roll:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 02. Dec. 2008 12:49

Dam predlog za nekaj, reče, da ne bi šel, se dogovorim z drugimi, reče, da bi šel v zadnjem trenutku - in potem je težko spreminjati plane v zadnjem momentu :?

Pa ko v trenutku, ko sem na meji med dobro in slabo voljo (se še odločam), tako očitajoče reče: ''Joj, si slabe volje/tečna.'' To me živcira :x

Včasih me moti tudi, če se na glas poglablja v povsem samoumevne ali vsakodnevne stvari, ki se meni ne zdijo vredne filozofiranja.

Skratka - moti me oh in sploh stvari, predvsem je odvisno od mojega počutja, ker če je slednje super, potem me ne moti niti zgoraj našteto, če pa sem že sama sitnobasta, potem me zmoti vsak korak.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 02. Dec. 2008 18:26

moti me da ko se pogovarjava po telefonu visi na računalniku in mu jz neki govorim in me ne posluša :evil:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 02. Dec. 2008 19:40

* trma
* njegovo pripovedovanje: prstjena si, prstjena si. Zakaj si prstjena? / Si že spet prstjena in maš slab dan ( :aerger: )
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2008 20:59

* da preveč odločitev prepušča meni
* da včasih preveč jambra
* da kadi :evil:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 02. Dec. 2008 21:23

Heh.. kak tema :P..
No recimo, da me pri mojem moti to, da je res zelo trmast in to zna bit problem, ker sva oba ful trmasta:P
Al pa da se včasih poheca in zgleda v bistvu resno, tak da me čist zmede..aia pa hitro se namuli :P.. ampak res hitro in pol je cel dan tečen .. :P
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 02. Dec. 2008 21:31

NAJBOLJ to da rad zamuja in NIKOL ne pokliče da bo zamudo :evil: zaj pa ti stoj v takem mrzlem zjutraj ob 7h na busni 20min :?
moti me pa tut to da mi določene zadeve pove v zadnem trenutku kot me naprimer njegova mama v četrtek vpraša če priem v soboto na b-day pol pa jaz izpadem glupa kr ne wem zakaj se gre :?
ampak pač vsak ma svoje dobre in slabe lastnosti :)
netline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 06. Dec. 2008 12:27

Mene pa moti to, da ko sem v vezi, mi bivše niso skoraj nikoli povedale, kaj jih moti. Ko je bilo konec, dobim pa cel spisek. Super, zdej se da res vse rešit. Zakaj pričakujete od nas, da vam bomo brali misli? In tudi če nam poveste, kaj vas nervira na nas, vas ne bomo kar pustili. No, vsaj jaz ne.

In še to me moti pri ženskah na sploh: Kako naj tip ve, v kakem klubu, al je ženska prišla zraven, ker hoče kaj met ali ker bi tam rada samo plesala?!? Halo... najtežje in nezlomljive šifre ste za nas ve.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 06. Dec. 2008 13:25

netline napisal/-a:Mene pa moti to, da ko sem v vezi, mi bivše niso skoraj nikoli povedale, kaj jih moti. Ko je bilo konec, dobim pa cel spisek. Super, zdej se da res vse rešit. Zakaj pričakujete od nas, da vam bomo brali misli? In tudi če nam poveste, kaj vas nervira na nas, vas ne bomo kar pustili. No, vsaj jaz ne.

Zato ker nekatere mislijo, da smo jasnovidci in beremo njihove misli.
Primer:
Vidiš, da je slabe volje in tečna...jo vprašaš ali je kaj narobe ljubica? Ona reče ne nič ni narobe.
In ti si misliš ok nič ni narobe torej je vse v redu...in se ukvarjaš z drugimi stvarmi in si misliš če bi bilo kaj narobe bi mi itak povedala.
Hec je v tem, da ko ti ona reče da nič ni narobe pomeni da je nekaj orenk narobe. Torej njenih besed ne poslušati ker ti ne bodo nič povedale ampak glej njeno mimiko in obnašanje.
Ženske ponavadi drezajo druga v drugo, opazijo, da je prijateljica nekaj tiho in ni čisto ta prava...čeprav ona zanika to da ima probleme one tako dolgo bezajo vanjo, da se potem ona razgovori. In so potem vse srečne.
Mi moški delujemo drugače one pa drugače...dva različna svetova, ki sta so dosti podobna na prvo oko ampak sta kar dosti različna. :)

In še to me moti pri ženskah na sploh: Kako naj tip ve, v kakem klubu, al je ženska prišla zraven, ker hoče kaj met ali ker bi tam rada samo plesala?!? Halo... najtežje in nezlomljive šifre ste za nas ve.
Ne moreš vedeti...lahko se ti smejčka in nastavlja, ker išče pozornost in potrditev...lahko pa ima kakšne namene.
Torej probaj in lahko se ti zgodi, da se bo odzvala kaj mi težiš debil ali pa te bo velikodušno sprejela...ne moreš vedeti kaj ona hoče, ker še sama ne ve točno kaj bi sploh rada. Tako da se ne sekiraj :wink:

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Dec. 2008 13:30

Ja, ryu10kyu, si zadel. Žal smo včasih res izjemno neumne :stupid:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 06. Dec. 2008 14:12

MsN napisal/-a:Ja, ryu10kyu, si zadel. Žal smo včasih res izjemno neumne :stupid:

to je pa takrat, ko moški začne razlagat kaj ženska misli. da se razumemo to je isti larifari sranje kot v člankih, ko ženska piše kaj dec misli.

ne me, ne oni ne vedo kaj nasprotni spol misli ipd! :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Dec. 2008 14:25

anoyel napisal/-a:
MsN napisal/-a:Ja, ryu10kyu, si zadel. Žal smo včasih res izjemno neumne :stupid:

to je pa takrat, ko moški začne razlagat kaj ženska misli. da se razumemo to je isti larifari sranje kot v člankih, ko ženska piše kaj dec misli.

Anoyel, ampak jaz sem mislila resno :lol: Ni bil sarkazem. Dejansko sem se stresla ob tistem 'ne, nič ni narobe' in branje misli - priznam, da sem včasih tako neumna, da iz podzavesti privre tisti 'nič ni narobe', v resnici pa pričakujem, da bi me prebral v prvi sekundi, da bi se zavzel za moje počutje ipd. Ampak kontroliram zadevo, ker tole res ni zdravo - tip ponori :D :roll:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 06. Dec. 2008 14:46

MsN napisal/-a:
anoyel napisal/-a:

Anoyel, ampak jaz sem mislila resno :lol: Ni bil sarkazem. Dejansko sem se stresla ob tistem 'ne, nič ni narobe' in branje misli - priznam, da sem včasih tako neumna, da iz podzavesti privre tisti 'nič ni narobe', v resnici pa pričakujem, da bi me prebral v prvi sekundi, da bi se zavzel za moje počutje ipd. Ampak kontroliram zadevo, ker tole res ni zdravo - tip ponori :D :roll:

No hvala MsN, da si premogla toliko iskrenosti in priznala. Naj ti povem, da se tako odziva kar velik odstotek žensk. Tako delujete in takšne ste in nič ni narobe s teboj.
Moški ne govorimo veliko o naših čustvih in porabimo pomoje 70% manj besed na dan kakor ve. :)
Moški med seboj tako komunicirajo, da ga model vpraša kaj je narobe in on pove, če želi povedati, če ne želi reče nič ni narobe in ga potem se pusti na miru. V bistvu moški ne govorimo o probelmih razen če jih želimo rešiti in rabimo pomoč, da nam kdo da kakšen nasvet.
Mi moški sami rešujemo naše težave, ve jih pa na tak način da se pogovarjate z drugimi prijateljicami. Ve pač rade delite svoja razmišljanja in čustvovanja in to je vam neki hobi skorajda.
Moški naročijo pir in gledajo fusbal vsake toliko kakšen kaj zamrmra in pokomentira in to je to, haha :D (malo sem posplošil situacijo, ampak verjamem, da veš kaj želim povedati)

Saj pogosto se zaradi tega "nič ni narobe" zgodi, da moški reče nič ni narobe ker želi sam s seboj razčistiti. Ima problem ampak ne čuti potrebe ga s kom deliti saj ve da je kos situaciji in da zmore sam rešiti.
In mu pol ženska, ki vidi da ni čisto pravi začne "najedati"(v njegovem svetu) in ga sprašuje ja pa kaj je narobe in toliko časa beza vanj, da on ven pade in znori, da naj mu da mir. Ona se pa počuti užaljeno, da ne želi z njo svojih čustev in da ji ne zaupa. Torej se počuti užaljeno.
To je samo ena malenkost izmed mnogih ki se dogajajo vsakodnevno partnerjem...prej ko dojameš kje je fora lažje sprejmeš svojega partnerja, da je drugačen in da drugače deluje...jebati ga tako pač je.
Se učimo en od drugega. :knuddel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 06. Dec. 2008 15:49

ryu10kyu napisal/-a:Moški ne govorimo veliko o naših čustvih in porabimo pomoje 70% manj besed na dan kakor ve. :)

Po raziskavah naj bi ženske na dan povedale povprečno 7000 besed, moški pa ... 2000. :cool:

Ta slavni "kaj je narobe - nič" se meni zdi nekaj povsem banalnega, kar bi moral znati že vsak moški. Pa tudi če ne ve od prej; jaz pričakujem od partnerja da ne bere le mojih besed, ampak predvsem telesne znake in posledično ne zaključi pogovora ob mojem prvem "nič ni narobe". Torej, komunikacija brez besed in vsaj delno "branje misli" je zame nekaj osnovnega v zvezi.

Sicer pa mene pri partnerju občasno zmoti njegovo a priori nestrinjanje z mano glede znanstvenih in filozofskih tem; že pred pogovorom se podzavestno odloči, da me bo pri vsem negiral in potem sploh noče racionalno poslušati nobenih argumentov, samo išče, kje me lahko zabije. :evil:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 06. Dec. 2008 17:38

g00fy_qa napisal/-a:Ta slavni "kaj je narobe - nič" se meni zdi nekaj povsem banalnega, kar bi moral znati že vsak moški. Pa tudi če ne ve od prej; jaz pričakujem od partnerja da ne bere le mojih besed, ampak predvsem telesne znake in posledično ne zaključi pogovora ob mojem prvem "nič ni narobe". Torej, komunikacija brez besed in vsaj delno "branje misli" je zame nekaj osnovnega v zvezi.

Sorry, da sem ravno jaz tisti, ki te moram zbudit iz pravljice - v resničnem svetu moški nismo jasnovidni. In nimamo časa analizirat vaše telesne znake, ker je to Sizifovo delo. Najbolj preprosto, logično, samoumevno je, da POVEŠ, če je kaj narobe. Ne pa da prebijemo polovico dneva razmišljujoči, kaj vas spet muči.

Babe nore.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov